Днес направихме първото плажуване с Теди: http://www.bgphoto.net/photos/13666/o633181493445937500.jpg
От мн.разходки съм станал като една копачка на полето с бели кълки и изгоряла на потник
За сега се плаши от водата, направо се сковава от вълните...ако се застоя започва да реве
Виж пясъка е друго нещо - първо като стъпа и почна да скимти защото потъва обаче видя, че не е страшно и се развихри. Дупето му беше пълно с пясък, а бански не намерих поне на пазара. Накрая ще поръчам и аз от нета.
Накрая чак казваше чао-чао и тръгваше да пълзи до следващия чадър, а аз го завръщах и така на няколко пъти
Спира се и си опира главата в земята и гледа назад така извит както пълзи - голям смях падна.Черепахче, дано всичко е ок с майка ти

За комари навън с нищо не се мажем засега, т.к. още не са го хапали.
Млякото си го пие вечер, освен ако се забавим навън и не му нося, тогава яде плодово мляко за вечеря
Даже на Активия го бях метнала-сливи, череши, мюсли...всичко яде 
Вода пие в промишлени количества, но вече му свикнах.
Лека нощ от мен

Опитах и на тоалетната с мека седалка, но не и не
Поздравления за махналите памперсите 

. Решила е, че гърнето се казва "чиш", а не това, което се прави в него
.
Как ли му завиждат на мъжа ти
, излизах да простирам prostor:, но то не се търпи навън. Не е за излизане
.

Хммм, бе на мен малко ми трябва по някога, но в такива моменти проявявам разум. Това ти писание обаче сега ако го покажа на мъжо ми разум няма да се прояви. Директно ще си вдигне гълъбите към Варна, на него на този етап и малко не му трябва
.
.
Намъчихте се!