АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 10 915
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечер Sunglasses

Днес направихме първото плажуване с Теди: http://www.bgphoto.net/photos/13666/o633181493445937500.jpg 
От мн.разходки съм станал като една копачка на полето с бели кълки и изгоряла на потник Mr. Green

За сега се плаши от водата, направо се сковава от вълните...ако се застоя започва да реве Confused
Виж пясъка е друго нещо - първо като стъпа и почна да скимти защото потъва обаче видя, че не е страшно и се развихри. Дупето му беше пълно с пясък, а бански не намерих поне на пазара. Накрая ще поръчам и аз от нета.
Накрая чак казваше чао-чао и тръгваше да пълзи до следващия чадър, а аз го завръщах и така на няколко пъти Joy Спира се и си опира главата в земята и гледа назад така извит както пълзи - голям смях падна.

Черепахче, дано всичко е ок с майка ти Hug

За комари навън с нищо не се мажем засега, т.к. още не са го хапали.

Млякото си го пие вечер, освен ако се забавим навън и не му нося, тогава яде плодово мляко за вечеря Flutter Даже на Активия го бях метнала-сливи, череши, мюсли...всичко яде Whistling

Вода пие в промишлени количества, но вече му свикнах.

Лека нощ от мен Wink

# 91
Едно късно здрасти и от мен  Hug

Еви официално ходи сама  Party

Гърнето при нас е мисия невъзможна, пищи като изоглавена  #Crazy Опитах и на тоалетната с мека седалка, но не и не  Naughty Поздравления за махналите памперсите  Hug

Тук не е много горещо, спи с пижамка и чаршафче, което съответно бива изритано веднага. Плажа го пробвахме и определено водата много и хареса  Mr. Green

Честит рожден ден на патерички на всички празнували през изминалите дни   bouquet

Стискам палци на малката Диди, Цвети, Черепахче  Hug

Лека нощ от мен Heart Eyes

# 92
Роди, изкушаваш ме с тези морски снимки, да знаеш Crossing Arms

Цял следобяд никой не писа. Вече и през седмицата се изкри народа, еййй ще чакаме зимата. Аз поне де. Нали кисна в офиса по цял ден и така никой като не се вясва не ми е пълен денят Mr. Green

# 93
  • Русе
Ооооо Мисче, ще ти направя малко компания по никое време... Laughing

И на мен ми се иска да махна дневния памперс до есента, ама нещо не ми е много готова момата... newsm78. Решила е, че гърнето се казва "чиш", а не това, което се прави в него  Confused. Тази вчер я оставих за малко без памперс пак(заради подсеченото) ама тоя път я натиках в един голям леген, да не опикае килима - еми, тя пък взе че се изака, точно на ръба - луд късмет си беше, че "творението" се стече навътре  Crazy hahaha.
Абе, ако реша да тръгне на ясла наесен, ще не ще, ще махаме памперса...то е ясно.
Днес ми скри шапката като се прибра сама вкъщи - докато си играехме на криеница (тя във входа, аз отпред на пейката), по едно време не се появи да ми прави "дзяк", и като поглеждам - тя се качила на първия етаж и пердаши нагоре - и тъй си се качи сама до втория и ми "поиска" ключа. Joy
Майка ми твърди, че вчера като наближило време да се прибираме от работа, обикаляла паркинга и повтаряла "мама няма, тати няма" hahaha - еми няма, аз като кажа "лягай" (да сменя памперса), тя пак - "няма" Crossing Arms Crazy

роди, извади бюст! Blush Как ли му завиждат на мъжа ти  Wink. Много сте сладки с малкия гларус!  Heart Eyes

# 94
Добро утро.
Да попитам има ли някое друго дете като Анжела , което продължава да се буди 5-6 ъти през ноща??? Направо вече нямам сили година и нещо всяка вечер да не спиме.
Много странно приревава, дам и вода , биберона, мляко и заспи ама след час и половина -два пак прирева.

# 95
  • Добрич
Здравейте Hug

Днес от сутринта голяма жегаааа  Nature Sunny sweating,  излизах да простирам prostor:, но то не се търпи навън. Не е за излизане Naughty. Ще си стоим в къщи на хладничко, чак вечерта смятам да си покажа носа навън Peace.

Хайде лек ден

# 96
Здравейте Mr. Green

Верно голяма жега е и ние си стоим в къщи на прохладно ooooh!

