АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 10 899
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
и от мен поздрави за усърдието и постоянството на мамите, премахнали пампите на децата.  bouquet
Наде, добре завърнали се Hug.Чакаме подробности и снимки.Сподели ,моля те за нещата от първа необходимост за децата и най-вече за такива, които са ти били необходими, а си пропуснала да вземеш в багажа/ако има такива де Embarassed/.С какво се хранехте и как се чувстваше Стенли....абе ако имащ желание чакаме подробен разказ Peace.
Цвети-поздравления за новото начинание и успехи занапред ти пожелавам.
Фил  Hug.
Деси, Енви е напълно права за големите манастири за съжаление.....претупано колективно кръщене дори без свещи,-за да не дапалят нещо, в отделна стаичка,  а не в църквата, с недопускане на повече от 1 придружител на кръщелника...абе въобще не комерсиализация ами незнам как да го нарека....пък после-в Рилски манастир си кръстен-голям праз....
Изберете си някое по тихо местенце, но пък да си е ритуал като ритуал.
И Юли е все още от НЕКРЪСТЕНИТЕ.Нещо се мотам и с прощъпулника....абе неорганизирана работа мойта. Crazy
Иленка, стискам палци за Диди.Дано всички мъки с очето вече останат в миналото Peace.

# 76
...затова коментирахме закътаните параклисчета, където ритуалът ще бъде "от-до". И ако не бяха трудно мобилните ни роднини /пак опряхме до тях/ веднага запрашваме с кумовете нанякъде...
 Rolling Eyes

# 77
                       Добро утро на всички! Енви и ти си станала рано  Wink
                                           Хайде на кафенцетоооооо:

Будна съм от 6.30, Йо го събуди една гръмотевица, и аз станах с него, направих кафенце на мен и Р., направих филийки на скара с яйце, сирене и кашкавал. Закусихме и сега вкл. комп.
Люси още пък спи, но вчера си легна почти в 11. От скоро изобщо не иска да спи вечер, все да стои при нас, да си говорим, да играем...и чака и ние да легнем.
  Енви, памперса още го ползва Йоан, но като спи го махам, за да спи по-добре /идея на баща му/, когато сме вкъщи също е без памперс, за да не го спарва,  гледа от батко си и пиша в голямата тоалетна, но когато е буден се случва да си свърши работата на плочките, а онзи ден се изака  Confused ама вече съм свикнала да бърша акота  Mr. Green
 Филипка, сигурна съм, че всичко е ОК.
 Цвети, поздравления! Страхотно начинание, ако имах дъщеря щях да я запиша на балет, аз също съм ходила, искам да кажа, че балетът е едно много полезно и приятно за момичетата изкуство.  Heart Eyes
 Laughing
  Иленка, на момиченцето на моя приятелка й правиха същата операция във Варна преди около 2-3 месеца и сега няма никакви проблеми, а преди това окото й постоянно сълзеше и гурелясваше.

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 09:21 от Tari Faelivrin

# 78
Добро утро, момичета Simple Smile
Леси, пийвам си от виртуалното:)
Цвети, чудесна даскалица ще бъдеш. Ако учиш децата с такова търпение и любов, както гледаш Ицето, чакаме след време да засенчите балета на Болшой театър Wink

Енви, и Симона не е кръстена още. Но аз искам в Кърджали в манастирчето на Саръев, което е прекрасно. Но това е свързано с гостуване на Софиийската рода на Кърджалийската, затова чакаме поредната химиотерапия на мама да свърши и най-важното да даде резултати.

Иленка, прегръдки на Диди.
Варненски мами, едно питане към вас. Водихте ли децата на делфинариум? Симона много обича на зоопарк, и се чудя дали да плануваме едно  ходене и при делфинчетата. Мисля че ще и е интересно, но все пак ...

# 79
Янче, Hug за мама!
Е, как без делфинариума - хайде заедно ще ги водим!  Peace Пепи е бил там, но през зимата - през лятото разбрах, че програмата се водела паралелно на няколко езика, което било досадно, но пък повече време децата ще гледат. Има и сладкарница, където през стъкло можеш, да наблюдаваш плуващи делфини, неучастващи в програмата.
Party

ИМАТЕ ЛИ ВРЕМЕ ЗА НЕЩО КРАСИВО! Grinning
/благодарение на ДЕ ВАня!  bouquet/
http://www.youtube.com/watch?v=1yKgAEkCKxY

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 09:49 от envia

# 80
Ей, Цвети, страхотно е това за балетната зала. Аз съм тренирала балет няколко години, но сега съм слон с артрит и ще взема да пробия паркета при някой подскок  Mr. Green Но нищо, след няколко години ще дойда да се пробвам. Палци - 38 номер си заплювам отсега Mr. Green

Вчера майка ми е държала Иво 2 часа без памперс - на разходка и даже на гости го е водила. Успяла е да го изпиша 2 пъти и се върнаха със сухи гащи  Laughing  Младен като рабра, рече, че трябва да го оставяме по-често на нашите - майка ми го накарала да проходи, сега ако успее и да го научи без памперс - супер.

# 81
  • Русе
Привет момичета!
rody, и аз не съм много сигурна с колко време ще разполагам във Варна  newsm78 - плановете за момента са да пристигнем в неделя по обяд, Диди да обядва и да се наспи, и привечер да излезем към морската градина и плажната алея - всъщност ми е много любопитно дали и Дилянката ще е такава "жаба" като батко си  Laughing. Водата достатъчно топла ли е? Thinking
Та, ако в неделя привечер си из района (и Красенка също) ще ми е много приятно да се видим. Hug
В понеделник сутринта е "операцията" (5 мин. работа) и веднагически се изстрелваме обратно за Русе.

Ох, Леси, много ме успокои с дъщеричката на твоята приятелка   bouquet -  и аз се надявам вднъж завинаги да приключим с този проблем, че вече много ни тежи на всички  Tired. Имам и едно на ум, че може и да не стане от раз, щото Диди малко вече "поодъртя" за тия работи...

Аааааа, енви, не съм махнала памперса! Naughty Както казах, даже и гърнето не ползваме с особен успех - просто на следобедния сън я оставям без, постилам подлоган и т.н. - случвало се е 3 пъти да се опикае преди да заспи, но докато спи не пиша. Правя го не от упоритост и постоянство, а защото се е подсякла и не мога да я оправя като хората само с мазила... Embarassed

ВАНЯ, споко бе, душа - и аз съм от тез "организираните". Laughing

Цвети, браво за залата! Peace И моята "спортна" кариера започна с балет навремето... С удоволствие бих ти дала дундата да я "поизваеш" малко... Wink

ЧерепахчеPraynig за майчето! А как се чувства тя? То няма как да й е добре по време на химиотерапия, ама дано поне е с положителна нагласа, че ще се оправят нещата!

# 82
Здравейте!

Цвети, много липсваш! HugПоздравления за начинанието!  bouquet

Иленка, успех във Варна! PraynigВярвам, че всичко ще мине добре и ще свърши веднъж за винаги Peace

Черепахче, прегръдки! Hug

# 83
  • София
Присъединяваме се към некръстените мъничета.

Ние сме постоянно голи, в това време...... През деня като излизаме е само с разголени рокли, вкъщи - по памперс, а през ноща с потник. Никакви завивки, чорапи и тн.

Аз и давам понякога вечер козе прясно мляко, да спра ли в тази жега?

Някой ползвал ли е Аутан или Репелентен крем срещу насекоми? Ние се мажем с Чико и Джонсън оф, но пак имаме ухапвания.

# 84
Здравейте!
Малък отчет от назадналите:
гърне - ползваме само ако го сложа в подходящ момент, обаче обикновено той чака, чака, след което се отказвам, слагам памперса и след 15 мин е наакан.
говор - нищо освен ъъъ, па-ма-та /това толкова рядко, че може и да не го броя/, аааа, м-м-м! и...това е. Няма мама, няма баба. Само мучене и капризи.
обличане- вкъщи вече е по памперс, бос и гол. Вечер спи с нещо като потник или боди, не се завива, защото сам се отвива.
ядене - изяжда максимум 180 гр храна, понякога и по-малко.
пиене - започна да пие вода /да не повярва човек/, но по-му харесва кафе и сладолед.
ходи много добре, даже вече тича направо.

