АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 10 889
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Леси, все да те питам - как се произнася туй елфическото ти име!? Embarassed
Я, не ги допускай, да ти се месят! Naughty

В тази връзка - останаха ли некръстени априлчета, като моето момиче!? Confused

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 16:11 от envia

# 61
Леси, я тропни на масата  Naughty Твой си е празника  Peace

# 62
Здравейте Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MUM!  bouquet  bouquet  bouquet

Спи с боди с къс ръкав и отгоре тънък спален чувал нощем а завит с чаршафа само денем Peace

Климатика и на мен не ми действа добре в същата стая-веднага ме хваща истинката и май Теди също така му влияе. Сега пускам климатика да охлажда всички 3 стаи/горе 2-те спални и хола долу/, а като сме в спалнята го спирам защото веднага ми се сковава всичко. На 24градуса е сега-при вас колко е  newsm78

Оградата на стълбището е от ТСМ - забравих да отговоря на питането Wink

# 63
И аз не знам, Тари Фаеливрин, май! Скоро ще го сменям! Heart Eyes

Аз тропам, защото нещото, което най-много мразя е да ми дават акъл, ама сега има много сърдити, даже и закани да не дойдат!  ooooh!

За спането - да ви кажа, че вече цяла седмица, че и няколко дена повече, у дома следобедният сън е час и нещо, а вечер си лягат към 22 часа, сутрин стават в 7.  ooooh!

# 64
роди - на 23-24 максимум  Peace
леси, като не дойдат, че голям праз Crossing Arms, защо искат все те да са център на вниманието  #2gunfire говоря принципно за бабите и дядовците, винаги се прескачат родителите, много се нервя от това  #Cussing out ние също обмисляхме да отидем до някой манастир само с кръстниците, но го направихме с нашите заради баща ми, поне на 1 празник да е с нас  Peace

# 65
Има ли още дечица без ваксината за морбили, паротит и рубеола  Embarassed аз все отлагам...сега на дневен ред е мъжкото му достойнство, другата седмица ще ходи при чичо доктор и от сега ми се къса сърцето  Cry
Да, на Калоян на 27.06 ще я слагат. И на Кало трябва да се оправим с достойнството, не ми се иска, ама изобщо, не искам да преживявам кошмара пак (на него му я забелваха, но има още малко). Точно както казва Енви, плаче при всяко пишкане и то толкова жално, че сърцето ми се къса Cry

Мдааа, ние още се чудим къде да го кръщаваме ... на мен ми се иска в някой манастир да е. Мислех си за Рилския или Троянския, но мисля първо да отидем до там и да видим как стоят нещата, че не ми се иска да го претупат и да го кръщават с други деца. Ще ми се да си е само негов празник ...
А я да питам някой беше споменал за едно параклисче някъде закътано сред супер природа (Енви?), а Нуни беше дала снимка. Та ако се сещата моля ви кажете ми повече за него ... за там също се замислих ...

# 66
  • Русе
Привет момичета!
Честит Рожден Ден мила Mum!   bouquet
На голяма патерица ЧРД и на Фурорчето, Дани Тод и малката Деми!  bouquet
Здраве, късмет, любов и благополучие за всички!

Cherryto welcome!

Фил, добре завърнала се! Всичко ще е наред, ще видиш. Hug

Ваксината за шарките държа Диди с Т само на следващия ден, а обрив излезе по цялото тяло на втория ден и мина за 3-4 дни. В интерес на истината за първи път имахме реакция към ваксина. Thinking
енви, коя ваксина сложихте? На нас ни казаха след месец - реимунизация на полиото (може и през август).
Аааааа, Дилянката не е кръщавана  Naughty, нито пък батко й - нямам и намерение да ги кръщавам (и аз не съм) - нали съм ви казвала, че съм безбожница.  Mr. Green

Дилянката спи по боди с къс ръкав и без завивка през нощта, през деня - по потник и гащета, без памперс (не че ползва гърнето успешно  Tired).

Леси, я им тегли една майна на всички! Close  Аз пък съм сърдита на мъжО тези дни и толкоз бях избесняла онзи ден, че в 12ч. през нощта ходих да бягам на стадиона, иначе щях да експлодирам. #2gunfire

Смини, стискам палци всичко да мине успешно при Али-Бали  Praynig. И на мен ми е пресен кошмарът с баткото - нали и в болница влязохме за козметична операция миналия октомври. Неприятно е, но се изтрайва - след 2-3 дни ще сте забравили. Hug
BTW, в неделя, живот и здраве, пътуваме за Варна - в понеделник ще сондират на Диди оченцето. Някой ще джитка ли из Морската? Blush

# 67
Иленка, ние от събота до сряда сме в Търговище  Sad Ще стискам палци за Диди  Praynig
майка ми казва, че реимунизация на полиото се прави 1 година след 3тия прием  newsm78

# 68
  • Русе
Ей, Сминси - ами другия път!  Hug
Третия прием на полиото е бил на 4 месеца, четвъртия го дават на 14  Thinking, ама хич няма да го бързам да го слагам в жегите  Naughty.

# 69
  • Добрич

Да и ние още не сме го кръстили ,Деси и ние си мислихме да е на Рилския манастир Peace

Иленка , и аз ще стискам палци за Диди Praynig

# 70
Привет на априлските мами ,
на Mum
 envia също не сме кръстени
Вечер спим по боди ,уж го завивам с едно бархетно чаршафче ,но след 5 мин няма и помен от него .
За спането така като гледам ние сме най-големите поспаланковци - ляга си към 22.30(че излизаме късно,а той въобще не иска да спи в количката) ,сутрин става към 10.30 - че и аз поспивам с него  Embarassed ,следобяд спи около 1-1.30.

# 71
  • София
Смин, не мога да следа темата редовно - звъннете ми, но другата седмица!

# 72
Здравейте мили мамчета,
Ние сме добре и здравички....
Все забравям да ви се похваля ,че вече повече от месец сме без памперс Mr. GreenТ.е слагаме само нощем,защото си сучим стабилно newsm78Иначе през деня си казваме "Чиш".

Спи по 1 път на ден голи или по потник newsm78

Все още нямам достъп до интернет и ми е много мъчно.Скоро време ще започвам работа LaughingОткривам балетна зала-всички сте добре дошли hahaha

Целуваме ви  bouquet

# 73
Фил, надявам се всичко да е ОК при теб и малкото човече занапред Heart Eyes

Cherryto, добре дошла и от мен Hug

Иленка, ние сме си тука и ще се радвам да се видим Peace Но дали ще ти остане време...или това със сондирането ще мине бързо Thinking

Цвети, браво за начинанието звучи страхотно Peace

Whistling Хеййй сама съм тука май hahaha необичайно тихо е ...

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 22:08 от rody

# 74
Добро утро! Grinning
Поздравления за мамите - Леси, Цвети, Иленка - махнали памперсите
 на децата!  bouquet

Деси, говорехме за параклис над с.Гела, Смолянско, по повод пътуване на Скарлет натам. Обаче със сигурност такива параклиси има навсякъде, вкл. и около София, т.е. не знам дали си струва тежкият път дотам, освен ако не ви се прави екскурзия. Относно големите манастири - наистина провери, т.к. доколкото знам - ритуалът освен, че се прави на няколко души едновременно, прави се и в отделно помещение, а не в централната зала. Затова не съм им фен на прехвалените големи комерсиализирани манастири - лично мнение! Peace

Иленка, ваксината за шарките сложихме.

Цвети, браво за залата!  Peace Ще заповядаме, но ако имаш изискване за "балетни" кг - отпадаме и двете с Велинка!  Crazy А кой ще гледа Ицко?

Климатикът го нагласям на 27-28 градуса, когато се съглася да работи в присъствието на децата, и мъжо все ми вика, че ще го повредя. Sick

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 08:48 от envia

Общи условия

Активация на акаунт