xАмериканска Фатална 13-та...

• 14 349
  • 343
  •   1
Отговори
# 120
Дами, кой е купувал билети от visitbulgaria.com?
Надежни ли са?

Ние купуваме само от тях в последните няколко години, и досега не сме имали проблеми. Познаваме се вече, и са много точни - пазят ми места, пререзервират ми билети, нямам никакви оплаквания. Говори си по телефона, става по-бързо вместо да си разменяте имейли, те работят в американското работно време.

# 121
Много затишие тук нещо......
  Вие заглеждате ли се по регистрациите на колите?Аз си имам такава мания.Има много добри попадения.Днес пред мен прочетох това:LOVELLA (сетих се за victoria,да не е твоя тази регистрация?Simple Smile)))
  Преди повече от 2 години видях BGFILMS(I)-губи ми се последната буква(не помня)....
Хипотетично:ако си правите такава,какво ще пише?

# 122
  Вие заглеждате ли се по регистрациите на колите?

На мъжа ми има 2FY, а моята си е направо с FU - и двете по случайност, така са ни дадени - но и двете ми напомнят на..."еФЮ", ако се сещаш, особено неговата. Crazy
Тино (Хрис), ние с тебе явно сме от една лудница излезли.... Mr. Green Laughing (то не бяха джинита, шредъри, номера на коли, па и Бон Джоуви за разкош)...

# 123
Хипотетично:ако си правите такава,какво ще пише?

Мъжът ми иска Славия, а аз идеи нямам (освен че не искам Славия  Laughing).

Като живеех в ЛА, видях GLEZLA  Crazy. Не знам дали тази дума я има в други езици  Thinking но пък си пасва прекрасно с имиджа на ЛА Mr. Green

# 124
Досега в нашето селце Атланта, само БГ стикери съм виждала. И даже една майка си води дятето в нашата ясла и й скивах стикера отзаде Тойотата 4Рънъръ, и я заприказвах. Нищо де, сега сме на здравей здрасти, отдавна само дето не съм я виждала.
Както и да е. Мнооооо сте несериозни, кога ще давате да се 4уваме? #2gunfire

# 125
Не мога да се включа аз пък през уикенда в чат. Сами си е вкъщи и не се задържам пред компютъра.
На един познат на табелата му пише LEVSKI. Фен е, то е ясно...  Grinning

# 126
Дами, кой е купувал билети от visitbulgaria.com?
Надежни ли са?

Ние купуваме само от тях в последните няколко години, и досега не сме имали проблеми. Познаваме се вече, и са много точни - пазят ми места, пререзервират ми билети, нямам никакви оплаквания. Говори си по телефона, става по-бързо вместо да си разменяте имейли, те работят в американското работно време.

Еър Франс ми дадоха по-добра оферта, уредена съм вече с билети.

За смешни регистрации не се сещам, но вече няколко пъти виждам коли с топки  Rolling Eyes - пластмасови или месингови тестиси, закачени под ауспуха. И се поклащат...

# 127
Тино (Хрис), ние с тебе явно сме от една лудница излезли.... Mr. Green Laughing (то не бяха джинита, шредъри, номера на коли, па и Бон Джоуви за разкош)...
Шт...тихо...че ще ни гепят пак...а навън си е екстра Mr. Green
4baby ,аз съм за всякакъв вид връзка.Стига да се нацелим...по тел.ще мога по всяко време,но лично аз предпочитам да е ,когато малкият спи,че ще ви надуе главите(само мрънка това моето дете,кажете ,че е времено,моля ви Rolling Eyes).Направете един конфер.чат в скайпа,и който,когато може ще се включва...все ще се съберем 5-6 квачки.....
 А за регистрации:тук има един  с: ВАРНА-тези най-ги обичам-с лат.букви да се изписва нещо на БГ.

# 128
Временно е Тинче, споко.... я дайте по един телефон, който е навит, само така пробно дори и няколко мацки само да се съберем.  Като сте готови дзвъннете и аз ще ви набера всичките, ако неможете да дайлвате вие. Ще чакам ей!
 Аз ако си ходя до БГ пролетта, мисля от Орбитз да си пробвам късмета, добре ми се видяха цените ...

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 19:21 от 4baby

# 129

А за регистрации:тук има един  с: ВАРНА-тези най-ги обичам-с лат.букви да се изписва нещо на БГ.

Антонов, Москва (не е бг), други Иван 3, Картофа, Пловдив (или аз да не се обаждам от тук  Mr. Green). Напоследък много се издразних на една ****ова (дала съм мигач от 100 метра поне в гаден трафик. Аз намалявам, тя намалява, аз давам газ и тя. Гледа ме през рамо и не ме пуска. По едно време нямаше вече как направо спрях и като и видях номера  #Cussing out направо ме е срам да си кажа какво си помислих)

# 130
.Днес пред мен прочетох това:LOVELLA (сетих се за victoria,да не е твоя тази регистрация?Simple Smile)))
  ?

Е не сме ние  Simple Smile, мерси че си се сетила за нас все пак. Hug
Иначе аз никога не чета номерата,виж мъжа ми току забележи нещо и ми обръща внимание.

Ние нямаме никакви такива по нашите колите, преди време си спомням че говореха май  на Опра на шоуто че ако си слагаш името или други от рода на секси си лесна мишена за всякакви психопати,казаха че колкото по малко знаят за тебе околните толкова повече си в безопасност.
Както и говореха да не слагат блузки на бебетата или децата с имената им на тях.

4бейби...на мен също ми е трудно да си лафкам по телефона когато Елла е наоколо ,аз провеждам само бързи разговори  -трудно ми е и за чат - тук във форума ми е по лесно щото  когато пиша мога да прекъсвам и да продължа след малко или по късно.Елла не ме остава да дишам за по дълго от 5 мин.В момента пък и правя стаята,боядисване декориране -така че тя като си легне в 8 аз почвам да работя по проекта.Та засега съм пасс за всякакви комуникации освен тук във форума!

# 131
Ееее, май само ние с Христинчето ще си лафиме... и все пак, казвайте, когато имате време, барем някой ден се чуем.
Ники, по принцип и аз понякога не пускам, ама в повечето случаи пускам, щото незнам колко му е акъла на другия да не вземем да направим някой беля, че язък за колата че си е цисто новичка, мъжо после ще ме утрепе.

# 132
Здравейте момичета!
Много приятни разговори си водите тук Grinning
Аз искам да ви попитам нещо-искаме да поканим приятели да ни дойдат на гости,само че не са женени.Отделни покани ли трябва да изпратим или заедно?И къде трябва да изпратя поканата-на тях или в американското посолство?
Благодаря ви предварително Hug

# 133
Аз събота и неделя мога да говоря по телефона, и Скайп мога, ама дайте да уточним и време.
4Бейби, не си пускай телефона тука. Драсни по една бележка с него, че не знаеш кой какво.
АКо искате да си направим списъче кой ще се включи, че да си разменим телефончетата на бележки?

Аз съм за, само кажете кога.  Peace

# 134
....
Ники, по принцип и аз понякога не пускам, ама в повечето случаи пускам, щото незнам колко му е акъла на другия да не вземем да направим някой беля, че язък за колата че си е цисто новичка, мъжо после ще ме утрепе.

Защо? В тежък трафик много трудно се престроява. Не мога от нас до работата да карам само в дясната лента, че да не се престроявам най- накрая. Давам мигач отдалеч, гледам никой да не засека. Винаги са ми давали място да мина.
 Аз пускам винаги. Махат ми хората, усмихвам се.
Не обичам престрояване без мигач обаче.  Някой да ми се влачи 5 мм от бронята. Ей издивявам тогава. Ако знам, че не носи пистолет бих показала и някой друг пръст  Crazy

ПС да ти кажа, че вчера на магистралата отнякъде хвръкна камък и чисто новата ни кола има малка, но дълбока драскотина вече. Ами тръшках се, тръшках, ама в гаража трябва да стои ако искам да остане чисто нова.

Общи условия

Активация на акаунт