АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 611
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
Нана,много прегръдки и целувки за Калоянчо,дано само сте се оплашили....И Марти падна онзи ден от столчето за хранене на теракота...(аз простирах) и и виках,че я чувам че плаче и че ей сега ще дойда. Embarassed Отивам и я намирам под един стол настрани.Много се уплаших и аз треперех цялата и вече си представях,като я вдигна че ще видя   кръв.Но слава Богу имаше само трохи по лицето.
Ние вчера бяхме на консултация и я, сега да ви питам има ли по-голяма финяга от Марти???Цели 8.300гр???
И Марулка,нямаме никакви изгледи за скорошно зъбче...

И още нещо-как сте си монтирали столчетата за кола-към движението или обратно на движението??

# 106
Mmilena, нашето столче е с гръб към движението,но вчера докато се прибирахме беше голяма борба да се обърне да гледа към баща си и си мисля да взема да го обърна.Така ще ни вижда и двамата.А как ще пътуваме с това шило до морето не знам... ooooh!

# 107
  • у дома
dani, ние заминаваме след около 40 часа (пу пу пу)  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

mmilena, столчетата се монтират обърнати по посока на движението (за разлика от кошчетата, когато бяха по-мънички бебчовците) Peace най-доброто място е диагонално на шофьора  Peace обикновено аз карам, а татито седи на задната седалка до Ния (когато се наложи и обратно) Laughing  а Марти как е паднала, т.е. била ли е завързана с коланите  Thinking  Hug

мацки, да сте виждали в някой от детските магазини да продават бебешки възглавници за път, от тези за врат дето са  newsm78

# 108
  • гр.София
 Нана,голям патиланчо е Калоян.Дано да му няма нищо Praynig

mmilena, 8.100гр е София.Леко се притесних,все пак с баща й не сме миньони и очаквах да е по-напред в ръста/70см/ и килограмите. А е пухкава и има едни гривнички,но е много подвижна.
Лекарката каза,че за лятото е съвсем нормално,зимата ще дръпне.

# 109
  • София
Валка, честит рожден ден и от мен!  bouquet Heart Eyes Желая ти много щастие, любов, късмет и сбъднати мечти! Много целувки от нас с Ивчо!

# 110
  • софия

mmilena, столчетата се монтират обърнати по посока на движението (за разлика от кошчетата, когато бяха по-мънички бебчовците) Peace най-доброто място е диагонално на шофьора  Peace

Peace!
Блу,такива възглавнички има в прасешкия магазин.Струват 11лв. Виж в "Пакостник" ,ще ти е по-близо до вас  Peace!Нали собствениците са едни и същи и на двата магазина.
Приятно изкарване на моренцето!Знам,че после,ще има яяяяяко снимки  Grinning!

# 111
  • у дома
dani, явно е имало в прасешкия, ама сега няма! онзи ден ходих да пазарувам и нямаше, преди седмица пак бях там и пак нямаше, преди това пак бях питала... щели всеки момент да получат, ама йок... явно ще се разходя до пакостник, всъщност първо ще ги питам по скайпа  newsm78 миси  Hug 

# 112
  • София
ЧРД и на рождениците на Блу! Да са здрави и да ви слушат!  Wink Hug И приятно изкарване на моренцето!  Heart Eyes
Калоян как е?  Sad Дано всичко е наред!  Praynig
Аз се чудя как да обърнем режима ни за разходки - досега се оправяхме към 14ч и излизахме, но на тези жеги... Сутрин не може да се организираме, а вкъщи се изнервя, ако седим повече от обичайното Thinking Вие кога успявате? Искам да ви питам още 2 неща:
1. кога е първото хапване на бебоците ви - ядат ли преди окончателното ставане от сън? Ивчо е свикнал в 5.30-6ч да пие АМ и така успяваме да спим двамата до 9ч. Трябва ли да махна и това ядене?
2. понеже ме е срам да питам педито, но ако е само при нас ще се наложи - излизат ли им  синини и по колко време стоят? Ивчо е целия посинен, все едно съм го била. Ако се чукне някъде - веднага му излиза и не избледнява няколко дни. Дали са му слаби капилярите?  Rolling Eyes
А за потенето - и той е вир вода всеки път като спи - хем е само по боди с къс ръкав. Главата, гърбчето и всичко е мокро.  Tired

# 113
Ние вече се прибрахме от разходка, ама Тони ме побърка днес. Тъкмо задряма и се разбуди, а после няма заспиване. И докато взема кухнята то беше рев и тръшкане, видях се в чудо. ooooh! Наложи се да го нося и да бутам количката. Сега посука малко и веднага заспа.