# 85
  • София
Привет  Simple Smile!
И ние не сме кръщавали все още девойката, но не знам и кога и как ще се организираме.
Като споменахте за реимунизациите, се сетих да ви питам - педиатърът каза, че реимунизация на 14 м. на полиото вече не се слагало, поради спазване изискванията на ЕС (въпреки че според нея било важно и не трябвало да я премахват). На едно приятелче, родено февруари пък са му я поставили мускулно. И сега къде е истината? Какво казват вашите педиатри за тази реимунизация та поне да си сверя часовника и да настоявам да ни я сложи, ако трябва?
Еее поздравления на Цвети и другите мами за махането на дневния памперс. Аз като една мързелива майка  Blush съм до никъде...
ramama, аз ползвам Цанцарин, на билкова основа против комари и до сега няма ухапвания, а в Южния парк е ужасно гъмжило  Close и щели да пръскат през август.
В тази горещина от потенето явно цялото гръбче на Никол се изприщи и вече миткосва само по памперс. Аз пък от сутринта чистя и едвам издържах от жегата Sick, но няма как трябваше да използвам, че имах баба под ръка да гледа беба (хе хе явно все още си е бебе за мен  Mr. Green).

# 86
Честит Рожден Ден на ДаниТод!

Честит Рожден Ден на порасналото момиче на Диди Деми!

Честити Рожден ден на Мам!

Черепахче, ние така и не стигнахме до Делфинариума а ми се искаше. От зоологическата градина не беше впечатлена, но и аз не бях. Някой ако е ходил скоро във Варненската знае какво има в предвид. Жалко че така е западнала, на времето така обичах да ходя там.
Дано всичко приключи благополучно с твоето майче  Hug.

Цвети, започваш страхотно начинание, браво на теб и много, много успех! Липсваш.

Юлче, чакам те за доклад днеска, дано са видяли. Мен винаги ме гризе любопитство в такива моменти, пък теб незнам.

Аз ходих на тукашния си видеозон и фетална. Потвърдиха че е мъжко, този път видях и аз. Съвпада си по термин и по развитие до деня.

Рамама, аз все още давам вечер прясно мляко. Незнам как ще я откажа Лекса от него. Свикнала си е да ляга с него и това е. Започнах опитите от два дни да го махам. Първата вечер успях, защото се беше натъпкала здраво за вечеря и веднага след това легна и си заспа без него. Снощи обаче номера не мина. Но определено го прави по навик, а не защото е гладна, защото снощи и дадох само 60 гр. обаче и на тях беше доволна.

# 87
Рамама, ние на морето ползвахме Аутан и ъсм много доволна, не сме хапани изобщо, а и за Стенли ставаше, а там комарите направо зимнина затварят с нас  Mr. Green

Не знам от къде да започна с разказването за морето, одеве писах, писах и Стенли го изтро  ooooh! Общо взето беше голям панаир и многоооо багаж. Леглото, матрака и целия гардероб на Стенли, за да не се налага да пера. Термо кана, пасатор и кво ли още не. Комарника за количката е задължителен  Naughty Водата беше много топла и нашата жаба не излезе от басейна и морето.

Цвети, успех и браво за начинанието.

# 88
  • Boston, MA
Цвети, и от мен успех и късмет с новата зала!

ЧерепахчеHug  Hug  Hug!

Иленче, стискам палци на Дилянка!

Фил, как си?

# 89
  • София
Ейй, пустош, няма даже с кой да пиеш по бира!   Confused  beer
Мойте мъже заспаха преди малко и сама си поркам, а как не обичам така...  Cry

Цвети, супер си! И аз малко съм се занимавала с балет като малка, но после наблегнах на по-грубите спортове, а сега съм на вълна фолклор  newsm19
Вальо-Портокальо днес е на диета, за цял ден е изял 1/4 бурканче пюре, но пък пийва доста течности и съм спокойна, че няма да се обезводни. Де да беше и майка му така..., но за съжаление жегите хич не ми се отразяват на апетита  Confused

Ние в неделя сме на кръщене на едно лапе в Германски манастир (близо до С-я) и после ще купонясваме на полянка близо до манастира, а за чаавенцата ще вземат шатра и басейнче. Ако се окаже добра идеята, ще ви разкажа как е било. И ние още не сме се кръщавали и обмислям да е нещо от сорта и някъде в по-непосещаван манастир.

А Вальо като го съблека по памперс, веднагически го сваля и ми опикава цялата къща  Sad  На гърне все още не може да седи повече от 3 сек, а толкова исках да махнем памперсите до края на лятото, но явно няма да е точно това лято...

Не си спомням дали споделих, но от ваксината малкия вдига Т и се обрина за кратко, повечето приятелски лапета и те така, та явно или ваксината нещо не е в ред, или жегите действат много зле, защото нали уж почти не се наблюдавали реакции.  Thinking  Доки каза, че за полиото ще изчакаме още малко и ще ни я сложат другия месец

Хаиде, лека нощ на всички и дано утре да не се сбъднат прогнозите на синоптиците и да не се изпържим.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт