Пържите ли тиквички във фритюрник?

  • 17 623
  • 64
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 983
Да, във фритюрника ги пържа, неееемам нерви за тигана

# 16
И аз така!  Simple Smile - само във фритюрник, но като ги пържа ги подреждам в кошничката, като ги застъпвам по начина, по който се редят керемиди или тухли - незнам дали го обясних добре  Crazy - така става точно като на тиган!  Simple Smile

# 17
  • София
  • Мнения: 1 423
На тиган са ми по-вкусни, но става бавно. По-често ги пържа във фритюрник. А напоследък правя мързеливи тиквички по форумската рецепта   chef

# 18
  • софия
  • Мнения: 376
във фритюрник,стават по-вкусни на тиган,но не ми се занимава.

# 19
# 20
  • Мнения: 1 798
Винаги ги правя във фритюрник. Не ги обичам оваляни в брашно.
Режа и директно пълня кошницата.
Вадя и заливам с предварително приготвен сос от кисело мляко, сол и пресован чесън.
И си облизваме пръстите  Laughing

# 21
  • Мнения: 2 199
Не! само в тиган от двете злини избирам по-малката  Whistling

# 22
  • Мнения: 49
Ако нямам време,във фритюрника,но ако имам време,предпочитам на тиган.

# 23
  • Pierrefonds, CA
  • Мнения: 802
никога

# 24
  • Габрово
  • Мнения: 1 220
Не,пържа ги в тигана-стават по-вкусни.

# 25
  • Мнения: 27 524
Не. Става, ама ми се слепват обикновено и стават прекалено мазни. Предпочитам в тиган, но наистина, ако са ужасно много фритюрникът е добро решение  Peace

# 26
  • Стара Загора
  • Мнения: 184
Изхвърлих си фритюрника,без да се замисля.И без да съжалявам.Нищо не става така вкусно,както приготвено в тиган.А ако тиквичките са много,изпичам ги във фурната.Овалвам ги в брашно и малко червен пипер.Стават хрупкави и съвсем не са лоши.

# 27
  • Мнения: 711
Не. Пържа само на тиган. Във фритюрник пържа само картофи.  Peace

# 28
  • Мнения: 1 798
А може и в тавичка.
Нарязваш на кубчета, поръсваш със сол, червен пипер и олио, разбъркваш.
Слагаш във фурната на 220 С и разбъркваш отвреме-навреме.
После може да залееш порцията със сос от кислео мляко, сол и чесън.
Можеш да им направиш и заливка.
Можеш да сложиш и ориз. И кайма.
Абе импровизация е нататък.

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 11:15 от cathie

# 29
  • Мнения: 526
На тиган-по-вкусни са ми...

Общи условия

Активация на акаунт