НОЕМВРИЙЧЕТАТА със сандалките бързат към

• 10 490
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
аууу, мече, след товя разказ категорично няма да си сложа цици. много болезнено изглежда висчко. и супер ми напомня излизането от упойка след сегашното секцио - такава болка като при секциото с камен не съм усещала никога; но пък се възстанових в пъти по-бързо отколкото първия път
а за варицелата на нана - по-добре сега, отколкото след 20 години и наличие на потенциални бели като при теб  Peace супер ме е яд, че петра не прихвана варицела от яслата тази пролет. на зима се надявам да се опъпчи, за да не я мисля след време  Peace

# 271
мече, със здраве да си ги носиш  Mr. Green и дано да мине леко шарката и при нана. на нашата улица едно наборче на кейти изкара шарка, но много по-леко, отколкото я изкараха и майка му, и сестра му. аз бях непрекъснато под страх, че и кейти я е хванала, ама ни се размина явно.
аз също ще си гледам детето вкъщи до детската градина. но ми се ще някъде да я запиша да се вижда и играе с други дечица, че тук почти не останаха- всички са на ясла. много ми хареса идеята на сердика. може ли наистина да организираме нещо- например два пъти седмично някъде да ги събираме, да наемем една кака, а ние да пием студени бири, докато ги чакаме. Laughing нали сега ще ставам мобилна с новото бу.
за болката при силикона- една приятелка минала и през секцио, и през силикон ми каза, че в сравнение със секциото, слагането на цици е направо безболезнено. така че майче, не да се пуашиш. Mr. Green

# 272
  • Карлово
Да, и Мартина ще е директно на градина, така и така ще съм си вкъщи да гледам бебето. Макар, че повечето познати ме убеждават, че ще е по-добре за мен да е на ясла, но аз засега мисля да си я оставя вкъщи.
Майче, успокой твоите роднини-вие со джип, а ние евентуално за уикенда ще водим Мартина на палатка. Още не е сигуно, но се надявам да стане организацията.

# 273
хъх, и аз първо за секциото се сетих. Ако слагането на силикон е по-безболезнено, да викаме "ура" направо  Hug
честито, ме4е - след седмица-две ще си забравила и ще се фръцкаш само по потник. Аз вече не мога да се нося само по потник  Embarassed

понеже ме мързи да чета "Майчинството-счетоводно", кажете ми, моля, ако си гледате децата до 3годишна възраст вкъщи, как се оформят документите след втората година, когато вече няма да има пари за майчинство?

# 274
  • Карлово
Тити, предполагам подаваш молба за неплатен отпуск

# 275
Сашко ще иде на ясла, въпреки, че ми е мъчно, че трябвад асе раzдели с жената, която го гледа. Те много се раzбират и тя много му се радва, но ... ще има повече деца, zанимания всякакви, режинм дисциплина , но и двойна цена ...

# 276
мече, честито и от мен  Grinning Аз пък ти желая да не ти тежат много и който трябва - да ги харесва и да им се кефи!

Ади май ще ходи на ясла  Rolling Eyes Честно казано никак не ми се дава, но пък ми се иска да започна работа. Финансово не сме зле, но имам нужда от друг вид общуване, липсва ми професионалната изява. На много наши познати дечицата ходят на ясла от още по-ранна възраст, така че мисля, че каквото е зависело от мен съм го изпълнила. Пък на децата нищо им няма, вярно чат-пат са болни, но пък то и на градината ще е така. Където има много деца, няма начин да няма вируси и т.н. Все някое ще е сополиво и така ... историята ни е ясна.

Много ви благодаря за пожеланията за Ади! Дано до утре и мине, че едвам я удържаме вкъщи!

# 277
Майче, Тити, хаистина ли толкова ви е боляло от секциото? newsm78 Аz наистина бях с болка като от силна мускулна треска, ниЩо повече. Вечерта станах, на следващия ден вече раzнасях Малик, сменях му памперса, абе всичко, на шестия ден правех раzходки от няколко км с бърzа крачка. Съвсем сериоzно. Нали и в Бг се прави секциото по онzи начин на еврейския доктор, zабравих му името?реже се само кожата, а всичко останало се раzтваря само внимателно с пръсти, после се цепва матката и толкоz. Демек има само два малко прореzа да zарастват.

# 278
тц - всичко си се реже. и после с ръце те раздърпват, каза филков, който, както знаете, присъства  Mr. Green а вторият път боли мн. повече от първия. но пък възстановяването е скорострелно.
а колкото до болката - 7 дне след петра извървях 6-7 км. - явно вече съм била о.к. първите 2 дни обаче си ми беше тежко, а след камен Whistling

# 279
описаното от ме4ето прилича на секциото, но не можем да съпоставим личния праг на болка. Аз се чувствах добре, но си ме болеше. Възстановявах се много бързо, но вместо да ходя с километри пеша, предпочетох да седна зад волана Simple Smile А какво са ми рязали, нямам представа. това, което лекарите и мъж ми нарекоха "перфектен белег", на мен ми се струваше ужасно и непоносимо за гледане Simple Smile Като ме изкараха от реанимация към стаята ми, прагът на асансьора ми се видя най-стръмното стъпало....та просто процедурата след операцията на ме4ето ми напомни много за секциото, а кой каква болка е имал - трудно е да се каже Simple Smile

апропо, че ми стана интересно - каква работа пък сте имали вие, че да ходите по 6-7 км пеша след изписване? тогава тъкмо и времето се развали...

# 280
не можем да съпоставим личния праг на болка
това, раzбира се, е абсолютно вярно

# 281
Еххо, ще разказвам подробно, обещавам  Wink Ето например забравих да кажа, че сега ходя с бабешки сутиен, тип палатката на Микки  Wink  на Триумф и доста дълго ще си го нося само него. А пък гърдите ми са доста високо още, понеже са под мускула и изглеждат с лека гърбица отгоре, докато импланта не слезе надолу под моята гърда  Mr. Green Красота! И то пак при мен не са чак на връта, като при повечето. Също така не мога дори помпичката на сапуна да натисна като хората (нямам никаква сила в ръцете,а  и болките са ужасни, ако се опитам), а Нана спи в леглото си и като стане ще мисля начини как да я вадя от там, понеже съм сама вкъщи вече  Shocked

Снимки ще дам, ама като ми донесат апарата, който забравихме в плажната чанта на морето, че нали тръгвахме от там на бегом. Така че и преди снимка няма да има, ама ще намеря подобни на моите като дойде време за сравняване, за да имате представа  Peace

Майче, при всеки е индивидуално, така че не се плаши така предварително. Пък и щом казват, че секциото е по- болезнено (за щастие нямам база за сравнение с това, но пък от естествено без упойка не е по- болезнено), а ти имаш вече две в актива- значи ще си направо готова да тръгваш по бански от болницата  Mr. Green  А за варицелата- ми дай ми Петра да ни погостува, може пък нашата варицела да е по- заразна....я виж колко бели направи при нас!

Нана също чак на градина мисля да я давам и то някъде към 4-та година. Преди това с гледачката вкъщи и всеки ден в парка на Св. Тройца при децата.

# 282
Тити и аз не съм за потник без здрав сутиен вече  Embarassed на всичкото отгоре, нали само с 1-та кърмих и едната е провиснала, а другата се перчи все едно не е чувала за раждания и бебета  Joy грозноооо....

Аз като един активен спамър в последата тема се засилих да пускам нова тема, ама кажете с кое заглавие. Това са предложенията:

Мойто НОЕМВРИЙСКО мече ходи смешно кат' юдече! на мама Реничка
НОЕМВРИЙСКИТЕ детенца правят китки от лаленца! на мама Реничка
НОЕМВРИЙЧЕТО е вече малко палаво човече на мама!  =^._.^=
Със сандалки към парзалки, тичат НОЕМВРИЙСКИТЕ деца, ах, дано да не обелят своите голи коленца! на мама Sisssi
Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече! на мама Sissa
Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече! на мама Sissa

Аз съм за: Второ лято вече посреща НОЕМВРИЙСКОТО човече! на мама Sissa

# 283
  • София
Чакам новата тема, че да ви пусна две снимки от преди половин час. Да видите ква съм убава и без импланти.
Мече, мерси, че разказа, не познавам никой с пластична операция и ми е интересно.

# 284
тити - ми ние тогава баш се бяхме засилили да купуваме кантора на филков. и обикаляхме центрото по огледи, обикаляхме, обикаляхме, обикаляхме. нищо не купихме, де - това, което харесахме и ни беше по джоба, ни го грабнаха под носа; за другите се оказа, че не са ни по джоба. а цените по витошка са умопомрачителни - аз все още следя пазара и се надявам да излезе нещо подходящо. 'ма ако не стане, ще се загледам по някоя административна сграда - като ще се ръсят пари, барем портиер и паркомясто да има   Tired

Общи условия

Активация на акаунт