elen@ и Тони  много се поти. Вечер спи по боди-потник и го завивам с едно чаршафче /от тези дето му постилам леглото/ и пак през по-голяма част от нощта е отвит.
Нана дано Коки да е добре, а и ти да се успокоиш. Outta Joint
mmilena и нашето столче е обърнато по посока на движението. Бяхме го сложили по средата за да може Тони да гледа напред,но е по-нестабилно и сега е до дясната задна врата.
Elwing ние след 5 ч. когато се размрънка сме на кърма и успяваме да поспим до към 8,рядко 9 ч. Като станем окончателно давам попарата / горе-долу до 9ч. най-късно/ и излизаме. След като си вземем яденето от кухнята се прибираме и излизаме чак към 5 следобед. За синините - явно му е по-бледа кожата и може наистина да има слаби капиляри затова се получават.
Лек ден на всички!
Аз ще взема да направя един крем-карамел за десерт.   chef

п.п. Адрианска кога щяха да ви дават в "Горчиво" - днес или утре?

# 114
  • софия
Блу,много странно  newsm78!Аз бях на 20.06 и имаше.Нали говорим,за такива:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_213&products_ … fbd9ec625289249ba

# 115
  • софия
Елфче,Найа яде в 9ч. направо попара.А се буди в 7ч.
 Много се поти  Thinking!Даже вече ми е притеснено.Потна е ,но не топла а студена.Баща и е по същия начин.През ноща става вир вода,а като се докосна до него е лед студен  newsm78.
От една седмица спи с боди- потник и я завивам с чаршаф,но пак се отвива и спи по цяла нощ гола  Confused!

# 116
Нана, дано всичко с Коки се размине само със страха и уплахата. Ужасни са тези падания.
Тук е зверски мор, детето е от 6 и нещо будно и още не е спал. Едва гледа, поти се и се изнервя, но като тръгне да заспива, не може да се унесе, адско е. И мен ме смазва, като дроб се чувствам.
И на моето момче му излизат синки и червенки, но не съм се замисляла досега newsm78
Режимът ни откакто почна морът е някъде до 7 успяваме да се залъгваме в леглото ни, като го кърмя или просто успокоявам, както е в момента случая. После татето отива на работа, а ние излизаме до към 10, днес не успяхме де. И той към 10 и нещо заспива до към 11 и нещо. После папкаме зеленчука с месцето или вегетарианско и почваме да вършеем из апартамента. Към 3 пак спи около час и след това папаме нещо междинно. Излизаме чак след 5 следобед. И така до 8 изкарваме.

Дани, теб ще те пратим на едно плуване, щом толкова се интересуваш, пък и плувките на младежа ще ти дадем Laughing Laughing Laughing Пък ние ще си намерим някоя занимавчица, ще свирим и пеем, ей такива ми ти работи, хе-хе, баси колко съм изпростяла от жегата  ooooh! ooooh! ooooh!

# 117
Току що сложих малкия да спи, заспа на секундата, милия. Сега вместо да си налея едно обедно аперетивченце и да отпусна морни крака на тераската, отдала се на мечти за моренцето и младежа с балончето, дето само му пречи отпред, се налага да се справя с двуседмичния хаос и домашни задължения, които моят любещ съпруг съвсем доброволно и безсрамно ми е оставил като подаръче за завръщането ни  smile3515
Блу, честити ти рожденици, да те слуша по-младият и да ти е още дълго време здрав по-възрастният!!!

Айде, слагам си спирачка, защото го направих нашия форум съвсем на бръщолененица.
Цунчици  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

# 118
Здравейте милички мамчета и бебчовци:)
Честити юбилей, годишнини, зъбчета, месечинки!
Скоро ще ви дочета, напоследък нямам никакво време- На работа съм, а когато ми остава време - гледам малко да джътна да се разходя, и като си тръгна - естествено да си обърна внимание на мъничето Дани.
И по новата, сладка темичка -
Вече от няколко дни се пуска за малко и ходим хванати за една ръка -от време навреме заваля и се подхващаме. Много е сладък като се завихри и ако е хванал с ръчички двата пръста ... с тоя памперс и върти дупето.
Ходиха с майка ми на консултация - 9900 кг, 76 см
Нещо от вчера оченцето му пуска секретче и педиатъра каза да го промиваме с памуче с черен чай и от едни капки по една във всяко оче. Капах му и кърма. Дано се оправим.

# 119
Момичета направо ми напълнихте сърцето и душата, мога само да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!   love001

Ейй от тоя маймун малкия дето се върти цял ден около мен и само цвърчи не мога да вляза да ви почерпя чак  Crazy
Айде ще съм по скромна с почерпката, че не можах да изджижа нищо по джиджаво в бързината  tooth

Нанче
, слънце, дано Коки е добре  Praynig

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 13:56 от val_stef

Общи условия

Активация на акаунт