Иленка за съжаление заедно с големия бюст всичко си е голямо по мен Crazy

Мисче супер е на плажа  особено под чадъра   grinning039

# 97
Цитат на: rody link=topic=199876.msg4286706#msg4286706
[b
Мисче [/b] супер е на плажа  особено под чадъра   grinning039[/color]

Thinking Хммм, бе на мен малко ми трябва по някога, но в такива моменти проявявам разум. Това ти писание обаче сега ако го покажа на мъжо ми разум няма да се прояви. Директно ще си вдигне гълъбите към Варна, на него на този етап и малко не му трябва Mr. Green.

# 98

Thinking Хммм, бе на мен малко ми трябва по някога, но в такива моменти проявявам разум. Това ти писание обаче сега ако го покажа на мъжо ми разум няма да се прояви. Директно ще си вдигне гълъбите към Варна, на него на този етап и малко не му трябва Mr. Green.

Абе има и други начини - днес ще ходим на вилата и ще отида да му взема един басейн за да си направим импровизиран плаж Mr. Green

# 99
Мъжо ми подари декоративен заек и с малката си играят голям смях пада Joy

# 100
  • София
Здравейте, момичета! Адска жега навън, не се диша. Сутринта бяхме на детски рожден ден и докато се приберем...  sweating, а най-неприятното е, че Никол е страшно обрината, къпя я през няколко часа, но не помага  Sad.
Иленка, Дилянка по стълбите ли се е справила сама? Някъде съм чела, че един от признаците за готовност за ходене на гърне, е точно това - да могат сами да изкачват стълби (явно има връзка със схватливостта, знам ли). Та ако има нещо вярно, направо си е готова Simple Smile.
Мирела, и моята дъщеря се буди нощем, а сега в жегите е ужас, но пък при нас го отдавам и на навика за нощно сукане.
Еххх как хубаво звучи идеята за импровизиран плаж, но пък ние си нямаме село и вила и много ми липсва, особено лятото.
Много не можах да се ориентирам за пустата реимунизация на полиото, но се надявам и други мами с опит да се включат.
Приятен уикенд от нас и да се пазите в тези жеги, а бременелките още повече (дано в Щатите да не е такъв мор  Simple Smile).

# 101
Ааааааааа не е мор ли, тук без климатик се мре сигура.

И аз вчера тъкмо мислех да опъна басеинчето на малката да се грее водата през деня и вечера като се приберем да я топя вътре. Ние импровизираме във ваната тази седмица. Имаме си една огромна в нашата баня и там сме двете като на басеин, ама вътре усещането не е същото.

Абе Чери, тя моята от доста време качва стълби и ги слиза, ама скоро за тоалет няма да е готова. От цялата работа направих грешка да и покажа от къде се пуска водата като се ходи в тоалета и сега само там и дай да натиска.

# 102
  • София
Ей, от вчера без нет и почти луднах  Crazy

Шефчо също е в пъпки, но това е реакция от ваксината, точно както каза лекарката - ситни пъпчици на 11-12 ден.

За гърнето - никакво развитие по въпроса, не му се седи на това гърне и това си е, но и аз не го насилвам, ще се научи има време.

Ние днес сефтосахме зоологическата градина. Страшна жега беше, но пък и вкъщи не се седи. Не беше кой знае колко впечатлен от животните, повече го радваха, другите детски колички.

# 103
Фил, щеше да пишеш как си. Наред ли е всичко?

Юлче, някакви новини Mr. Green?

Данче като спомена и ти за ваксините да питам. Гледам всички минавате сега пак. Кога пак ще ваксинират малчовците по БГ схема? Защото на нас последно ни удариха един куп на годинката и после казаха чак като стане на 4год.

# 104
Иленка, ще ви стискам палци - всичко да мине безпроблемно с Диди!!!  Praynig Намъчихте се!
Но доста бъбрива го раздава Диди! Браво - много се радвам на бъбриви дечица / и тук се сещам за Ема на Тина!/, а моите и двете мълчат, като партизани. Crossing Arms

Роди, и мен ме впечатли бюстът ти, т.е. завидях ти, де!  Blush Ти колко време кърми?
Наскоро си купувах бански и ми се дорева в пробната...

Мимка, Велина нощем не се буди вече, т.е. сигурно се пробужда, но т.к. си смуче палеца, което не е за хвалене - лапва го и продължава, да спи - вода, мляко, сокове и пр. не давам нощем. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт