АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 10 887
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
привет от нас, добре сме, Мати плужа  много му харесжа, ниамам много жреме

# 31
  • София
Успях да влиаза като себе си - много ми липсжате, Мати е пристрастен кум водата, от утре сум сама с децата, 4е свеки си тругва! Времето е 4удно, ходим на плаж и басеин, Лора же4е е негарка!
Ако има сре6та, звъннете!

# 32
Вени, утре Рачето ще идва, към 11 ще е тук , ти можеш ли да дойдеш въ вВарна тогава?
Красенка, ако си навита - хайде и теб да вземем, ще се спасяваме под сенките в морската, че каквато е жега  ooooh!

# 33
didi_demi  bdbaloni  smile3510  на голямата принцеса,
 dany_tod newsm59  и на теб
Да сте здрави и щастливи.
Благодаря на всички  smile3525 за топлото посрещане.
Ние  ще ходим на море чак Sad средата на август ,как ще издържа до тогава незнам ...искам на море още от март ама ...
За гърне още не сме пробвали ,но пък и той още май въобще и не разбира за какво се ползва .Има време още ,сега като се наака отива до пампитата и започва да ги вади един по един и да си играе с тях,или ми увисва хленчеики на краката.
Лек ден ви желая  Hug

# 34
  • София
Честит Рожден Ден на ДаниТод!

Честит Рожден Ден на порасналото момиче на Диди Деми!

Добре дошла, Черито! Ако знаеш от кога чакам да се появи нова мама родила и тя на 17ти април!   bouquet

Данче, за Борисовата, когато имам време, веднага ще те извикам.
Стига си ме плашила само   Crossing Arms

Мирелка
, пооправи ли се поне малко?

Бубка
, стискам палци днес като пишеш вече да си кукуряк!

Всички болнички дечица бързо да оздравявате!  Hug Рени, незнам колко държи тази реакция от ваксината, логично би било да е съвсем кратко  newsm78

Момичета, да ви споделя (не е оплакване, защото все пак знам къде живея), вече ми спряха майчинството. Държавката ни толкова смята за нужно да се грижи за чаавенцето ми. Та по този случай и повод днес го водих на фризьор - и сега си имам чистак бърсак ново дЕте. Цял следобед го гледам и ми е страшно странен, мисля, че му кръцнах чара, сега е едно р
еце[/color]

# 35
Данче, социалните ли ти го плащаха? Мама й мръсна на държавата! Ама те парите според мен са 180 лв за майката, която не може да работи, а за дЕтето са 18 лв #Cussing out Значи, някой, който отива на борсата взима обезщетение за себе си, а аз, която гледам Тони нямам право на такова?
Затова така го тълкувам - за мен 180, за Тони 18 - това що дава държавата за нас! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 36
Минавам само да кажа "Дзак" Simple Smile

Върнах се днес следобед, всичко мина, тепърва ще разбера дали добре или не чак толкова.

# 37
Мила MUM Heart Eyes, честит рожден ден!
С най-сърдечни пожелания за здраве, любов, много сбъднати мечти и скоро една прекрасна сестричка на Калоян! Hug
Весел празник!
Party

# 38
  • Варна
Смин, много ти благодаря за поканата, обаче 11ч е доста неудобен час за нас. Ще вземам кухнята, малкия спи към 12 (и то май само в къщи...ужасии). Аз пък ви каня на протеста във вторник, така ще съчетаем приятното с полезното. Аз се оказах работната група, ей тъй без да искам, ама гледам да помогна макар и с малко. Досега научих, че вече документи за ДГ ще се приемат на 10.01, а не както досегав първия работен ден.
Ники е доста нервен напоследък, имаше дни в които не спа изообщо, пищи, и се търкаля.  явно пак зъбите. С нетърпение чакам уиекенда на 30.06., за да си почина малко. Ще ходи при баба си на вилата, ние на Manowar и плажжжжж newsm44. Почна да яде 2група на ДК, но само ако е сложена в непрозрачна чаша, голям майтап. Няма нужда от пасиране, щом не вижда какво яде Shocked
Продължава да го е страх от морето, изпада в истерия. Освен това не ме пуска и мен Shocked пищи като вляза във водата. Днес най-накрая взехме заплата и ще купуваме басейни, гащи и други поребности.
Данче, защо ти спряха майчинството Shockedтия побъркаха ли се???
Филипа, стискам палци всичко да е наред  bouquet

# 39
Филипка, добре завърнала се! Heart Eyes

Данче, разкажи по-подробно за майчинството, ако ти се иска! Не би трябвало, да ти го спират! Thinking

Ванче, все четеш, а ред не пишеш! Crossing Arms

# 40
Честит рожден ден, Мам  bouquet. Присъединявам се към пожеланията на Енвиа  Laughing

Фил, дано да е успешна манипулацията и оттук нататък всичко е нормално Hug
Морски мами, завиждам и броя дните до морето - остват 10 Wink

# 41
Добро утро и от нас.
Вчера имахме падане на едно ръбче в градинката , малко си цпна челото  Embarassed лед малко и по спадна ама голям страх ме хвана, хем не е много.
С какво ги слагате вечер в тази жега да спят?

# 42
Ние спим по боди и огоре тънкото чувалче
Мимка оправяш ли се Heart Eyes

# 43
Честит роден ден, Мам!!!  bouquet
Енви Embarassed, така е права си .За съжаление нямам време да се включвам често, защото имам доста работа.Но време за редовно следене намирам Peace.
Мимка, дано се оправяш вече и никакви контузии на Анжелка. Hug
Юли спи по боди с къс ръкав и тънко лятно чувалче.
Янчеееее, аз ако знеш как завиждам също, ама нашата почивка е толкова далеко, че едва ли мога да преброя до толкова Crazy.

# 44
Слагам го да спи само с потник, без завивка. През деня пък спи само по памперс. Пак без завивка.

Мум, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и любов!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт