xАмериканска Фатална 13-та...

• 14 420
  • 343
  •   1
Отговори
# 90
Ох, бе, Вики, ще ме умориш. Laughing Ти ТВ случва ли се да гледаш, между другото?

Абе стига фантасмагории - не е толкова лесно както го описваш ,как пък ще се правят покупки от такъв размер -за амекс нали им трябва секюрити намбър .Те колко още неща трябва да откраднат за подобно нещо.Ние лично не хвърляме в кофата банк и кредит кард стейтментите .

Не е така то. Ти знаеш ли, че намбъра могат и така - тайно - да надникнат и с едно оче само да го зърнат и запомнят! А тва бензиностанции, тва сервитьори, ти зарежи!

# 91
Още ли шредвате? Mr. Green
Какво решихте за конферентния?Обаждане или чат ще е?А кога?
Малко питам,а?  hahaha

# 92
Ох, бе, Вики, ще ме умориш. Laughing Ти ТВ случва ли се да гледаш, между другото?

Абе стига фантасмагории - не е толкова лесно както го описваш ,как пък ще се правят покупки от такъв размер -за амекс нали им трябва секюрити намбър .Те колко още неща трябва да откраднат за подобно нещо.Ние лично не хвърляме в кофата банк и кредит кард стейтментите .

Не е така то. Ти знаеш ли, че намбъра могат и така - тайно - да надникнат и с едно оче само да го зърнат и запомнят! А тва бензиностанции, тва сервитьори, ти зарежи!

Ама гледам аз ТВ и то по много даже и знам че се случват такива неща ,естествено ако си хвърляш личното инфо ей така наляво на дясно и не обръщаш внимание си много по лесна мишена - ама като гледам всички шредвате и сте запознати с това,риска е много по минимален.То ако си нацелен от някъде където си си дал картата което се случва всеки ден ,няма къде да бягаш,само редовно скрийнване на кердит рапорта може да те спаси.Ама ако си шредваш всичко -дали ще те предпочетат тебе или съседа който не си е шредвал?!
И пак повтарям , чрез интернета е много по голяма вероятността.

А те по ТВто още кви неща дават аз ако тръгна за всичко да се притеснявам  Crazy ,достатъчно е да си alert...другото според мен е карма. Peace

# 93
За чата по скайпа исках да спомена че девойките от една друга групичка в която участвам сформираха преди време .Готино е ,ако имаш време разбира се -аз там само чат пат щото всички са в БГ и часовата разлика не ми позволяваше да се изявявам много.

# 94
Мила victoria, всичко това е един безумен бъзик и лаф моабет, който въртим от следобед, моля те, не приемай нито една дума сериозно, моля те, че сълзи ми излизат вече от смях.
Иначе по ТВ дават едни много безумни рекламки за identity theft, съвсем в друг, шеговит също, смисъл. Както и да е, койт' разбрал, разбрал. Laughing

# 95
Преди два дни получих писмо от местната болница, че са откраднати много- имена, рожденни дати и SSN, между които и моята информация Shocked. От сега нататък ме съветват да бъда внимателна #Crazy. В началото на годината ни смениха картите, защото от ТJMaxx изтекло инфо на няколко милиона карти ooooh!...На вас случвало ли ви се е нещо подобно? На нас само в NH...

# 96
G&J...Така ли...аз гледам че някой се шегуват....слагат иконки и етц...ама някои са си сериозни постинги ,как да е значи на мой гръб сте се посмяли Sunglasses,е хубаво, лошо няма....щом ви забавлявам мога и да продължа Wink
benson10...аз получих същото писмо само че от здравната застраховка

# 97
Хайде, добра вечер. Ама много сте сладкодумни бре, какви ли не теми обсъдихте, три страници напълнихте.
 Laughing

Нашредихте ли се?  Grinning

По въпроса за откраднатата информация, аз лично съм доста внимателна. Покрай работата ми имам общо с personal data privacy, миналата седмица имахме и консултанти, одити, чудеса.. Не е истина колко са изобретателни и колко напред може да се стигне, но е факт, че обикновено е въпрос на невнимание или небрежност ( като в случая с TJMaxx, който споменава benson10, който засега е най-голямото изтичане на лична информация).. Имам си шредер, шредвам си с кеф, късам, драскам, изобщо .. старая се.

Пумпал, мила, честито ти момченце. Много да се пазиш, всичко ще е наред.

# 98
Аз да дръпна един завой, (пък сте добри по градусите да определите на колко  Simple Smile ), но да кажа, че има recall на играчките с влакчето Томас, защото китайците използвали боя със съдържание на олово при производството.  Ето статия:

http://www.nytimes.com/2007/06/19/business/worldbusiness/19toys. … wanted=1&_r=1

И картинки с описания:

http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml07/07212.html

Ако имате от тези играчки, е добре да ги хвърлите и да се обадите на RC2 Corp. toll-free at (866) 725-4407  за компенсация с други.

# 99
Има-няма и изскача нещо такова...да те е страх да купиш играчка вече.Ако не е пластмасата,ще е боята....И Томас ли сега....много кофти.

# 100
Ако обичате тези кадето започват с 5 на колиграмите да мълчат

И аз това казвам! Laughing Аз съм 62, мечтата ми е да се върна на 55, но съм по-доволна, че спрях пушенето, пък килцата - все едно.  Crossing Arms

# 101
Преди два дни получих писмо от местната болница, че са откраднати много- имена, рожденни дати и SSN, между които и моята информация Shocked. От сега нататък ме съветват да бъда внимателна #Crazy. В началото на годината ни смениха картите, защото от ТJMaxx изтекло инфо на няколко милиона карти ooooh!...На вас случвало ли ви се е нещо подобно? На нас само в NH...

Сменяли са ми карта заради подозрителни действия с нея докато аз бях в Македония и я ползвах в тамошен банкомат. Дебитна беше, аз кредитна нямам, а на мъжо има-няма $25 долара разход на кредитната.

Нищо не шредвам, но всичко, което съдържа име и лична информация, попада сред боклуците, някъде между остатъците от салата и кефир, за по-сигурно. Шишенцата от лекарства с името ми първо надрасквам с маркер, а ако искам да изхвърлям нещо по-тайно, първо го късам на парченца. Схемите се променят често, няма как да ги следим, та това са ми основните правила за предпазване.

Не се притеснявай, Бенсън, следи си извлеченията и внимавай къде оставяш картата в нета. Общо взето само в Амазон оставям моята.

Блажка, аз щях да го пускам това за Томас и забравих. Браво!

# 102
Аз да дръпна един завой, (пък сте добри по градусите да определите на колко  Simple Smile ), но да кажа, че има recall на играчките с влакчето Томас, защото китайците използвали боя със съдържание на олово при производството.  Ето статия:

http://www.nytimes.com/2007/06/19/business/worldbusiness/19toys. … wanted=1&_r=1

И картинки с описания:

http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml07/07212.html

Ако имате от тези играчки, е добре да ги хвърлите и да се обадите на RC2 Corp. toll-free at (866) 725-4407  за компенсация с други.

Мале направо нямам думи!!!! Точно първият Томас, червения беше на тортата на Калин миналата година!!!!!
Егати историята...сега ме хвана супер шубе, колкото е играл с него.....и те пишат за последните 2 години дето са произведени! Направо ужас!!! Мятам се да го търся и да хвърлям!!!! #Cussing out

# 103
Намерих я гадината! Трябва да се обаждам утре по телефона, то пише, че трябва да е от колекцията дървени, ама аз досега дървен томас не съм виждала, вярно, че вървят по дървени релси. Оф, дано да е по-различен( пише нещо за батерии, нашия е от най-мъничките и няма батерии, от тези дето се бутат с ръка е), че направо ще се гръмна! Баш на тортата беше отгоре! ooooh!

# 104
benson10 ,
при открадната информация съветват да се обадите на едно от 3те бюра(equifax,transunion,experian) i da сложите флаг на акаунтите(90дни е фри); дават ви веднага достъп по кредит рипорта,без скор оба4е;това правих то4но миналата седмица защото някой разбил дата банката на уни и взел каквото му трябва..когато си загубих портмонето смених и книжка,с нов номер ми казаха да я искам от полицията,не само дубликат
наши близки 4 години се борят с тая простотия,не успяха да си купят къща защото някой си им спретнал лош кредит..та шредването не е панацея за съжаление,за мен следенето на кредит рипорта му е майката,ма едно ли е да го следиш...

Общи условия

Активация на акаунт