АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 588
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте от мен!

Приключих успешно сесията. newsm44 Сега мога активно да почивам. Слагам биричка сега за разхлаждане.

Elwing и аз не мога да си представя да сме 3 майки с 3 бебета в една стая, да не говорим и да съм сама с детето на почивка /не че ще си починиш/.
А за Хаус - накрая рабрах че всъщност цялото действие в серията се е развивало в неговата глава / незнам дали ме разбра както го обясних/.
Кристиана дано нещата се оправят при вас.

Навън е много горещо. Отивам да обядвам и ако не заспя с Тони следобед ще ви досаждам активно. Mr. Green

# 46
  • София
Кайли, браво за сесията!  Hug И мерси за разяснението за Хаус! Явно трябва да е така. Peace

# 47
  • гр.София
 И аз се триумя пак за морето,особено след като видях Стефан на Ралка да клюма на столчето без проблеми. Вчера сменихме малко местожителството и София НЕ мигна-от 7сутринта до 20ч вечерта.Ни в количка,ни на ръце. Не я виждам,как ще спи на морето-в различна обстановка.
 Кайли,страхотна си,честито!

# 48
  • софия
Кайли, smile3501 на теб!
Малката снощи ми стопи лагерите  Tired!Заспа в 21ч. и се събуди в 22ч. и до 23.30 песни и танци на народите  Twisted Evil!Та в тоя дух и аз ниииищичко не разбрах от Хаус  Thinking...
Аз пък от вчера след обяд,като съм се раз кихала  Twisted Evil!Мислех,че е от букет който ми донесе татито,за годишнината,но кихавиците продължиха и след,като го изнесох на балкона  newsm78!Направо -АД!ОчИТЕ МИ сълзят,носът ми тече,гласът ми нещо пада.Абе,чудна работа.Дано да съм настинала,а да не е нещо вирусно и да го лепна на дечко  Praynig!
Сега,ще се храним и още се двоумя да излизаме ли на разходка в тая жега,а и аз едва мърдам  Confused?

# 49
Благодаря за пожеланията, момичета!
Бленк, открихме коките при вземането на урина на 6 месеца, която е профилактичната. И още нямаме подобрение на числото.

# 50
Здравейте!

Честити 11 месеца на Али!
Вики днес става на 10 месеца.И по този повод да почерпя с нещо разхлаждащо...

Ralka Balka, много е сладък Стефчо,ама много кротък,бе!Това ако беше Вики ще ореве света.
Krisianna, дано всичко с вас се оправи! Praynig
Elwing, сценария си е съвсем реален.Те мъжете май не са много наясно,нали не стават те вечер по сто пъти... Close
А за Хаус и аз така реших, че всичко е било халюцинация.
Kaili, честита успешна сесия!

Навън е много топло, но днес сме на консултация и ще трябва и до там да се замъкнем. newsm78

Айде после пак.

П.С. А ние още не сме давали урина, след няколко неуспешни опити... направо се притесних сега.Ще питам педито.

# 51
  • софия
Мацки,казвайте нещо за хрема,че положението е плачевно.Не ми е запушен носа,а през две секунди мога да напълня салфетка с извинение  Embarassed...

# 52
Ха привет  Mr. Green

Ember да е жива и здрава Вики миличка, само радост да ви носи  Heart Eyes
Само като си помисля, че днес Али става на 11 месеца.......не е истина времето как бързо лети  ooooh!
Да се отсрамя и аз с нещо разхладително по случай мини празника ни  Grinning

Kristianna това е-коки, какви коки се водят точно -  ентерококи или ешерехия коки? Имам една мама виртуална приятелка, която е лекувала на дъщеричката си и двата вида коки, ако те интересува пиши на лични и ще те свържа с нея....супер е готина и ще ти даде съвет, сигурна съм  Peace

Kaili, браво на теб   bouquet

Ralka Balka Стефчо много сладичък миличкия, толкова мило ми стана като го гледах, душица.

Още какво щях да пиша....айде като се сетя пак Wink

# 53
  • варненка от София
Привет и от нас, момчета и бебчовци.

Честити годишнини, месечинки и рождени дни, взети изпити на празнуващите! Желая здраве, много късмет и щастие.

Ние сме добре, жегите ни карат да се свиваме като охлюв в черупката и се спотайваме вкъщи. Излизам приобяд и вечер с татито, но не всяка вечер.

Ако някой се притеснява, ще ви успокоя, че все още нямаме зъби  Mr. Green

Момичета, искам да ви питам, преварявате ли все още водата. Аз вчера нямах преварена и понеже шушата пие по много вода на ден и й дадох непреварен розов Девин. Все си мисля, че вече сме пораснали, но не се решавам на такава стъпка.

Дани, опитай с Виброцил за хремата, има капки, спрей и вазелин.

# 54
Привет на всички ...
Честито на всички имащи повод за това,Много щастие,късмет и много приятни емоции
Ние с Дани сме добре ,излизаме за малко ппеди обяд и след 18.00 ,ппез другото време стоим в къщи на хладничко Simple Smile
От две седмици Дани вече си заспива на обяд сам в леглото без цица и ръчички ,много съм доволна от това,
Ние бяхме малко болни с кашлица и хрема ,но вече сме добре ,размина ни се само съм сироп за кашлица и хомеопатични лекарства.
marulka_s-и на мен ми се случва понякога да давам непреварена вода,че понягога не стига тази която съм направила .
Дани ,наистина опитай с Виброцил,помага много от опит ти казвам
Поздрави на всички ,да да се пазите от жегите

# 55
Kaili, браво за успешно завършилата сесия! smile3501Сега ти остава да почиваш активно /от учебниците/.
Честити месечинки на Али и Вики!  bouquet

# 56
  • гр.София

Marulka,мъжете ни ли поздравяваш Mr. Green?

Честити месечинки на родените на 20-ти!
Вчера оправях едни документи и ми се наложи да питам непознати хора,коя дата сме-като седя вкъщи,далеч от активния живот,въобще не съм в час-коя дата и кой ден от седмицата сме-всичко ми е еднакво.

Дани,пробвай с физиологичния р-р на Найя,докато си купиш нещо.

Eli_ym,много се радвам,че и София си спи в нейното легло,но до степен да не може да заспи никъде другаде Tired

София се сдоби с първата си кукла-нова/неупотребявана/ красавица почти на моя възраст-т.е,няма нищо общо с барбитата,които ме ужасяват,но ще трябва да им свиквам. Та я млати здраво-не мога да разбера защо,за конкурентно бебе ли я смята newsm78 Сега я уча да я гали  Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 15:29 от blanc

# 57
Айде пак аз. Mr. Green

Върнахме се от консултация - Вики е 9 кг и 77 см.Здрава е.(Трябва да има емотиконче "да чукам на дърво")
Обаче педито ме срази - каза да махам памперса.Изобщо да го махам. #CrazyНа вън можело, за да не се цапа.Обаче в къщи да съм я държала гола, да и мокри пишаното и да се учи да е без памперс.И аз по тази логика къде да я държа,нали като свърши работата на матрака на спалнята или в неиното легло и какво правим?
На мен ми се струва че е много малка още.Тя не разбира,за да й обясня защо не трябва да пиша където и падне.
Аз ли не съм в час или ...?Вие какво мислите?Има ли такива които са махнали памперса?

Толкоз за сега.
 Blanc, сега видях за куклата - Вики има две кукли и дълго време плачеше само като ги види,от скоро обаче сама си ги сочи и като и ги дам започва едно скубане,едно дърпане, прави ги "рошави" и за десерт ги хвърля с всичка сила на земята.

# 58
Днес ми е много топло и нищо не ми се прави. Оставила съм Тони да обикаля с проходилката. Преди малко се разрева след баба си,като си тръгна,защото и той иска навън, но ще изчака да позахлади малко че не се диша.
Снощи излязах с 2 приятелки на биричка и ми се отрази много добре да съм на вън без малкия,макар че не успях да се отпусна напълно. Надявам се сега като нямам да уча да излизаме по често вечерта навън,макар и Тони да е с нас.

Дани пробвай с Виброцил, ако имаш в къщи, наистина помага или с физиологичния разтвор,както каза blanc.
Eli_ym радвам се че Дани заспива вече сам. Как ми се иска и Тони да успява. Днес за пореден път спахме заедно следобед.
Ставам че мрънкаме. После пак. Grinning

# 59
  • у дома

Marulka,мъжете ни ли поздравяваш Mr. Green?

Joy  hahaha  Joy

Здравейте  Hug
spinki моите съболезнования  Sad Kaili поздравления за успешната сесия  Hug   bouquet adrianska Честита годишнина на сватбата на патерица   bouquet  Hug Много усмихнат, щастлив и слънчев семеен живот и занапред  newsm51 Честити месечинки на месечинковците ни днес   baby_neutral  Hug MamaMargo радвам се, че вече имаш възможност да се включваш по-често  Hug IrrA_78 Честито първо зъбче  Laughing и nana77 добре ти е обяснила за снимката  Peace ако нещо не ти е ясно пиши ми на лични  Peace MimSss пръскайте се с нещо против тез гадинки  Sick ние с татито привечер не излизаме без качествено да сме се напарфюмирали  Mr. Green а сега вече и Ния я действаме така  Mr. Green Dreams радвам се, че сте добре, че и Токи е добре, но мнооооого ни липсвате, да знаеш  Hug   Heart Eyes  Hug Aila честити ви първи самостоятелни стъпки   bouquet Kristianna стискам палци всичко да се оправи  Praynig Ralka, как може да измъчвате така горкото дете  Mr. Green  Joy  Hug  dani да се лекуваш, какви са тези хреми.. да не е някаква от онези сенни хреми или нещо подобно и наистина да е от цветята  newsm78

а, щях да забравя, ВТОРОТО НИ ЗЪБЧЕ Е ПРОБИЛО   Mr. Green  newsm44

до нови срещи от мен и диването Ния  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт