АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 595
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
  • варненка от София
Аз предлагам да обявим Дани за първи стихоплетец на темичките ни! Браво, все целиш 10-ката с идеите си за заглавия  smile3501

Отивам да мия чинии и да бърша подовете, после ще ви проверявам подробно.

# 241
Здравейте!

до сега разглеждах снимки - Vst_80, Лора е голям бонбон!А как кротко си стои разперила крачета...Вики за да я снимам така трябва да направя поне 10 кадъра и я успея, я не.
Bubcheto15, честито ти християнче!При вас е била голяма лудница, ама пък поне на веднъж.Много сте хубави всички, а Ина с розовата рокля ... Heart Eyes.И добре се е ориентирала госпожицата, докторица ще става. Simple Smile
Nana77, честити 11 месеца на Калоян!Да ви е жив и здрав и много да ви радва!
Cvetyab, честито прохождане на Марио!
Marulka_s, честито бебче Ния на кумата ти!А твоята госпожица правилно се е насочила, нали е дама, трябва от малка да овладее макиажа. Laughing
Kaili, честит ти рожденник на патерици!Много да ви обича и да ви слуша!
Adrianska, честита ви победа!Довечера ще ви гледам. Peace
Elen@, честито и на теб за ученето.Звучи интересно.
ROZI24, как е Хектор, оправяте ли се?Дано да ви изпишат бързо и да се насладите пълноценно на престоя си в България.
Mmilena, дано и при вас нещата бързо да отшумят.Като знам колко са жални като са болни... Sad
Добре дошла и на новата мама 4Baby!

Сега да си кажа и аз - резервирахме си хотел в Созопол за края на Август! newsm44 Много съм доволна!Така ми се ходи на мореееее!Не знам каква почивка ще е с Вики ама искам с нея. Mr. Green
В събота бяхме на среща с випуска - 5 години от завършване на университета...кога мина това време... ooooh!.Ние с моя мъж сме състуденти та бяхме заедно, видяхме се с хора с които вече нямаме никакви контакти.Весело беше и много интересно да разбереш какво се случва с някой след 5 години.Обаче останах с впечатление ,че повечето не са се променили.Който си е бил развей прах все още си е такъв.
Айде че направо изписах темата. Sick
После може пак да се включа... Whistling

# 242
  • София
Душе,ти се бориш само с червения конец,а мене питаш ли ме като трябва да отбивам атаки като бръснене на глава като стане на годинка?! #CrazyАз й казвам на свекърва ми,че Ина се е отбила сама на почти 11 месеца,а реакцията е"Еми така е като не се храниш като хората и то вкуса на кърмата вече не й харесва" #2gunfireПосле ми каза,че не можело сега да спре да суче,защото луната била намаляваща,а бебе се отбива на нарастваща луна NaughtyЕдвам успях да се измъкна от това да сложа гребен на прощъпулника,че можело да иска да стане фризьорка...Е,да ама аз не искам Crossing ArmsИ още един куп такива неща Peace
Бланк,сестра ми е,да Peace

# 243
  • софия
Ох,забравих да кажа на Валката,че двете с Али са страхотни красавици  Heart Eyes!
Нечовешка жега ни мори,но АВГУСТинчето трудно,ще сломи!

# 244
Bubche, знам мила, тежко е да се бориш с предрасъдъците на хората, особено на роднините, такова чудо като при нас в БГ го няма никъде, всеки иска да ти се бърка и да дава съвети и насоки как да си гледаш детето. Аз съм голям бунтар по душа, не понасям някой да ми налага какво да правя и как да мисля, родителите ми винаги са се съобразявали с това, сега и новите ми родители се наложи да свикнат с тази ситуация, макар че им отне доста време и енергия  Laughing От самото начало упорито и целенасочено си извоювах пълната свобода да определям и взимам абсолютно всички решения, свързани с детето ми!!!
Няма да се даваш, ще си твърда, дори да ти се цупят. Ти си млада още, ако ги свикнеш от сега да ти се качват на главата, ще е така цял живот! Ти си майката и единственият авторитет, който решава върху волята на детето ти. Майчината обич може да бъде понякога дори страшна, съгласни сте нали? Затова и твоите  майчини инстинкти винаги ще те отведат, където трябва, а не луните, звездите, конците, суеверията и отживелите традиции...
Извинявайте, че така се отплеснах, ама много, много, много съм си мислила по тези въпроси.
Тук никога няма да дойде човек, било то дете или възрастен, който да се навре буквално в количката ти и да почне да пиполи детето ти, да иска да го щипе и гушка. Странна работа сме ние българите...

# 245
  • гр.София
 Дани,нали ти беше трудно да мислиш,а ти бълваш идея след идея?

Душе,много си права за странните ни български нрави,ама нали,за разлика от западняците, млади и стари у нас си живеят често заедно,та има някаква съпричастност,жалко,че е прекомерна,особено извън големите градове. Онзи ден,насред София една много модерна и добре облечена баба дойде до количката и ми каза:-Госпожо,не дръжте детенцето само по едно чорапче,че старите казват,че ще изгуби майка или баща! Shocked  София ,както винаги виреше крака връз главата си и си беше събула единия чорап. А жената после ми се извини,че се е намесила.Ясно,че от добро чувство ми го каза и не се ядосах.Казах,готово,свалям и другия чорап Simple Smile

# 246
  • София
 ooooh! не бях чувала повечето от суеверията, за които пишете. То и моята свеки не пада по-долу - това за луната го каза - при проща/ъ?пулник луната трябвало да е нарастваща, също и при погача, не се празнувал първия р.д., не се подстригва до 1г и т.н.

# 247
  • София
Не знам дали сте чели това, аз много ги харесах стихчета, посветени на форума Hug

# 248
  • софия
Абе,направо,ще се спомина млада е не чак толкова  Mr. Green и зелена от тая жега !!!!До сега бях навън и направо  #Crazy!
Ама красотата иска жертви  Joy!Ходя на  едни ..."заглаждащи' целулита процедури и салона се намира на  ЕДНА ОТ ПРЯКИТЕ НА вИТОшКА.
Вместо да се чудя къде да паркирам,взех кардиналното решение да отида с такси  Twisted Evil!С моя пуст късмет и двете таксита бяха без клима и се сварих....А,пък как ме дразнят гадните бакшиши...карат,като умрели-бавно,бавно,за да "хванат" жълто и заковават моментално  #2gunfire!Сто часа пълзяхме до нас  #Cussing out!
Бубе,я ги отсвири тези дето много,много ти дават акъл без да им го искаш!Който иска да се сърди!Няма да си хабиш нервите и с тях,достатъчно ни изпиват малките говедца,за да си мила и с другите кръвни роднини   Wink!
А,за идейки те които ми идват-много е просто  Mr. Green!Опитвам се да ви "Ф"печатля с правописни грешки  hahaha!

# 249
Ама красотата иска жертви  Joy!Ходя на  едни ..."заглаждащи' целулита процедури

Ммм ето това е нещо за ушите ми. Сега съм на същата вълна. Вече ходих да видя за какво иде реч и от другата седмица ще опитам да пооправя чудото дето го тътря.. newsm78 Доволна ли си? казаха ми че има ефект поне след три процуедури.

Ние сме пред климатичето че тук не се диша. Дребния изкрейзва в къщи...горкото. Confused

# 250
Мен и 300 процедури няма да ме оправят, Каримче.
Аз съм направо за онова отвратителното американско предаване, дето сега са почнали да го дават и по БТВ, за лебедите и грозните патенца. Уфф, как не мога да се примиря с тия излишни килограми, дето ми висят като гири по тялото, а от 10 месеца не съм мръднала с грамче, как става тоят гаден номер, не знам. Висша акробатика Joy

# 251
Довечера ще се включа подробно след като изчета всичко пропуснато  Blush

но направо се напихак от смях с това .....все едно за мен е писано  tooth предполагам и за вас  Joy

автор: Sim

Чиниите в мивката чакат,
Детето ме бута със лакът,
Но взирам се аз във екрана -
Зарежда се веч’ БГ-Мама

Мъжът ми ме гледа навъсен,
Защото във час толкоз късен,
Наместо за брачното ложе,
За форума аз се тревожа.

Но капка вина не изпитвам,
И бързо със мишката кликвам.
Освен в интересни диспути,
Се впускам и в спорове люти.

А колко неща научавам….,
И Мамма  и Татти поздравявам!

Elwing
, слънце, мерси че ме развесели Hug

# 252
  • София
Те всичките са в този стил и са все верни  Joy

# 253
  • софия
Карим,това на което ходя не е ръчен анти.масаж,тях ги пробвах ама файда няма много много голяма  Confused!Това е с един апарт "Дебюси",който ти разбива масните депа ...уж...,ще видя какъв ще е резултата.С едно,като прахусмокачка  hahaha,една тръба ти "смукват" проблемната зона.Процедурата е 40 мин.АЗ правя задни баджаци по 20 мин. на крак. движи мацката тръбата.На принципа на вакум,но е безболезнено.
В София този апарат го има на две места,а във Варна на едно.
Ето тук се зарбих:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196219.0
Ето и сайта:
http://debussybg.com/

# 254
Привет и от мен  Hug
Бланк ама много се смях с бабата и чорапчето  hahaha,мали какво ли още ще чуем  newsm78
Душето радвам се,че Начко вече е по-добре  Peace
ММилена дано и Марти се оправи по-бързо  Peace
Бубче,VST  много хубави снимки  smile3534
Валка,Елвинг благодаря ви за милите думи,ама ако почна да ви обяснявам за моите нерви,които изхабих ще изпиша темата  Mr. Green,само ще ви кажа че става въпрос за жилището и "готините" ни хазяи  smile3511
Момичета вие къде къпите бебоците  newsm78,аз днес ще пробвам да я къпя под душа със слушалката,че във ваната вече ми е мисията невъзможна  Twisted Evil
Оф и аз имам целулит,ама кога ли ще се вредя да отида на процедури  newsm78,Дани а ти как смогваш сама направо ти се чудя  Rolling Eyes
Ставам че се улях  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт