xАмериканска Фатална 13-та...

• 14 356
  • 343
  •   1
Отговори
# 165
Дразня се когато пусна някой и не ми помаха, защото се чудя той/тя дали изобщо е видял, че пускам  Thinking
Преди малко ,една мома,много добре видя,че я пускам.Не само,че не помаха,а така ме погледна,като че,по правилник,е трябвало да я пусна....тогава как започвам да говоря...добре,че преди бях без детето Mr. Green

# 166
  • usa
На мъжа ми един колега къса джънк мейл-а и го праща на фирмата, от която го е получил, в плика, който ти пращат те.  Laughing

Ах, че хубаво!
миз???? Mr. Green Flutter

на мен ми харесва, обаче трябва да питам специалистите по сигурността дали не се сещат за някой риск. доколкото ги познавам, почти сигурно е, че ще се притеснят от отмъстителни действия от страна на обидени служители...

а между другото се сещам, че бях обещала да се отчета за резултата от молба от моя страна към пожарникарите-доброволци да ме махнат от колинг листа им. обаждаха ми се преди сигурно два месеца - съгласиха се без да спорят, аз любезно им благодарих и от тогава не съм ги чувала. надявам се този резултат да е траен.

# 167
  • usa
  Вие заглеждате ли се по регистрациите на колите?Аз си имам такава мания.Има много добри попадения.Днес пред мен прочетох това:LOVELLA (сетих се за victoria,да не е твоя тази регистрация?Simple Smile)))

чат-пат се заглеждам. една от тези, които съм запомнила е IH8MYX. аз не бих си сложила такава регистрация. едно че по-лесно се запомнят и ако направя някое безобразие на улицата всички свидетели ще запомнят номера на колата ми и няма измъкване (това в кръга на шегата, да не се върже пак някой на приказките ми и да започне да се възмущава!), и друго - спомням си преди години кичка бодурова се беше върнала в бг и се хвалеше със силен американски акцент в някакво интервю как мъжа и и купил джип и и сложил табелка с номер "кичка"... от тогава индивидуализираните табелки ги свързвам с този разказ и при всеки такъв номер си представям малоумник... а по нашия край едно 70 процента от тези регистрации са на индийци, на вас правило ли ви е такова впечатление?

# 168
И аз винаги помахвам, децата като бяха по-малки и не разбираха все питаха що така махам в колата, ама сега знаят вече Simple Smile Не се дразня ако не ми махнат на мен, където съм им дала предимство, но се кефя като ми махнат де.
На мигачи също не вярвам, много често се случва да са си забравили мигача от престрояване например. Индийците са особен случай при даването на мигачи, а тук ги има доста. Клаксон до сега не съм използвала. Най-ме е срах и мен от старците, дето едвам даржат кормилото, на иначе грамадна, широка кола и криволичат из пътя. Такива гледам веднага да ги подмина. Още като не карах и се разхождах по пътищата с бебешката количка, ако някой не спреше на пешеходна пътека си знаех че е  дядо или баба.
Много се кефя, като спазвам ограчението за 25,30 мили в час(предишната ни улица беше такава) и да гледам в огледалото тия зад мен как се ядосват и дават зор. Иначе обичам високите скорости, едвам се удържам на магистралата, ама то и с вена сега хич не се усеща скоростта, та ми е интересно как казвате тия с веновете карали с 45 Simple Smile

# 169
  • usa
Аз за тва си стоя в Атланта и не мърдам към горните щати, взели ме прегазили ако отида в Ню Йорк  Joy
Ей, да напомним, ако идвате насам, да дръннете!

а, то щото трафика и шофьорите в атланта много читави... спомням си и там се бяха стреляли за отнето предимство. ама то като запецнеш в пиков час с часове на 85 и ти ще почнеш да стреляш.

# 170
  • usa
А ,когато са вежливи с вас(примерно ви пуснат да се престроите или включите в движението)помахвате ли с ръка,хей така ,да благодарите?
 И натискате ли здраво клаксона,ако се забавят на зелено пред вас,или изчаквате от любезност 4те секунди.....По принцип с клаксона как сте?За щяло и нещяло,или само в много краен случай?Мен това ме побърква,повече,от да ми покажат среден......

аз се радвам като ми бибитнат на светофара, обикновено съм се заблеяла и не виждам, че светофара е станал зелен и се е случвало дори да пропусна като няма кой да ме събуди. естествено не да ми бибиткат като на пожар, а нежно и любезно. иначе аз си викам и коментирам сама на себе си като се дразня на другите шофьори(без да псувам), така разтоварвам и не се стига до стрелби... децата са ми свикнали и вече не ми обръщат внимание.

# 171
ама то и с вена сега хич не се усеща скоростта

Именно!  smile3534

мамите с ван, да не ми организирате сега едно масово fight нали знаете, че не всички шофьори на ванове са създадени равни   gydi

Аз имам грях за признаване: едно време като си купих първата кола (тя беше с флоридска регистрация и нямаше номер отпред) си направих метална табела с името  newsm62 . Моля за снизходителност, още потръпвам като се сетя сега, но тогава бях на 21, и се "гъзареях"   tooth

Регистрацията на сегашната е: S29 EXX ( на мене ми е очебийно, не знам вий виждате ли го, но е съвсем случайна апропо)

# 172
  • usa
Къде живеете бе хора. на село е така спокойно. Макар че съм забелязала, че има някаква нервност, особено у тия, дето са с номера Илинойс или Ню Йорк.
Най обичам, като се залепи някой за мен, да си отворя прозореца и да му махна да ме прескочи  Laughing

ако има нещо, което особено ми липсва от флорида, това са пътищата и спокойния и трафик Simple Smile. най-много някоя баба или дядо да не види светофара и да мине на червено, та създаде суматоха на кръстовището, ама те такива едни мили и беззащитни, можеш ли да им се ядосаш???

# 173
Аз честно ви казвам до сега не съм имала ситуация в която да не ме пуснат в лента,махам им на хората и аз обичам да махам,по скоро един вид благодаря

Аз  съм много по толерантна тук отколкото в БГ.
Дразнят ме много яко понякога но си запазвам нервите , с много леки изключения разбира се,като примерно камионите Rolling Eyes.
Гледам да уча мъж ми да не се заяжда и успявам ,поне когато с детето сме в колата -просто му казвам че каквото и да направи утре пак такъв шофьор ще срещне по пътищата така че каквото и да прави няма да оправи света.
Иначе преди и аз от лудичките бях ,и в NY съм карала в центъра много пъти - не бях много сигурна къде се кара по бясно ,в София или в NY -доста сходство.
В Атланта не съм виждала такова шофиране обаче като в NY-там са си за жълти книжки всичките ,особенно такситата.

# 174

ако има нещо, което особено ми липсва от флорида, това са пътищата и спокойния и трафик Simple Smile. най-много някоя баба или дядо да не види светофара и да мине на червено, та създаде суматоха на кръстовището, ама те такива едни мили и беззащитни, можеш ли да им се ядосаш???

И на мен затова Мейн ми липсва. Бабите и дядовците, които повече не могат да карат, са голям проблем, щото не винаги има някой да им помага. Затова милите държат до последно, че и послъгват на очните прегледи, ако могат...

Аз клаксон ползвам, ако има нещо да съобщавам, но не ми се налага често. Признавам си, че веднъж един ван с трейлър ми взе предимството като почти предизвика катастрофа и аз направо седнах върху клаксона...

Всеки ден карам по И95, колко много мъртви животни има... Онзи ден в едната посока сърна, и в другата сърна, а миещите мечки, гъски и т.н. са ежедневие...  Cry

# 175
  • usa

И на мен затова Мейн ми липсва. Бабите и дядовците, които повече не могат да карат, са голям проблем, щото не винаги има някой да им помага. Затова милите държат до последно, че и послъгват на очните прегледи, ако могат...

Аз клаксон ползвам, ако има нещо да съобщавам, но не ми се налага често. Признавам си, че веднъж един ван с трейлър ми взе предимството като почти предизвика катастрофа и аз направо седнах върху клаксона...

Всеки ден карам по И95, колко много мъртви животни има... Онзи ден в едната посока сърна, и в другата сърна, а миещите мечки, гъски и т.н. са ежедневие...  Cry

оооо, животните са нещо страшно! онзи ден щях да катастрофирам заради един ракун! изкочи ми пред вана (  Mr. Green ) направо отникъде на натоварената улица и така спокойно си пресече, все едно баща му е асфалтирал шосето и си го е патентовал даже... честно, абсолютно съм сигурна че се подиграваше и заяждаше с шофьорите...

# 176
Цитат
оооо, животните са нещо страшно!

Абсолютно. Нашите кумове бяха блъснали елен някъде в NY state. Така се бяха пребили, чак кумата имаше сътресение на мозъка от удара във въздушната възглавница  Sad.
А ние веднъж в една тъмница за малко да ударим мантинелата заради малка пума. Много сладко беше котето Heart Eyes (нищо че на размер беше като доберман), ама за малко му се размина да го пометем Crazy

# 177
Цитат
оооо, животните са нещо страшно!

Абсолютно. Нашите кумове бяха блъснали елен някъде в NY state. Така се бяха пребили, чак кумата имаше сътресение на мозъка от удара във въздушната възглавница  Sad.

Това е страшно наистина. Мене от такива големи животни ме е страх, на моят съпруг се беше случило на блъсне сърна, слава богу, само колата пострада, не е било на кой знае колко високоскоростен път.
Но веднъж видях как една сърна пресече на магистрала и се блъсна в една от предните коли. Не знам какво е станало, човекът отби, а сърната полетя извън пътя. Нас ни перна един кокал по предното стъкло, доста стряскащо беше.

# 178
Здравейте мами, аз не пиша много 4есто в тук но редовно ви 4ета. и днес направо свят ми се зави като 4етох какво сте писали относно запазването на ли4ната информация #Crazy Все си мисля 4е това става само по филмите ама то 4овек като не си е патил...И така на въпроса: говорите за кредит репорт, ние от от скоро имаме кредитна карта и единственото което правим е проверка в интернет на сметката, засега смятам 4е това е достатъ4но защото е с малка сума и ако някой реши да злоупотребява ще е много разо4арован Mr. Green, но все пак каде може да се види и да се следи дали вси4ко е наред с кредитната ми история.

Ай сега шегуващите се шредващи дето изплашиха хората да отговарят и да им обяснят за яхтата и диаманта  Mr. Green

# 179
  • usa
Здравейте мами, аз не пиша много 4есто в тук но редовно ви 4ета. и днес направо свят ми се зави като 4етох какво сте писали относно запазването на ли4ната информация #Crazy Все си мисля 4е това става само по филмите ама то 4овек като не си е патил...И така на въпроса: говорите за кредит репорт, ние от от скоро имаме кредитна карта и единственото което правим е проверка в интернет на сметката, засега смятам 4е това е достатъ4но защото е с малка сума и ако някой реши да злоупотребява ще е много разо4арован Mr. Green, но все пак каде може да се види и да се следи дали вси4ко е наред с кредитната ми история.

Ай сега шегуващите се шредващи дето изплашиха хората да отговарят и да им обяснят за яхтата и диаманта  Mr. Green

то да не смее човек да каже тук нищо освен да похвали шпековия салам леки... най-официално се извинявам за спекулациите си за яхтите и диамантите! няма опасност да си купи никой нито яхта, нито диамант с вашия амекс! и с визата ви, и с мастер картата ви също! g&i, призовавам те и теб да се саморазкритикуваш за паниката, която внасяш в редиците и да станеш подобаващо сериозна за възрастта и положението си. отивам да шредвам тайно.

Общи условия

Активация на акаунт