xАмериканска Фатална 13-та...

• 14 378
  • 343
  •   1
Отговори
# 105
Значи аз тази година като си оправих таксите с Турбо Такса, ми дадоха безплатен кредит репорт и сега само ме уведомяват ако някой иска да прави нещо с кредита ми, което е куул.
Мацета, я давайте телефонните номера, да се чуваме днеска, стига сте се правили на вейнати от урагана.... аааа ма ха я  Flutter
Az sashto sam na rabota, moje sabota i nedelya pak... ili sega za neraboteshtite mami, sabota i nedelya za working moms.

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 16:26 от 4baby

# 106
Чудесна идея за тел. разговор, ама аз съм на работа и нема да стане. Чат в skype, icq, може. Разговор в skype, по-късно вечерта.

голямо шредване му ударихте вие вчера, аз само късам и разпилявам, а шредера от кога не съм го ползвала. Той е любима играчка на половинката ми, ама той само ги събира, събира, докато аз не взема и ги изхвърля. И кредитната карта я следим онлайн редовно. Аз освен това съм си изпратила писмата до трите кредитни агенции да ни махната имената от списъците им с кредитни карти офъри. Идете на https://www.optoutprescreen.com/ и там можете или онлайн да го направите или по телефона или с писмо. Сега получаваме много рядко офъри по пощата, струва си.

# 107
Ох, отдъхнах си! Влакчето ни не е този Джеймс дето е отровен!!! Ужасно се бях притеснила.

За телефона, да го дам, ама сутринта проверих и се оказа, че имам само 15 мин останали до 7 юли,  Confused пък домашния ми не работи. Ако искате дайте да се чуем в скайп? newsm78 Аз съм tandoori_chick там  Peace

# 108
А я кажи, те само дървените ли реколват? Ние имаме един любим но е пластмасов.

# 109
А я кажи, те само дървените ли реколват? Ние имаме един любим но е пластмасов.

Само дървените! Peace

# 110
Ох, чудесно.  ooooh!

Добре, че и вашият не е от тях. Представяш ли си какъв ужас е за някои родители сега?!?
Аз затова казвам, че американците голяма грешка направиха като се обвързаха с една страна където няма ни демокрация, ни демократични институции, ни системи в помощ на потребителите, ни пазари акто хората, и изобщо са си все още една диктатура. Толкова години cold war със Съветския Съюз и сега първи приятели с Китай, дето са по-комунисти от всички... Да не говорим как още се експлоатират хората там, а в западен Китай било пълна мизерия, там където селяните живеят, аз знам, ние нали там работим с една болница.

# 111
Чудесна идея за тел. разговор, ама аз съм на работа и нема да стане. Чат в skype, icq, може. Разговор в skype, по-късно вечерта.

голямо шредване му ударихте вие вчера, аз само късам и разпилявам, а шредера от кога не съм го ползвала. Той е любима играчка на половинката ми, ама той само ги събира, събира, докато аз не взема и ги изхвърля. И кредитната карта я следим онлайн редовно. Аз освен това съм си изпратила писмата до трите кредитни агенции да ни махната имената от списъците им с кредитни карти офъри. Идете на https://www.optoutprescreen.com/ и там можете или онлайн да го направите или по телефона или с писмо. Сега получаваме много рядко офъри по пощата, струва си.

много не накефи като каза за тови уебсайт ама ми искат SSN -  нещо хич не ми се нрави да си пиша SSN  в интернет,но ще видя де ,като се появи половинката ще обсъдя с него,мерси все пак

# 112
много не накефи като каза за тови уебсайт ама ми искат SSN -  нещо хич не ми се нрави да си пиша SSN  в интернет,но ще видя де ,като се появи половинката ще обсъдя с него,мерси все пак

Съвсем леджит са, а те така или иначе ти го имат ССН-а вече. Мисля че онлайн трябва да се плаща, по телефона и по пощата е безплатно.

# 113
Ей, мерси много за тази линка. Още продължавам да получавам junk поща; барабар през океана ми я препращат! Дано да подейства  Crazy

Да кажа и аз за бодитата  Simple Smile Поръчвай ги в неутрални цветове; даже и да се презапасиш, ще останат за второ бебе  Laughing Аз моите купища сега ще ги сползвам, мисля. Виж за рокличките, красиви, обличани по веднъж-два пъти много ме е яд. Складирам за бебенца на приятелки и бъдещи пременнички  Heart Eyes

# 114
Хм, ако някой знае как да направи конферентна връзка в Скайп-а и аз ще се включа. Мобилния тел. ми е необходим да е свободен и без това съм като телефонист през по-голяма част от деня...

# 115
Аз знам как се прави, само ми трябват никовете на тези които ще вземат участие и да си уговорим час и дата. Моя ник е zl_sasho
Предлагам събота или неделя, иначе през седмицата на работа няма да стане, няма как да го инсталирам тука скай-пат.

# 116
Дами, кой е купувал билети от visitbulgaria.com?

Надежни ли са?

# 117
Дами, кой е купувал билети от visitbulgaria.com?

Надежни ли са?
Аз.2 пъти.ОК са.
Ще правите ли скайп?

# 118
Аз нямам скайп  Sad  - блок-нат ми е на работа ... айде ... изолирах се социално.  Crossing Arms

# 119
Сига, да стигним до консензус, давайте кой е навит за телефон, кой за скайпата?
Аз през седмицата съм телефонбунарка, а събота и неделя скайпатаваща, давайте вие сте!

Общи условия

Активация на акаунт