АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 10 882
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
bdbaloni ЧестиТ Рожден Ден Мам newsm51

Спи по боди с къс ръкав, напоследък през повечето време без завивка, иначе слагам едно чаршафче, но то почти веднага бива изритано ...

# 46
Мамче, Честит Рожден Ден!  bouquet   bouquet   bouquet

Много здраве, леко доизносване и раждане на бебчето! Hug  Hug  Hug

# 47
  • София
Честит рожден ден, Мам  bouquet Пожелания за едно здраво и кротко бебе.

Температурата на Соня продължава. Вчера през деня пак и през нощта също. Съответно не се и храни както преди. От неделя не е яла зеленчуково пюре. иска само мляко и каши. Бетер като бебетата е.

Спи  с боди и лятно чувалче.

Вчера цял ден си бяхме вкъщи-ходихме само малко на пазар. Днес пак никъде няма да мърдаме. Колата ни е развалена. Добре че довечера ще идват бъдещите ни кумци, че да видя и аз малко хора.

# 48
П /Р/ ОБУТ! Mr. Green
С нещо следобедно освежаващо!
Grinning

# 49
мммм хайде и аз се присъединявам към освежаващата напитка Simple Smile
Енви, благодаря Hug

Я да ви попитам аз - има ли малчовци дето спят по 8-10 часа само?
Калоян напоследък заспива около 10 часа и сутрин куква рано-рано (днес в 6:30) и ей го още дивее и не ще да спи ...
вчера заспа чак в 17:30 като излязохме на разходка ...

# 50
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MUM!   bouquet

Енви, мерси   bouquet Аз ще се възползвам от кафенцето  Hug
Деска, има има, купонджията Али  Embarassed Заспива към 10.30-11.00 вечер и спи най-късно до 8, но в повечето случаи спи до 7-7.15  Crazy На обяд заспива между 12 и 13 и спи по 2-3 часа.
Спи само по боди, вече е без чувалче, че много се изпотява  ooooh!
Мимка, как си днес, мила? ЦУнки по раната на Анжелка  Heart Eyes
Сонка-бонбнка бързо да оздравява  Heart Eyes

Видяхме се днес за малко с рачето, аз закъснях, имах клиенти  Rolling Eyes
Краси, за съжаление ще съм извън Варна тогава, но вярвам, че ще се постигне нещо  Peace

Има ли още дечица без ваксината за морбили, паротит и рубеола  Embarassed аз все отлагам...сега на дневен ред е мъжкото му достойнство, другата седмица ще ходи при чичо доктор и от сега ми се къса сърцето  Cry

Хайде в 17 изчезваме н аплаж, ще се топна в морето и заради вас   bouquet

# 51
Честит Рожден Ден на Мам! Бъди винаги усмихната, здрава, щастлива и обичана жена.

Ние е прибрахме онзи ден от морето и си изкарахме много весело и щуро  Joy Много ми липсвахте. Ще разказвам малко по-късно как изкарахме, че отивам да се подстригвам и нямам време.

Лек ден и дано да е по-благосклонно временцето към нас и малчовците  Hug

# 52
  • София
Честит рожден ден на Mum и от нас с Никол - много здраве и леко раждане на малка принцеса ти желаем.
Добре дошла, Черито! Ако знаеш от кога чакам да се появи нова мама родила и тя на 17ти април!   bouquet[/color]
Ами ето станахме петима  Grinning, както се казва в една приказка. Ей в много загубена държава живеем, как може майчинството да спре, при положение, че майката дори не е тръгнала на работа  Close.
И Никол спи по боди и лятно чувалче, но довечера мисля да я сложа само по памперс в чувала, че са страшни жеги.
Нашите планове за море също са далечни, а така го чакам с нетърпение.
Как са болничките днес?
Приятен следобед на всички.

# 53
Наде, разказвай. Всичко искаме да знаем, хранене, плажуване и т.н.

Симона в къщи в мое присъствие е само по памперс. Мими, обаче се притеснява нещо и я облича. И нощем спи само по памп и не дава да я завивам.

# 54
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MUM! Много здраве, щастие и любов!   bouquet

Благодаря Ви момичета за хубавите  пожелания по случай РД на моето вече пораснало момиченце. Целият ден беше едно невероятно преживяване за нашето семейство, за мен беше ден изпълнен със спомени, за каката един невероятен детски купон, Алекс и той не пропусна купона. Беше супер Peace
Алекс спи само по потник боди Peace.

ПП: На Деми показах всички пожелания, които сте написали - тя беше много впечатлена!
Хайде за сега чао

# 55
Деси, Велина стана сънла - 2х2 часа през деня и нощем 21-6,30 ч. Обаче изцяло съобразявам разходки и игри с часовете й за сън, че мир да има. Peace

Смини, голямо изпитание ви чака  Sad - на мен кошмарните спомени са ми след процедурата - рев при всяко пишкане и още по-голям рев при всяко миене, та затова пак се срастна при Пепи. Close

Ваксина сложихме днес. Следващата била през септември. Thinking
Доки предупреди белтък и прясно мляко - много рядко да се дават, пр.мляко само в кремове, но не и директно - това по принцип, а не във връзка с ваксината. Предупреди също, да не я държа в стая с включен климатик - само в предварително охладена стая с изключен климатик. Как ще се борим с татито за това последното!? Mr. Green

Наде, добре завърнала се!  bouquet

Спи по боди с къс ръкав и завивам с чаршаф, който почти моментално се изритва.
Днес за пръв път я оставих по памперс на двора - къде на сянка, къде на слънце, че да се готви за морето.

# 56
Енви, отсега треперя и ме е страх  Rolling Eyes Sad Cry
за климатика - нещо не виждам логика, с какво го обясни доктора?  newsm78 Алекс дето се казва е отраснал на клиамици, лято и зима - нон-стоп, че то не се живее иначе  ooooh!

# 57
Предполагам, защото духа, малко или много. И на мен самата не ми е приятно при работещ охлаждащ климатик. Лятото това са ни дебатите с татито. А ние охлаждаме само една стая, т.е. Т в жилището ни не е еднаква.
 Rolling Eyes

# 58
Предното лято дори съм го вземала при нас на спалнята през нощта, понеже климатикът духа точно срещу нас и така се спеше, иначе се потеше и беше кошмар. Досега по никакъв начин не му се е отразявал включения климатик  Peace Като гледам, това лято май ще е по-кошмарно топло и от предното  ooooh!

# 59
Честит Рожден Ден, Мам!!!

Честит Рожден Ден на Дани и на дъщеричката на Диди-Деми!!!
  Не ми е много до писане, яко съм нервирана!Покрай кръщенето на маките всички се надпреварват да дават съвети какво да се носи в църква, какви да са порциите в заведението, какви обичаи да се спазват и т.н. И вече ми лазят яко по нервите, скарах се с майка, сега със свеки, остава и с мъжО да се скарам като капак на всичко. Чудя се защо изобщо се захванах с това, а не взехме кръстниците с нас 4-мата и не отидохме, колкото се може по-далеч да кръстим децата и да се почерпим после, хем една екскурзийка щяхме да си направим.

Колкото до спането - Йо спи с пижамка - потник и къси панталонки, / от понеделник спи без памперс и досега няма издънка, а Лю спи само по боксерки /като баща си искал/. Аз ги завивам с чаршаф, ама след 1 час вече са отгънати и въобще не си правя труда да ставам да ги завивам.

Общи условия

Активация на акаунт