НОЕМВРИЙЧЕТАТА със сандалките бързат към

• 10 497
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
ами тити, като се озовете във франфурт, драсни една бележка и може и на север да ни отвее вятъра. А ако се озовеш в Хамбург направо си си паднала на мястото  Wink Красиво е там  Wink
За г-рнето, ао успеете да го залъжете поне веднъж да свърши нещо там , давайте емоционално, покажете тоалетната, възторг, браво туй онуй ...
Ние приключихме с васините, последно сложихме стафилокоите и пневмооите преди 2 седмици и сега сме на преглед ´през ноември за 7 мата контрола. Тогава ще ви кажа кой коло тежи и кой колко е висок и ху из ху  Joy

имам проблеми с к то  Rolling Eyes

# 241
  • София
и аз имам, не мога да се логна изобщо...

а за гърнето до сега имаме само 3 попадения, само пиш, първите бяха мн малко количество и ги видях чак като стана, последното го приветствахме с радост и овации "браво"-та и т.н., той си сочеше и бърбореше доволен, та от тогава всъщност вече са появи този сценарий с ходенето, чат пат даже се пъне....но вс около гърнето, не над него....може би дядо му е прав като казва - "как очаквате детето да си върши работата в любимата играчка", а гърнето наистина му е може би най-любимата играчка....

# 242
не мисля изобщо да стъпя в Хамбург, за разлика от мъжа ми, който само сменя шьонефелд-дюселдорф-хамбург-майнасирайна.

едва ли Деян е минал 85 см. Даже те са му много - все още не стига дръжките на вратите, които обсъждахме преди два месеца поне. Изобщо той е невисок, но набит. Смешен е.

# 243
здравейте
и нашите обувки е много номерации, зависи от фирмата и модела, но и аз обувам на нур навън чорапи, някак не ща да и се мокрят краката от изпотяването, а и тя май не харесва да е боса със сандали в пясъка, с чорап по и харесва,
с махането на памперса имаме голям напредък, тези дни ще махна и този на дневния сън, и скоро и нощния, да използваме жегите поне нещо да свършим
утре мислим да ходим на плаж, мислех на панчарево на басейна, но ми казаха че тази година бил мръсен, та сигурно на банкя ще ходим, дано там е добре

# 244
  • Карлово
За номерата на обувките-23-25, в зависимост от фирмата. Ходи боса, без чорапки по сандали. Обаче не иска да облича рокли. Странна работа, добре, че има само две. Пролетта нямаше проблем със сукманите, поли и блузи носи, но рокля-не ще.
Мерки-август сме на консултация, но така като я гледам ще е някъде около 86-87 см.
Клара, доколкото имам спомен, ти кърмеше като разбра, че си бременна, нали? Как се справи с отбиването, ако въобще си предприела нещо? Може и на лични да ми споделиш опит, че аз нещо не съм сигурна какво и как да правя.

# 245
  • София-там нейде в западната част
привет мамчета днес успях малко да ви попрочета доста работа ме е налегнала в тази жега
доминика малката сладуранка бързо да се оправя  Hug
памперс  не настоявам както и баба й защото кифличката ни прави всичко на пук в момента и ако й кажеш хайде да "правим пиш " не се съгласява и изобщо не дава да я пипаме,но пресен пример от неделният ни риболов голичка търчи наляво и надясно по някое време и казвам "хайде да ходим при тати" наща се съгласява повисяхме така малко позяпахме наоколо и се изпишка накрая ... от няколко дни не дава и памперс да и се слага търчи и казва "не не иххх" но като дойде време за пиш ако не успеем да я придумаме по втроия метод не си казва и я върши работата в гащите ... сяда и на гърнето вече,разглежда го и се занимава с нещо докато е на него но не прави нищо, за сега я караме така и успешни ни се водят опитите навън  Grinning горе долу пишка на около два часа а непрекъсната се налива с нещо най-често вода
обувки общо взето в зависимост от фирамта 21-22 номер носи ... и ние ще сме август на консултация май и Ема ще е около 86-87 см

# 246
е аз на око хвърлих, че петра е над 90 см. преди месец и половина-два беше 89, значи сега е над 90. ама то е нормално - и аз съм голяма, пък и филков си наближава метър и 90 - има на кой да се метне  Mr. Green

аз си свърших поръчката. УРАААА!

другата седмица ще ходим до солун - приемам поръчки за икеа, джъмбо и зара  Mr. Green
разбира се, за ужас на всички роднини, камен ще е с нас  Mr. Green

# 247
тити, лоши отzиви ли имаш от Хамбург? аz много го харесвам  Wink

# 248
Кити, носи 21 номер, но са и големи. Но има висок свод и 20 номер не и влиза крачето.
Иначе, кити е ниска - на 1,6 годинки беше 80 см.

# 249
майче, разбира се, че с Камен. Но нали с джип, а не с влак?

вивита, не. Просто има места, където попадаш случайно или по необходимост, но не ей тъй да се вдигнеш/като до Солун/.

# 250
ясно, а ти попадаш на доста места, та не иzклюЧвам нищо  Wink
бубу, zа гърнето не можеш ли да му вzемешдруго, друг цвят, zа да не го бърка с играЧка? Защо не опиташ на тоалетната със спец. приставка. Малкото на сестра ми като твоето не щя гърне, нещя и като го сложиха на тоалетната вzе , Че си свърши работите  Hug

# 251
тити - че как - со камен и со джипо  Mr. Green
дано паспортът му да стане - по хертийкат атрябва да е готов на 19-ти, а аз се надявам на 5-ти. що не пуснах бърза поръчка - и аз не знам...

а аз си свърших поръчкатаааа - УРРРААА
днес ще спамя  Mr. Green

# 252
Привет!
Ади вчера нищо не искашеда яде. Изкара цял ден на една леко нагризана обикновена бисквита и чак вечерта към 23 часа изяде половин банан. Отказва всичко - лечебната хумана направо я изплю с отвращение, ориза ми също! Хуманата не мина за мляко, чая от шипка като го усети и не искаше да пие. Много трудно вкарвахме лекарствата и мерехме температурата. Страх я е от термометъра  #Crazy Накрая температурата я смъкнахме със свещичка в дупето и пи само чиста преварена водичка. Тая сутрин пак има разстройство и се чудя как да пробутам ентерола, като не иска да го опита даже  Thinking Слава Богу, че вече няма температура! А докторката каза същите неща, които се пишат и във форума.

За протокола - Ади носи 21 или 22 номер обувки.

За мечето си мисля, нали вчера трябваше да и правят операцията! Как ли е минала?

# 253
 bye

Dominika  - стискам палци бързо да отшумят всички неразположения на Ади.

Обувките - според фирмата между 21-24

Височина - 88см.

bubu_to  - и при нас положението с г-то е същото. незнам как на яслата ходи в гърне. Ще взема да я пробвам направо на тоалетанат чиния, както предложи някои по-надолу.

Добрата новина, е че точно до нас на 10 крачки строят /преобразуват по точно/ детска ясла, ще стане за около 3 мес. и ще приемат 100 деца. днес записах Ники с вх. № 18. надявам се да стане, че сама да си ходи на ясла smile3539

ваксини - да си сверя часовника: на Ники и биха една тройна /май беше реимунизация/ на 1,6 и казаха, че чак на 2год., пък после се оказало, че от 01.01.07 отменили тази на 2 год. - нещо да не съм пропуснала?

# 254
забравих да напиша  кратки предложение за заглавие на тема, продиктувани от настъпването на астрономическото лято:

Второ лято вече посреща Ноемврийското човече!

Жарко слънце вън пече - Ноемврийчето на плажа се пече!

Общи условия

Активация на акаунт