АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 608
  • 309
  •   2
Отговори
# 90

Честит Рожден Ден Вал!

# 91
  • софия
ВАЛКА,ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА И ЖЕНА !
ОТ НАЙА-ЦВЕТЯ И ТОРТА,А ОТ МЕН - БАЛОН  Mr. Green!

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 09:27 от dani777k

# 92
Честит Рожден Ден, Вал!
Да си здрава, обичана, желана и много щастлива! Поздрави от цялото ни семейство.

# 93
Добро утро, момичета!
Днес имаме пак една хубава рожденичка  smile3525
Валче, много хубав празник с разкошно настроение и щастливите усмивки на най-близките ти хора!

Миличка, ти повече близненце или повече раче се чувстваш??? Или нито едно от двете Joy
Дани, прати ми го после този симпатичен младеж с голееемиии очи  Embarassed, като свърши рождения ден на Вал, аз ще му измисля нещо алтернативно, то балонът и без друго ще се е спукал...

Оф, глупости говоря, ама не сме мигнали, малкият ни подлоди цяла нощ, то бе крещене, катерене по нас, мятане на главата, какво ли не измисли, избиват му двата горни зъба и изкрейзва.
Кайли, още ме тресе махмурлук от твоя бар Sunglasses
Снощи гледахме с Боби един потресаващ филм Children of men, обрисува страшна картина, та сега съм малко песимистично настроена. Хайде да вдигаме чашите за наздраве в чест на Вал Стеф и ще ми мине Joy
Лек и спорен ден на всички, и слагайте кремовете, че е ад навън!

# 94
  • у дома
val_stef, ЧъРъДъ!
Много усмивки, много слънце, много късмет и мнооооого любов от/към най-любимите ти!
днес моите баща и дядо също имат РъДъ! Mr. Green а аз правя списъци и приготвям багажа за моретоооооооооооо   smile3533

# 95
Честито и от мен! С най-искрени пожелания за щастливи и усмихнати моменти!

Драсвам набързо докато малкия още нее ококорил очета. Още спи, плувнал в пот...страх мее да пусна климатика...няма такъв ужас и жега.

# 96
Ееее каква съм разсеяна...забравих да ви покажа какъв тен сме направили с дребния  smile3521....Направо сме негри  newsm62

# 97
  • София
Момичета,

пиша тук преди да пусна и обява в Продавалника.
Продавам на Калоян обиколника. Много е хубав, размерите му са 3 метра дължина на 45 см ширина. Току що детето падна от неговото креватче. Преметна се отгоре и падна по гръб.  Cry Cry Cry Cry Cry Изкарах си акъла, не мога да се успокоя. Ръцете ми треперят.
Сигурно е стъпил на обиколника и така се е преметнал да падне от метър и нещо височина. Затова вече не го искам този обиколник.
Ако някой го иска - да ми пише ЛС. Ще пратя и снимки.

# 98
  • варненка от София

Честит рожден ден, Валка! Една от най-ведрите мами в темичката. Остани винаги така весела, лъчезарна. Да бъдеш обичана и уважавана ти желая, да бъдеш здрава и силна, да бъдеш щастлива и доволна.

Много целувки от мен и Шушето Heart Eyes

ЧРД и на най-близките на Блу!

# 99
  • у дома
nana77, разбирам те и ти съчувствам  Sad  Hug Калоян много ли се изплаши? и аз така се почувствах Ния като се преметна със салто от кошарата (80см висока) и падна по гръб пред очите ми Sad на нея бързо й мина и не плака много.

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 10:00 от blueeye®

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Val_Stef!Да си най-щастливата и обичана мама и жена!

Честити рожден ден и на таткото и дядото на Blueeye!Да са ти живи и здрави!

Nana77, милия Калоян, добре ли е? baby_neutral

# 101

Честит рожден ден Вал,бъди много щастлива ,обичана и  все така усмихната
Честити месечинки на малките сънчица и  специално на нашия приятел Марио
Честит рожден ден и на таткото и дядото на Blueeye.Много здраве и щастие

# 102
  • София
Повърна преди малко и сега заспа. Ще го следим, ако има нещо - отивам в Пирогов.
Не знам как е паднал /миех коридора/, но така издумтя, че сърцето ми спря Sad

# 103
  • София
val_stef, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие, здраве и усмивки!

Блу, да са ти живи и здрави!

nana77, дано всичко да е наред!  Praynig

dusheto , много са хубави снимките!

Мацки, как са дечицата в тия жеги? Вчера ми се наложи цял ден да обикалям с колата, Марти беше с мен, защото няма на кой да го оставя, беше целия мокър  ooooh!. През нощта също, обличам го само с потник и го завивам с тънко одеалце и пак.
И последно, кремчето против комари на Чико има ефект. Миналата вечер бяхме на гости и там имаше много комари, намазах Марти и не е ухапан нито веднъж, а аз съм нахапана цялата.

# 104
  • софия
Нана, Hug Hug Hug за теб и цункай Коко от нас  Heart Eyes!
Блу,да са ти живи и здрави и двамата рожденници   Grinning!
Вие кога заминавате?Пепър и Лорка трябва вече да се излежават на плажа   grinning039!
Душе,пращам ти го веднага -с обратна разписка  Joy!

Общи условия

Активация на акаунт