Отивам да мия чинии и да бърша подовете, после ще ви проверявам подробно.
.И добре се е ориентирала госпожицата, докторица ще става. 

Много съм доволна!Така ми се ходи на мореееее!Не знам каква почивка ще е с Вики ама искам с нея.
.Ние с моя мъж сме състуденти та бяхме заедно, видяхме се с хора с които вече нямаме никакви контакти.Весело беше и много интересно да разбереш какво се случва с някой след 5 години.Обаче останах с впечатление ,че повечето не са се променили.Който си е бил развей прах все още си е такъв.
Аз й казвам на свекърва ми,че Ина се е отбила сама на почти 11 месеца,а реакцията е"Еми така е като не се храниш като хората и то вкуса на кърмата вече не й харесва"
После ми каза,че не можело сега да спре да суче,защото луната била намаляваща,а бебе се отбива на нарастваща луна
Едвам успях да се измъкна от това да сложа гребен на прощъпулника,че можело да иска да стане фризьорка...Е,да ама аз не искам
И още един куп такива неща 

!
!Ходя на едни ..."заглаждащи' целулита процедури и салона се намира на ЕДНА ОТ ПРЯКИТЕ НА вИТОшКА.
!Сто часа пълзяхме до нас
!
!
!
!Ходя на едни ..."заглаждащи' целулита процедури
Доволна ли си? казаха ми че има ефект поне след три процуедури.

предполагам и за вас 
,една тръба ти "смукват" проблемната зона.Процедурата е 40 мин.АЗ правя задни баджаци по 20 мин. на крак. движи мацката тръбата.На принципа на вакум,но е безболезнено.
,мали какво ли още ще чуем 

,аз днес ще пробвам да я къпя под душа със слушалката,че във ваната вече ми е мисията невъзможна
,Дани а ти как смогваш сама направо ти се чудя