и от мен поздрави за усърдието и постоянството на мамите, премахнали пампите на децата.

Наде, добре завърнали се
.Чакаме подробности и снимки.Сподели ,моля те за нещата от първа необходимост за децата и най-вече за такива, които са ти били необходими, а си пропуснала да вземеш в багажа/ако има такива де
.Цвети-поздравления за новото начинание и успехи занапред ти пожелавам.
Фил
.Деси, Енви е напълно права за големите манастири за съжаление.....претупано колективно кръщене дори без свещи,-за да не дапалят нещо, в отделна стаичка, а не в църквата, с недопускане на повече от 1 придружител на кръщелника...абе въобще не комерсиализация ами незнам как да го нарека....пък после-в Рилски манастир си кръстен-голям праз....
Изберете си някое по тихо местенце, но пък да си е ритуал като ритуал.
И Юли е все още от НЕКРЪСТЕНИТЕ.Нещо се мотам и с прощъпулника....абе неорганизирана работа мойта.

Иленка, стискам палци за Диди.Дано всички мъки с очето вече останат в миналото
.

- плановете за момента са да пристигнем в неделя по обяд, Диди да обядва и да се наспи, и привечер да излезем към морската градина и плажната алея - всъщност ми е много любопитно дали и Дилянката ще е такава "жаба" като батко си
. Имам и едно на ум, че може и да не стане от раз, щото Диди малко вече "поодъртя" за тия работи...
Както казах, даже и гърнето не ползваме с особен успех - просто на следобедния сън я оставям без, постилам подлоган и т.н. - случвало се е 3 пъти да се опикае преди да заспи, но докато спи не пиша. Правя го не от упоритост и постоянство, а защото се е подсякла и не мога да я оправя като хората само с мазила...
за майчето! А как се чувства тя? То няма как да й е добре по време на химиотерапия, ама дано поне е с положителна нагласа, че ще се оправят нещата!
съм до никъде...
и щели да пръскат през август.
, но няма как трябваше да използвам, че имах баба под ръка да гледа беба (хе хе явно все още си е бебе за мен
Общо взето беше голям панаир и многоооо багаж. Леглото, матрака и целия гардероб на Стенли, за да не се налага да пера. Термо кана, пасатор и кво ли още не. Комарника за количката е задължителен

На гърне все още не може да седи повече от 3 сек, а толкова исках да махнем памперсите до края на лятото, но явно няма да е точно това лято...