а за варицелата на нана - по-добре сега, отколкото след 20 години и наличие на потенциални бели като при теб
супер ме е яд, че петра не прихвана варицела от яслата тази пролет. на зима се надявам да се опъпчи, за да не я мисля след време
супер ме е яд, че петра не прихвана варицела от яслата тази пролет. на зима се надявам да се опъпчи, за да не я мисля след време

Аз пък ти желая да не ти тежат много и който трябва - да ги харесва и да им се кефи!
Аz наистина бях с болка като от силна мускулна треска, ниЩо повече. Вечерта станах, на следващия ден вече раzнасях Малик, сменях му памперса, абе всичко, на шестия ден правех раzходки от няколко км с бърzа крачка. Съвсем сериоzно. Нали и в Бг се прави секциото по онzи начин на еврейския доктор, zабравих му името?реже се само кожата, а всичко останало се раzтваря само внимателно с пръсти, после се цепва матката и толкоz. Демек има само два малко прореzа да zарастват.
А какво са ми рязали, нямам представа. това, което лекарите и мъж ми нарекоха "перфектен белег", на мен ми се струваше ужасно и непоносимо за гледане
Като ме изкараха от реанимация към стаята ми, прагът на асансьора ми се видя най-стръмното стъпало....та просто процедурата след операцията на ме4ето ми напомни много за секциото, а кой каква болка е имал - трудно е да се каже 
Ето например забравих да кажа, че сега ходя с бабешки сутиен, тип палатката на Микки
на Триумф и доста дълго ще си го нося само него. А пък гърдите ми са доста високо още, понеже са под мускула и изглеждат с лека гърбица отгоре, докато импланта не слезе надолу под моята гърда 
грозноооо....