АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 606
  • 309
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер и от мен!
Мойте хора вече заспаха, а на мен хич не ми се спи. Днес дремнах с малкия на обед и сега като гледам май ще пийнем от прекрасния бар на Kaili.
Juliana, честит рожден ден на любимия ти   smile3525
Kristianna, дано при вас всичко да бъде наред.  Praynig
Душе, ама Начко наистина е голям плувец. Като го показах на мъжа ми, не можа да  повярва.
Ember, и аз мисля, че още са малки да им махаме памперса. Засега, според мен е достатъчно да ходят на гърне. Живот и здраве на пролет ще е най-удобния момент.
А, относно водата, аз редувам преварена с изворна на Девин. Педито каза, че вече може да я пие.
Е, това е засега, лека нощ на всички.

# 76
Аз заради проблемите съм махнала дневния памперс от около 1 месец и нещо. Рядко се напикава, просто я издържам по-често, а и на Лени й е по-добре според мен.

# 77
  • Някъде там...
Валка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН миличка!!!
Бъди жива ,здрава и все така красива, обичана и прекрасна мама и жена!!!

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 00:17 от MimSss

# 78

Валка, съкровище, честит юбилей!

Много прегръдки и целувки от слънчева Варна
и от мен с Нори.

Нека винаги си такава прекрасна и мила, обичана и нежна Жена!

# 79
Оле милички разревахте ме, благодаря ви  Hug Hug Hug
Изобщо не очаквах толкова ранни поздравления......ОБИЧАМ ВИ!!!! И СЪМ СУПЕР ЩАСТЛИВА ЧЕ ВИ ПОЗНАВАМ!!!!
dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 80
  • гр.София
 ЧРД на една много слънчева августинка!! Val_stef,много здраве и любов!!

# 81
Каква "слънчева" Лиди?....ела ме виж какви крокодилски сълзи роня.......но най-прекрасното е, че са от щастие....   bouquet
Боже как ме трогнахте само   love001

# 82
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОЯТА СЕСТРИЧКА VAL_STEF!!!!!! 
ОБИЧАМ ТЕ!!!!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 01:11 от stefiji

# 83
Честит Рожден ден Валка!Желая ти много здраве,щастие,любов и бъди винаги все така красива и усмихната! Моето слънчице днес става на 10 месеца! Heart Eyes  Кога минаха 10 мес. незнам ooooh! Ние утре т.е днес сме на консултация да видим колко сме пораснали, все още сме с 2 зъба, ходи като го държа за 1 ръчичка,но сам не може още като види зор и почва да пълзи,не се спира за секунда дори има енергия за 10 и постоянно крещи ама толкова силно, че ми пищят ушите. Утре ще се включа да ви кажа колко големи сме станали Laughing Лека и спокойна нощ на всички!
П.с. Спинки моите съболезнования! Hug

# 84
Здравейте и от мен!
На мен нещо днес ми беше доста напрегнат ден и не успях да стигна до комп. Търсих да ангажирам фотограф и оператор за кръщенето, торта, тоалети, украса, трябваше да избера торта и за татито, защото ще кръщаваме Лори на неговия рожден ден  Laughing, а тогава той има и юбилей - въобще ще е голям купон за нас  Crazy  Tada Drunk В трескаво търсене съм и на подарък,и направо ми се е запалила главата - нашия тати е много труден в това отношение. Важното е, че отхвърлих голяма част от задачите днес. А татито като се върна от работа ме изненада приятно - уикенда ще прекараме в Сандански  newsm44 - един любим мой град. Вярно, че сега е доста топло, ама пак си е разнообразие, пък и обожавам да ходя там, а и ще се разхлаждаме на басейна  Peace
Тези дни моето мишле започна да пие сокчета и по малко вода - аз все се притеснявах че не пие никакви течности, а тя вчера взе че изпи 300 мл сок за около 10 мин  Shocked. Но явно е от жегата защото пие само по обед на разходката, а след това пак отказва.
Е, похвалих ви се, разказах ви каквото имаше сега е време за поздравления  Laughing
val_stef ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Kaili, честита успешна сесия!
Ralka Balka Стефчо наистина е страшно сладък!  Joy
Kristianna дано твоето мишле се оправи по-бързо  Hug
marulka_s и аз се замислих като заминен за морето дали може да й давам минерална вода, че незнам как ще е с преваряването там  newsm78
dani дано да се чувстваш по-добре вече  Hug
Честито на новозъбковците, на заспиващите сами, на Marulka за климатика
Ember аз също си мисля, че моята Лори не е готова още за гърне, камо ли за махане на памперса  Thinking
dusheto Начето е истинско рибенце, много е сладък
juliana честит рожден ден на съпруга ти, и успех в прекрасното начинание което ви предстои  Peace
cvetyab честита месечинка и на твоето слънчице - и на мен ми отлетяха много бързо тези месеце, все едно вчера се търкалях с   preggo

Ох, дано да не съм изпуснала нещо Embarassed. Ми това е - дълго, досадно, разхвърляно, объркано, ама какво да се очаква от откачалка дето по цели нощи не спи, а цял ден я пече слънцето  perko tongue

# 85
  • гр.София
 vst_80, хайде да си лягаме /ама,как звучи Mr. Green/!
Кога ви е кръщенето?

# 86
vst_80, хайде да си лягаме /ама,как звучи Mr. Green/!
Кога ви е кръщенето?

Joy Joy Joy  rotfImao rotfImbo - ех, какви среднощни предложения получавам само  Mr. Green - татито и без това само ме бъзика, че въртя виртуална любов  smile3532

Кръщенето е на 29.06. - наближава  Grinning

# 87
  • София
Валка, честит рожден ден, злато! Да си много обичана, много желана, много здрава и най-щастливата мама и съпруга! С Калоян ти пращаме много целувки!

Днес ще е супер жега, а имам 100 задачи. Ще ходя да запазя час за сватбата и да проверя за халки по центъра. Калоян вече е много смел и се пуска постоянно навън да ходи сам, лошото е, че направо тича и в най-скоро време ще го хване тротоарната екзема  Joy
Дано го опазя.
Хубавото в случая е, че фитнес не ми трябва.  Mr. Green

# 88
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛКА!Много любов и сбъднати мечти!

vst_80 подготовката за вашето кръщене е все едно подготвяш сватба. Wink

Време е за закуска.После пак ще се включа, ако успея преди разходката. Hug

# 89
Привет и от нас...
Вал...Честит Рожден Ден!!!Бъди много,много щастлива и обичана от всички,които обичаш!!!   bouquet
Ралка Балка,ама много сладичък тоя Стефчо-пу ,пу.И как се държеше мъжки-не се дава,спи му се,ама вдига главичката...
Аз също давам розов Девин-вече от около 1-2 месеца.Не само ,разбира се-в къщи преварявам,ама ако бързам не му мисля много...
А снощи понеже бях сама изкъпах (без главата)  Марти в мивката  Laughing
Още щях да пиша,ама забравих.....хайде,до после

Общи условия

Активация на акаунт