АПРИЛчетата плажа атакуват, на патета и рибки се преструват!

• 10 887
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен, момичета  Hug

Бубка, за какъв вирус говориш, гледам че времето в БГ е само за плай, я бързо се оправяй  Naughty

Аги, много сладка темичка   bouquet
Черито, добре дошла в априлските редици  welcome

Падна ми се тая вечер да поседна и аз на компютъра, та си викам, я да се мерна и тук  Mr. Green

Евелина ходи все по-стабилно и ще правя прощъпулник. Наскоро чух, че било хубаво да се прави при новолуние, а кога е това, някой знае ли  newsm78 Иначе нищо ново. Каката е последна седмоца на училище и после излиза във ваканция. Всеки ден ме пита колко време остава докато се приберем в България  Mr. Green И на мен вече ми се прибира  Flutter.

Днес ми се обадиха за един курс по администрация, но трябва да си легализирам дипломата, така че може да имам пътуване до Варна през август  Peace Ако има варненчета, които няма да са по ваканции, може да си спретнем една срещичка, а?  Mr. Green

Това е, сега отивам да вечерям, че стана мног късно тая вечер  ooooh! Лека

# 16
Дани Тод, честит рожден ден!
Здраве, много любов и сбъднати мечти!
Весел празник!

# 17
  • Добрич
Добро утро, момичета Hug

Днес имам повод да почерпя
моята дъщеря днес става на 6 годинки!

# 18
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ПОРАСНАЛОТО МОМИЧЕНЦЕ НА ДИДИ ДЕМИ!
ЗДРАВЕ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ВЕСЕЛИ ИГРИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК С МНОГО ПОДАРЪЦИ!

# 19
Минавам да кажа хай и да поздравя празнуващите!
МисЗет, в петък съм на преглед. Дотогава - пълно информационно затъмнение и за мен, и за вас.
С брат ми пишем дипломната му работа, по-скоро той гледа умно и тъжно и а-хааа да напише нещо сам, а пък аз му диктувам кво да пише. Добре че съм учила малко икономика (и добре че съм гений по развиването на локуми  Mr. Green ).
Тук е ужасно горещо - в Пловдив съм. Ивайло си върна втория дневен сън, защото почна да става в 6 сутрин. Ни ма питайте, добре че "бабуууу" и "дядьоуу" правят хубаво кафе.  
На гърне не го слагам, той е мъж и не ще да пикае в седящи устройства. Пишка прав в банята, а Младен го катери на една кофа и го учи да пикае в кенефа. Акането - само в памперс и много потайно. Ако не са зловещата миризма и провисването, няма въобще да се разбере какво е свършил. Ако е с гащи и ги намокри - не реагира. Въобще си му е рано по всички признаци, така че не наблягам на тези дейности.

# 20
  • Варна
Привет  bouquet

Честит Рожден ден на щерката на Диди Деми! Да ти е жива и здрава и да те радва мнооого!!!

Първо да поканя варенеки и всички, които са ни на гости на Протеста по повод липсата на места в ДГ/ДЯ, на 26.06.2007г. на фонтаните пред Общината.
Мъча се с гърнето, успех имам рядко. Поне акането го хващам бързо и веднага на гърне. Идва до мен,, навежда се и почва, съответно аз ичам за гърне и така  Mr. Green
След заплата ще купувам гащи, махам килими и почвам...да чистя след него. Писна ми с тия памперси, особено сега през лятото все се зачервява.

# 21
Честит слънчев и празничен ден на Диди Деми и Дани Тод!
Желая ви да сте здрави и децата ви да са щастливи - едната празнуваща днес прекрасна годишнина от раждането на щерката, другата от своето собствено раждане!
Наздраве и много усмивки!

# 22
Честит празник на Диди Деми и Дани Тод! Весел и усмихнат ден от сърце!   bouquet

Вчера се видяхме за малко с Раичка и Жени  Hug Али се държа обаче ужасно, защото се бяхме спряли в едно заведение, а на него му дай движение  ooooh! Както и да е, радвам се, че за малко се видяхме все пак  Peace  Hug
Юлче, и при нас е супер жега от сутринта 28 градуса  Rolling Eyes Но като цяло не се оплаквам, има сянки, има климатици и т.н  Laughing
Добре дошла на мама Чери    bouquet

едно въпросче - какво мислите за соевия сос - дали вече мога да му давам неща, готвени с него? че в нашата кухня присъства доста  newsm78

# 23
  • София
Диди-деми, Честита ви рожденничка!  bouquet
Честит празник и на Дани Тод. Hug

Сонята снощи вдигна температура. Днес също поддържа някаква ниска. Цялото й коремче е изринато. Мога ли да я извеждам с такава температура? То на тая жега и с Т. - горкото.
Колко дена продължава тази реакция от ваксината?

Ние гърнето не го владеем. Понякога сутрин ака в него, но клечи по 20 мин. и въобще не разбира какво  е направила, въпреки, че всеки път и показвам акото и я хваля. Sick

Сминси, соевия сос е доста солен, но ако не прекаляваш с количествата не виждам защо не.

# 24
  • София
Честит празник на ДИДИ и ДАНИ!  Hug

Чери, добре дошла!

Ние вчера заминахме за Долна баня с цел плажуване, но през ноща Реа вдигна 39.8 градуса температура и се прибрахме. И така сега я смъкнахме до 37.5, но си останахме само с 2 часа плаж. Не и хареса басейна. Разхождаше се отстрани и въобще не пожела да и топнем крачетата.

Някой има ли желание за софийски плаж? За подходящ басейн сещате ли се?

# 25
  • София
Здравейте!
Честит празник на Диди Деми и Дани Тод! Весел и усмихнат ден от сърце! nbirthday

И Тони се присъедини към отбора на болните, събуди се посред нощ с тежка кашлица и сополи едвам към 6.30 успя да заспи пак. Д-р го гледа и каза, че има ларингит (писна ми) и предния път беше същото и откарахме така 3 седмици, като от ларингит стана спастичен бронхиолит. Какво ли трябва да направя, за да опазя детенцето си??? Извинявайте ама ми е доста тежко и трябваше с някой да споделя.
Лек ден и дано всички болни бебенца бърза да оздравяват!!

# 26
  • София
Привет и от мен в този пек   Nature Sunny.
Честит рожден ден на Дани Тод и на порасналото момиченце на Диди Деми - бъдете живи и здрави, останалото ще дойде на мястото си  Simple Smile.
Елидима01, според един сайт, в който проверих се оказа, че новолуние е било 15-17 юни, явно ще трябва да чакаме следващия месец (и аз не съм правила прощапулник) или да заобиколим малко правилата  Simple Smile.
Болничките бързо да оздравяват.
Весел горещ ден от нас.

# 27
Дано всички болни бързо оздравяват! Praynig

Смини, определено Варна е притегателен център за априлчетата!  Peace
Благородно ти завиждам! Grinning
Със соев сос нямам опит, но аз готвя ориз винаги с къри-нелютиво, а заради Велина спрях. Обаче напоследък започнах, да слагам по малко. Все пак, нека свиква с кухнята на мама!  chef

# 28
Добър ден, дами-мами Simple Smile
Честит рожден дне на патерица на Фурор, Дани Тод и голямата принцеса на Диди Деми.
Мирелка, Бурка, Тони, Реа и другите малки и големи болни бързичко да оздравяват.
При нас нищо ново май. Тези дни имам нужда от клонинг, тоест поне от три. Толкова много работа, отделно бившия ми шеф дойде от Франция и вчера беше първото ми консумиране на алкохол в по-големи количества.

Сминс, соята май е един от най-силно генно модифицирани продукти, ако не греша. Не че няма да ги консумират в бъдеще в големи количества, но засега по-добре си слагайте вие допълнително в манджата.

Изядох гадния сандвич, пак започвам да копам.
Лек ден на всички

# 29
Дани Тод, честит рожден ден!

Диди-деми, Честита ви рожденничка!

Общи условия

Активация на акаунт