xАмериканска Фатална 13-та...

• 14 289
  • 343
  •   1
Отговори
# 30
Е ,не мога да се стърпя...пак изменям темата,но след като ви занимавах цяла страница в миналата(тема),с моята фурна....опекох рулото.Печката(своенравната ми),реши да заработи....та така...занпред ще я включвам първо,и после ще решавам какво и дали да пека нещо Mr. Green

# 31
И аз определено съм "ЗА" диповете!  Hug
Иначе ние сме в дву-бедрум, и във втората спалня сега спи татито ни, а ние с малката се разполагаме на спалнята, кошарата ни си стои за украса  Laughing
Тина, аз не съм чела предната тема, какво е било на фурната? Аз веднъж имах подобен случай: сложих едни бутчета да пека и след около половин час отварям да видя докъде са се опекли, а тя фурната абсолютно студена. Че се обаждах на мейнтненса, и в крайна сметка трябваше да ги мятам на парти-грила че нямах време да чакам.
Аз мисля че клатещия стол е голяма работа, ама така не стигнахме до него с бебка, може за следващото да се сетя за стол.

# 32
Здравейте мацки! Поздрави от България! От една седмица съм тук, или по-точно тук в болницата с кървене и контракции, на системи и инжекции. Тия български лекари много обичат да дават лекарства  Laughing Опасяват се за плацента превия и сега измислиха, че няма нужда всъщност да седя в болницата и по мое настояване и да не ме боцкат със спазмалгони и т.н. Един роднина хирург ми вика- най-доброто лекарство е 20г уиски  Laughing От 3 седмици едната си я изкарах пред телевизора в болницата. Това дете още от сега ми пусна кръвчица  Laughing Да ви се похваля, имаме си пишка. Аз исках рокли и чорапогащници да слагам, но дргия път.

Надявам се вие сте добре, аз забързо само седнах да ви видя какво правите и да ви се похваля с моите преживявания и трябва да ходя да полегна пак.

Целувки на всички!

# 33
4baby ,същото,като при теб с фурната..докато се наканя,да намеря майстор,тя проработи...ще трябва да се провери това,обаче,'щото в един момент ще откаже(щом се е започнало)...
      Пумпал,честито ти новина.Само в този дух,и всичко ще е повече от перфектно  bouquet

# 34
Оле, пумпал, как духовито говориш, а за какви страшни работи споменаваш, ужас!!!

ТинаХрисJoy... хубава тактика... 

# 35
Пумпал, и на колко грама уиски си сега.  Laughing Ще те оправят, това в България го оправят, щом плода е наред, аз съм лежала в патологична бременност в България, но бях неспасяем случай. Тези с кървенето и бебетата с пишки и без пишки ги освестиха в порядъчен срок.
Имаш ли си добра литература под възглавницата, за всеки случай. Stop
И аз в българския си гинекологичен опит понякога на странни изказвания налитах: например, веднага след раждане да го удариш на секс, секс, и секс до скъсване, защото пенисът намествал най-добре органите (не знам жената, на която го казаха, дали е послушала). Или ей така да ти изпишат с лека ръка хормонални хапчета против безплодие при супер резултати от хормонални изследвания (не ги пих, идвах насам, а както се оказа, нямало е и нужда). Но поне ми остана добрият навик да подлагам на съмнение лекарските приказки и да чета. И тук си го поддържам този навик, де, има смисъл. Леко възстановяване!

# 36
Зори, за дайпър джини-то, аз лично смятам, че няма нужда. Абонираш ли се за него, после и специални торби трябва да му купуваш, драма. Ние си имаме кош за памперси, който се затваря херметично отгоре ( ако намеря снимка ще ти пусна), с обикновена торба за боклук. Не мирише. Е, като се маха торбата с памперсите ясно, че мирише, но ние го правим това на верандата на проветриво.  Mr. Green
Само да ви подскажа, една алтернатива на дайпър джинито е просто в безбройните найлонови торбички, които ви дават от магазина като пазарувате да слагате по един памперс, завързвате отгоре и пускате в нормалния кош с нормална торба за боклук. Peace

За детските стаи, в старата къща бяхме направили на Калин, бях му ушила и спален комплект, и пердета, всичко на Мечо Пух. Тука, просто няма време, защото трябва първо да пребоядисаме, а това не знам кога ще стане. Та засега сме сложили само гардеробите и леглата на децата, а пък украси много много няма. Ако не смятаме няколкото коша играчки Laughing, сума снимки и книги Simple Smile.
Иначе планирам да направя и рисунки по стените, ама по-нататък. Дето казвам аз, като ми остане време и на гайда ще свиря  Mr. Green

Лана, Калин има точно такова легло с чекмеджета отдолу, много съм доволна!

