а сега аз да ви се оплача. днес съм първи ден на работа след 2 седмици отпуск. малката сутринта само като видя баба си и веднага разбра какво става, крие се от нея, не й дава да я докосне и като ме видя на вратата се скъса от рев. до сега тоя номер не ми го беше правила. аз също много се разстроих, че трябва да я оставя, сега още ми напират сълзи в очите само като си помисля за нея. освен това вчера се пуснахме двете по пързалката до блока и какво й стана не знам, разплака се тогава малко и от тогава куца. нещо явно си е ударила дясното краче, защото накуцва и все иска да я нося. надявам се да не е счупено, защото едва ли щеше да стъпва на него ако беше, но за да куца явно работата е сериазна и трябва да търся лекар. оказа се че Челибиев е приятел на зълва ми и утре ще я заведа при него, че днес не мога да изляза от работа - чакам проверка от софията, ама ми е свито сърцето. чудя се и за личния лекар, нали го сменихме тоя месец, дали ще може да ни издаде направление, че май от другия месец се водим при него, а не ми се чака до другата седмица чак за да я види лекар

и по възможност да работи със ЗК.

... Вчера и по Канал 1 и по БТВ дадоха инфо
... че то както се е видяло при тези цени на нашето Черноморие, догодина може би е по-добре да се ориентираме някъде навън