НОЕМВРИЙЧЕТАТА със сандалките бързат към

• 10 502
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Доминика, откакто Дирк кара салмонелоzа, при такива симптоми просто си грабвам шапката и детето и отивам на лекар. По добре един път иzлишно да отидеш, отколкото да се тревожиш или пък да е нещо гадно.

# 226
Момичете, благодаря ви от сърце още веднъж! Страхотни сте, обичам ви  Heart Eyes
Пратих съпруга ми до аптеката и до детски магазин. Сготвих вече ориз с мъъъничко сол. Сега чакам Ади да се събуди и да хапва. Дано и хареса  Rolling Eyes
Уфф, гадна работа е да ти е болно детето. На Ади и е за пръв път с вирусно заболяване! Следователно и на мен също и ми е много притеснено! Досега единствено зъбките са я мъчили ...

# 227
  • Карлово
Доминика, и оризова вода, и чай от шипки при нас помагат. Дано бързо оздравее Ади. Hug
Сиси, Мартина също е в такъв период-обръща се към нас по имена. Постоянно върви и крещи "Мимооо", "Бобеее". Аз мисля, че е някакъв период, сега поне тя е във фаза "папагал", аз така я наричам, все повтаря. После нали започват "майка ти", "татко ти" Grinning

# 228
  • София
Ох, много е горещо! Днес към 11 на терасата, на слънце беше 43 градуса.

Не сложихме климатици, когато трябваше и сега не може - фирмите работят на 24-часови смени и пак не смогват. Затъмняваме, пускаме щори и капаци, но пак е много топло. Всеки следобед къпем децата със слънчева вода на двора. Много е весело!

През уикенда новото беше, че научихме Илия да кара колело. Много бързо се научи, чак се учудих. Излизахме след 8 вечерта обаче. Освен това на Роси започна съвсем да не и стига сънят и минахме пак на двукратно спане - едно преди обяд и едно късно следобед. Обаче така май и е много и заспива трудно. Не знам какво да я правя.
 Ващите пикльовци плачат ли, когато свършат работата на пода? Роси много се стряска.

Иначе в жегата ходи с рокличи и на конска опашка  Laughing Изглежда много сладко - малка госпожичка с много въртеливо дупе.

Доминика, Роси отказва и лечебната храна, и ориза, и всички диетични манджи. Обикновено не яде почти нищо, когато е с разстройство, не я насилвам. Само за течностите настоявам. Ако не иска друга храна, давай обикновени бисквити и солети - по-интересни са им.

Мечето сигурно вече е оперирана, а? Дано скоро се похвали. Аз припадам на зъболекарски стол, пък камо ли цици да ми правят.

Трябва да водя и Роси, и Илия на ортопед. Илия има доказано плоскостъпие, трябва да видим колко и да му определим терапия. А сега пък ми е хрумнало, че на Роси са и малко криви крачетата. Абе, майка да не си.

Вчера ми предложиха хубава работа като външен консултант, но още не знам дали ще мога да се справя със задачата. Тази седмица ще разглеждам данните и до другата трябва да имам мнение по въпроса.
Да ми препоръчате приятен ресторант някъде на Витоша, където мога да заведа прителя си, англичанин на обяд? Решил е, че иска в планината, за да го повозя на новата кола (Какво нова, вече минах 5000 км Grinning)

# 229
  • Gabrowo->Sofia
Ващите пикльовци плачат ли, когато свършат работата на пода? Роси много се стряска.
тцъ, хич не му дреме. Поглежда на долу, констатира "Лока!" (превод - локва), посочва я и приключва. По някога добавя "Няма, а-а"

# 230
  • София
моя пикльо плаче и на плажа и там плачеше, някак по-спокойно го приема ако е с някакви гащи, а не съвсем гол, затова и по плажа не тичаше по дупе....а и за това и хич не настоявам с гърнето....кой знае колко още ще сме си с памперси...

# 231
Да ви попитам, кой номер обувки носят децата ви? Малик 21.

# 232
  • София
Simple Smile Филип е с 20 номер.

# 233
доминика, дано бързо се оправите. момичета са били много изчерпателни със съветите. няма да се повтарям. мен от това ме е най страх на морето- вируси и разни ентеро бля-бля. аз винаги страдам на морето от такива гадости.
кейти ли е с най-голяма крачка  Grinning различните ни обувки варират от 23 до 25.
днес изкарахме почти цял ден на двора под най-дебелата сянка. не се диша. сега отиваме на тераската на рибка на скара и бяло вино   chef
хубава вечер!

# 234
Сашко е с номер 21, но преминаваме на 22  (с едни сандали).
На мен малкото зверЧе ми вика по име и на бащси така вика и се гушка и е много мил  Wink
Днес си взех и моят палавни от гледаЧата с разстройство! И голям пърделник  Rolling Eyes Но ми се вижда във форма. ВеЧе спи , пил Чай от лайка с оризова вода вместпо мляко и утрото ще покаже.
Сердика, замислих се, Че историята с това момЧе може да е политиЧеска постановка. Както с нашите мед. сестри в Либия. Някак скалъпена ми се вижда историята  newsm78 Какво ли става зад кулисите  newsm78

# 235
  • Sofia
Йоско носи 21 сандали и освен че плаче и се тръшка и инати,абе диване пълно Shocked

# 236
номерациите на обувките не стават за нищо. Деян носи общо четири номера обувки, 22-25. На всичко отгоре не можем да намерим свестни сандали тук, дори на КиК. Най-новите ни правят пришки без чорап. В тази връзка, еххо, някои деца наистина не обичат да са боси. Но пък тук кой знае защо, децата са масово обути с чорапи в жегите. Другите задължителни елементи са наколенки и златна верижка на китката.

много ми харесаха снимките от северно море - много е различно.

# 237
23. има и едни 24.
с голям крак е, но пък е и висока - над 90 санта е.

# 238
  • Sofia
мами, да попитам как сте с гърнето?Моя Йоско отива до гърнето,сваля гащите и като му махна памперса да го сложа се тръшка и не ще.
Номерациите на обувките,поддържам тити.имаме затворени обувки 20 номер на Капчица,които са му големи,а сандалите 20 номер му умаляха за два месеца.

# 239
  • София
ние сме зле с гърнето, само като му кажа искаш ли да пишиш в гърнето - отива сяда, става, сяда, става, играеси с него и евентуално се изпишква до него и мрънка....и мен ми е тъпо така и само като сменям памперс го правим това, хич не го държа гол да се напишквал и не знам какво да плаче и да му е криво на детенцето...

а за номерациите - на нас пък всичките са си ни 20 номер....

Майче - много висока Петра станала....
Ние утре сме на полио  ваксина и може и да го премерят да видим как е пораснал или пък назаднал Wink

Общи условия

Активация на акаунт