АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 10 917
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Енви, като каза Ема...партизани..... - майските мами почват да организират втора национална среща.

Мисче, нямам календар за ваксините под ръка, затова друг път ще ти кажа.

При нас повява ветрец от време на време, дано навсякъде повее и по-силничко даже.  Praynig

# 106
  • София
Днес беше страшен ад!  Изпържихме се като цацки.

Абе, вие слагате ли наколенки или нещо от рода на лапетата? На Вальо са му постоянно разбити коленете. Не знам как пада и какво прави, но целите са в кръв и рани.  ooooh!

Утре сме на кръщене на природа, но с тая жега не вярвам да се получи много добре.

Валката също се буди по 100 пъти през нощта, но жегата му действа положително на съня, напоследък спи по-спокойно. Всъщност, може и да е от това, че зъбите избиха  newsm78

# 107
MissZ и на нас ни биха ваксини на 1 год. и казаха след 3 месеца пак.
И Йоана се буди вечер по много пъти.Сега и расте и зъб ,имаше и температура и ме побърка #CrazyДано по-бързо да излезе или поне да се успокои,че вече едвам гледам,пък и на работа...

# 108
Ей голяма жега днес, в нас по едно време беше 34 градуса, едва се дишаше ...
Калоян също се е изпъпчил здраво, ама си мисля, че е от жегата ... то при тези температури направо ще се разтопим

Абе, вие слагате ли наколенки или нещо от рода на лапетата? На Вальо са му постоянно разбити коленете. Не знам как пада и какво прави, но целите са в кръв и рани.  ooooh!
Ренка, аз слагам като е по къси гащи навън, ако е със 7/8 не, тогава панталоните му пазят колената, но от както първия път си ожули коляното, купихме наколенки и от тогава няма поражения, много съм доволна Peace

# 109
Честит Имен Ден на малкото Янче-писанче и на голямото Янче-маманче! Да сте живи и здрави и с гордост да си носите името!

За малкото Янче

И за голямото Янче

Честито и на всички други именици, които празнуват днес  bouquet

# 110
  • Русе
Честит Имен Ден на малкото и голямото ни Янче и на всички останали именици!
(Йоаните и Йоановците днес ли са? newsm78)

Cherryto, замисли ме  Thinking- явно съм позабравила признаците за готовност за гърне. Иначе, да - сама се качи до втория етаж, а досега все съм я държала за едната ръчичка.

Мисче, "Новият Имунизационен Календар" излиза в Google.

Ренка, а Дилянката като си пада на устата, какво ли да й слагам? Wink Съвсем сериозно - вече 2-3 пъти се е контузвала лошо и после ходи като прасенце (със зурличка).  Crazy Днес пак се спъна и падна, и пак "целуна" земята (никога не е жулила колена), добре че не беше лошо, щото в понеделник в очната клиника щяха да помислят, че сме объркали заведението... hahaha

енви
, аз пък хич не ща бъбриви деца  Naughty. Ако отсега ми почне периода на отрицанието с това "няма", ще се побъркам  Crazy. Стига ми Преслав, дето е в период на "непукизъм" - единият отрича всичко, което кажеш, другият се прави че не чува... Whistling hahaha #Silly

Момичета, благодря за подкрепата!  bouquet Уж не е кой знае какво, ама с тая пълна упойка... Confused

# 111
Добро утро Wink
Днес аз май съм най-ранобудната, ама моя сладур стана в 6, а аз съм така smile3507
Черпя ви с е по едно-две-три (на кой колкото му даща иска)

# 112
Добро утро и от нас! И ние сме от 6 будни, лошо ми стана като Тони се размуча толкова рано от кошарата. Rolling Eyes
Ето, мрънка за внимание, отивам да правя кафе.  Laughing
Днес отиваме на вилата на едно приятелско семейство, защото майсторите си биха шута и днес почиват... Thinking

# 113
  • София
Реа също проплаква през ноща по няколко пъти. Аз и давам само сок в просъница и тя пак заспива. Умирам за сън!!!!

Деси, от къде купихте толкова малки наколенки? И аз искам. Като взимам кухнята на беба и се огледам в децата, моята хуна е с най-крични колена.

Весел ден на всички!

# 114
Добро утро  Hug

Честито на малкото и голямото Янче!!!

Честит Имен Ден на всички именници днес!!!
  bouquet  bouquet

Енви, кърмих 20 дена и имам чуството, че след спирането още по-голям остана Sad

Ренка и аз гледам да е с3/4 гащи или късите висят да покриват коленете Mr. Green

Говоренето забравих да изредя-мисля, че е доста бъбрив: мама/мамо,маме/, тати/най-сладко/, баба/бабоууу/, дяди, бати и кака/малко не може да ги улучи/.
Пате- па-па, куче- бау-бау, на магарето прави тоя звук с устата за да се подканя да върви/май немога да обясня точно/
Винаги казва два пъти чао-чао Mr. Green
Топка-тита, кола-абу, падна-па, водя-няня, няма- ама/и съответно с ръцете чупи стойка/, чисти ръцете-изтупва ги, дай-дам....ооо и Бамам което ми прилича на нещо ама айде да речем, че бърка баба и мама Embarassed
Ядене-мнямням, вода-ньоньо, обувки-бу...
Сигурно и още ще се сетя - не спира просто Rolling Eyes

Лек ден на всички!

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 11:03 от rody

# 115
  • София
Здравейте!
Честито на именячките!  bouquet

Е казвам ви тая ваксина ни разби. 4 нощи подред температура, а вчера следобяд в най-голямата жега беше с 38, 3. Как можах да я имунизирам в най-голямата жега ooooh!Педито ни каза, че 5 дена е нормално да е с Т. Имало деца, които и по 7 дена ги държи. Снощи за първи път не вдигна Т. Дано вече да отшумява.

Соня сега спи и мисля после да се качим малко на Витоша. Дано там  е по-хладно.

# 116
Лелее момичетааа, добре че сте вие. Бях забравила именния ден на писанчето Sad 

Янче, честит имен ден  bouquet  bouquet  bouquet Желая ти здраве и семейно щастие Hug

За здравето на малкото ми Янче: почерпка!

# 117
Eeeee, форума взе, че ме забрави.....

Янчета, Честит Рожден Ден! Да сте все такива сладки, усмихнати и чаровни!   bouquet

На Мам-чето, Честит Рожден Ден (с голямо закъснение) ! Да си имаш едно мноооого сладичко момиченце, което мнооооого да си кротува в коремчето в това горещо време!   bouquet

Рени, що така с тази ваксина, нашата лекарка беше категорична, че не дава реакция като висока Т и т.н., разбирам различни деца, но защо лекарите говорят различни неща  newsm78.....

Деси, кажи от къде тези наколенки, аз колкото и да търся намирам все от тези за колело и за големи деца.

Иленка, Йоановците са на Иванов или Йордановден забравих

# 118
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯНА НА НУНИ! Heart Eyes
ДА Е ЗДРАВО, ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯНЧЕ-ЧЕРЕПАХЧЕ! Hug
БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА, ПОЗИТИВНА И ОБИЧАНА!

# 119
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ДА МАЛКОТО ЯНЧЕ И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЧЕРЕПАХЧЕТО! Весел празник и у двете къщи.

Наколенки нямаме. Незнам дали ще взема, още не се е нажулвала, но истината е че от едно известо време колената и станаха със слонска кожа. Много загрубяха, даже си мисля да почна да я мажа с лосион някакъв да видя дали ще ги омекоти.

Па-па, а коя ваксина и колко въобще ще ви удрят на годинка и 3 месеца? Защото аз като я водих за годинката ми казаха че едната може да я сложат на година и 3 месеца, може и сега. Аз избрах тогава, че всичко на един път да минава, ама не помня коя беше. Направи ми обаче впечатление че казаха следващите ваксини чак след 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт