АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 588
  • 309
  •   1
Отговори
# 60
  • по света
Е,да почепря татито ни е рожденик! Wink

Аз пих едно уиски два пъти вече та ми е едно Blush и довечера пак Laughing

# 61
  • варненка от София

Marulka,мъжете ни ли поздравяваш Mr. Green?

Ами мисля ги и тях, разбира се. То понякога ги порицавате, критикувате, за това от мен малко поздрави с положителни емоции  Wink

Забравих да се поФаля, че си купихме климатик, но очакваме да го монтират чак другата събота  Tired.
До тогава ще се изпечем в собствен сос на последния етаж сме със западно изложение - посрещаме и изпращаме слънцето! bowuu

# 62
  • по света
Мацки,казвайте нещо за хрема,че положението е плачевно.Не ми е запушен носа,а през две секунди мога да напълня салфетка с извинение  Embarassed...
Вземи си Клариназе,веднага отпушва носа и спира хремата независимо от какво е причинена.
Първо пии 2 и после по едно .

# 63
  • софия
Момичета,много ви благодаря   bouquet!Ама вие много сте били хремави,че ги знаете тези нещица  hahaha!
Джулиана,да ти е жив и здрав рожденика и скоро да си спретнете още едно бебче мъжко  Grinning!Надявам се да не бъркам  newsm78 с пожеланието,но нещо такова ми се върти из главата от мнооого стари наши темички.

# 64
  • по света
Момичета,много ви благодаря   bouquet!Ама вие много сте били хремави,че ги знаете тези нещица  hahaha!
Джулиана,да ти е жив и здрав рожденика и скоро да си спретнете още едно бебче мъжко  Grinning!Надявам се да не бъркам  newsm78 с пожеланието,но нещо такова ми се върти из главата от мнооого стари наши темички.
Не,наистина не бъркаш надявам се есента Blush че да си изкарам лятото с биричка и цигарка.Омръзна ми вече да гледам отстрани с голям корем, а другите да купонясват.

# 65
Привет милички,

драсвам и аз няколко редчета. Дриймсче, много мило за комплимента, ама и аз като теб отдолу на лентичката имам да се боря с още към 10 кила над моите, само че докато кърмя нищо не се променя... Радвам се, че писа.
Кристияна, миличка, всичко ще се оправи, я виж колко мамита имаш зад гърба си да ти стискат палци  Hug Hug Hug
Ралче, тоя Стефчо да му изям бузите сладки, голям пухчо е, и моят го прави този номер в столчето на колата  Joy
Днес излязоха снимките от плуването, ето да ни видите под водата  Joy

Вчера бяхме на лекар, станали сме 80 сантима и 10850, ще става манекенче като баща си, който бъзикам че е на такава сурова диета  Laughing Laughing Laughing
Пак ще пиша, че изкуфявам и не се сещам всичко наведнъж  Embarassed

# 66
Уффф,

тъпо парче съм и тва си е...
ето ги снимките от басейна, а довечера ще кача и от софийската среща...
цунки

Ръцете и тялото с черния бански не са моите, а на тренерката Joy

# 67
  • софия
Джулиана,значи да пожелавам -Смело,но на есен  Mr. Green?
Душе,къде са снимките?

# 68
  • софия
Лелеее,Начето ми е такъв красавец,а и е смелчага юначето  Heart Eyes!Найа до глезените не иска да се цопне  ooooh! даже

# 69
  • София
Ох, не се диша от жега  Tired
Ember , да, има махнали пампреса - Айла мисля беше постигнала много добри резултати благодарение на ЕБХ - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=158110.0 ето ти линк към една много хубава тема. Аз се бях зарибила, но беше студено още като четох, после Ивчо беше с разстройство и не беше никак подходящо да го оставам по  гащички. Сега не съм пробвала пак.
Честит рожден ден на таткото на Пресиана!   bouquet Да е здрав и да ви слуша!  Wink
Честито зъбче на Ния! Peace
Марулка, аз още не смея да давам непреварена вода. Има мами, които от раждането са на изворна минерална, но аз още не съм решила кога да мина към нея. Може би до 1г ще преварявам.
Дани, да не е алергия?  
Сега видях снимките - конкуренцията ни за Найа е супер!  Wink Laughing Много е сладък Начко!

# 70
  • софия
Елфче,не знам к'во е ,но се измъчих от вчера след обяд  Tired!
Аз и давам на Найа Девин с р.етикет от два месеца когато сме навън и правя млякото.А ВКЪщИ,ако и се пада да яде щото нали и давам през ден  Joy и правя млекцето с преварена.Що за глупости творя и аз не знам  Blush!А на морето 10 дена беше само на Девин.
Още и стерилизирам,а тя иначе си яде и ближе маратонките с които джапа в прахуляка  Whistling..

# 71
  • софия
Душе,колко струва една "тренировка" на Начето?

# 72
  • София
щото нали и давам през ден  :35.
Още и стерилизирам,а тя иначе си яде и ближе маратонките с които джапа в прахуляка  Whistling..
хахахах  Joy
 позната история и аз се чудя понякога защо още стерилизирам, ама все си мисля, че ако стане нещо после мен ще ме гризе съвестта и... Rolling Eyes

# 73
И аз стерилизирам все още. И гладя всичко като луда, абе ненормална съм, ясно е...

Тренировките са един път в седмица, излиза по 8 евро. Сега свърши пролетният цикъл и ще ходим на друг басейн през лятото. Там е даже 7,50 на път.

# 74
dusheto страхотни снимки и Начето какъв е доволен.

juliana честит рожден ден на съпруга ти! Тренирайте сега за подаръка догодина. Wink

И аз се замислям за преварената вода, но още не смея да мина на минерална. Но ако ни свърши водата навън ще му купя и мимерална,защото Тони си пие вода и в тези жеги не може да не се оводняваме.

Хайде да отварям бара и да се почерпим.

Общи условия

Активация на акаунт