Пумпал, кога си пътуваш обратно? Стискам палци всичко да мине добре и да нямаш повече притеснения! Честито ти момченце Simple Smile И аз казвам, че е по-хубаво момченцето да е по-голямо Simple Smile И да лежиш!!!!  bouquet

ТинаХрис, моята старата фурна ги правеше тези номера и се оказа, че някакво кабелче се е прекъснало. Вие викахте ли майстор? Мене от газовите уреди все много ме е страх.  #Crazy Идеята да я загряваш първо е добра обаче Simple Smile

# 37
А откъде е това легло с чекмеджета Тандури? Аз засега само в Дания съм виждала...
Пумпал честито, но и аз поддържам изказването на Silverarrow  bouquet

# 38
Пумпал ,честита пишка,момченцата са едно особено прекрасно нещо..стискам палци да се размине всичко,дръж ни в течение и горе главата,лесно майка се не става..

# 39
А откъде е това легло с чекмеджета Тандури? Аз засега само в Дания съм виждала...

Ами и тука има? При нас има цял огромен магазин за мебели от масивно дърво, има разкошни неща, има дори и такива, които не са обработени отгоре с лак и т.н. и можеш да си ги боядисаш както си искаш.
Казва се Huck Finn's Warehouse, знам че различни фирми продават вътре. Иначе и в други магазини съм виждала. Калинковото не е от масивно дърво, защото искахме нещо по-евтино да вземем тогава, то е от фурнир и е от Уолмарта. Бяха ги пуснали по едно време, с библиотечка над главата. Някъде имах снимка, може да потърся и да ти покажа ако искаш.

# 40
Пумпал честито, но и аз поддържам изказването на Silverarrow  bouquet
Тук почти във всеки магазин за мебели където продават легла има такива.Ето виж тук има няколко вида.Не знам във вашия щат дали имате тази верига магазини. Simple Smile

# 41
Я като сме почнали тази тема да питам за тодлер матраците,сега купихме тодлер легло на Елла и се чудя какъв матрак да взема,по евтин ли по скъп ли  newsm78 ,има ли наистина разлика голяма.
Гледах ревютата до преди малко и има и от скъпите недоволни и от евтините недоволни...много се омешах. Crazy

# 42
Лана има ги почти във всеки магазин където има детски легла, ето ти на Levitz, Mor и Underhills
http://www.levitz.com/common/search/SearchResult.asp?returnToId= … ba44-2dc2e1392b1d

http://www.morfurniture.com/catalog.aspx?Group=19&CatID=31

http://www.underhills.com/cart/index.php?action=category&sta … d=10&subid=48

Дайпър джини ми беше голям мерак да имам, но така и не го ползвах, ама то и моето бебе акаше веднъж на 10-15 дена. Rolling Eyes

Пумпал дано всичко се оправи бързо и лека, и безпроблемна бременност до края!

# 43
И аз в българския си гинекологичен опит понякога на странни изказвания налитах: например, веднага след раждане да го удариш на секс, секс, и секс до скъсване, защото пенисът намествал най-добре органите (не знам жената, на която го казаха, дали е послушала).
Ох, много ме развесели  Joy Joy Joy Joy

# 44
Я като сме почнали тази тема да питам за тодлер матраците,сега купихме тодлер легло на Елла и се чудя какъв матрак да взема,по евтин ли по скъп ли  newsm78 ,има ли наистина разлика голяма.
Гледах ревютата до преди малко и има и от скъпите недоволни и от евтините недоволни...много се омешах. Crazy
Малкия ми син спи на такова легло и използваме матрака от кошарата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт