АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 582
  • 309
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
Мис,аааа не съм сама  Whistling!Баба Лу ми е на помощ от 4 дни.Съжали се над мен бедната и остави баща ми,за една седмица да си слугува сам  Rolling Eyes!Татито,като кацне живот и здраве в събота,бабата се връща при дядото.
Аз веднъж съм ходила с Найа на кола маска и от както ми рипаше върху стомаха докато мен ме "обработваха" повече така не греша  Sunglasses!Ааааа,ходила съм и с нея на 10 антицелулитни масажа  пак беше ад,НО истината е,че ако човек има желание да 'поработи" върху себе си винаги намира начин....,за сметка на нерви те си  hahaha!
Забравих да ви се похваля к'ва готска рокля си купх днес,за рождения ден на татито  Mr. Green!Гледах да му купя на него нещо,но....аз се обзаведох.Да му радвам окото  Blush!
Миленка,как е Марти?
Липсват ми ,Анди,Пепър и Блу!
Гадни курортистки  Crossing Arms!

# 256
  • софия
Мис,забравих да ти кажа,че двата опита в които пробвахме да изкъпем Найа под душа със слушалката се увенчаха с бесен рев и ужас  Confused!

# 257
  • софия
АВГУСТ месец наближава!Партита ни чакат до забрава !
Направо си се н...ках от лигоч  Twisted Evil!
Ще се извиня с горещините  Mr. Green!

# 258
  • варненка от София
Мис, да се включа и аз по темата с къпането. Ние Шушата никога не сме я къпали в стаята, от новородена я къпем в банята и я оставяме да се плицика. Искам да обича водата и да не се страхува от нея. Със душа я къпя от около 7 месечна възраст и това е най-големият кеф за нея, залива се от смях.
Сега сутрин когато си взимам душ и тя квичи и не иска да е сама, започнах да я взимам с мен в банята и се къпем двете и отново е голяма радост. Това моето дете е с вечно изплезен език, като мистър Бийн е или като кученце, явно там са и сензорите  animal037
В тая връзка, винаги се опитва да ближе водата, било то под душа, било в басейна или в морето. Голяма жаба е.

Иначе ние днес видяхме малката Ния, много коса, много нещо има това дете, направо е родено за фиби и ластици, нашето късокосместо дете край нея е като Слави Трифонов, може би заради оскъдната косица, все ме питат момче ли е.

Душе,аз също не харесвам и не одобрявам всички поверия, но не съм така крайна като теб. В традициите и обичаите има някакъв чар и според мен те са ни съхранили като нация, пък била тя и странна в твоите очи. Въпрос на мнение и гледна точка разбира се. Ако отричахме всичко няма нужда да правим погачи, прощъпулници и много други обичаи свързани с детето и не само с него.

Миленка, желая ти скорошно оздравяване на Марти и както те е посъветвала Елфчето, пробвай с пипетата на Панадола.

Честита месечинка и на Калоян на Нана.

# 259
Дани,явно жегата ти се отразява доста поетично  hahaha,ами освен Бубчето да започва да действа  Heart Eyes
Наденце я драсни някой ред де,стига си се скътавала  Mr. Green
Благодаря ви за отговорите,ще пробвам със слушалката и ще докладвам  Laughing
Отивам да хапнааааааааааа  Party

# 260
  • София
В тази тема обаче не мога да пусна анкета,така че решавайте чрез гласуване с вдигане на ръка или поименно,а аз ще се заема с преброяването на гласовете Mr. Green
Топлооооооооооооо ми е CrazyИна е изкъпана,нахранена и приспана,така че се отдавам на почивка и вечеря WhistlingЛека нощ и много да спят всички бебета Hug

# 261
velmar къде се губиш?
Исках да пиша още, но съм на друг компютър и са ми разместени буквите. Лека вечер на всички и сладки сънища.   sleepuu

На море ИЛИ планина,ще летува АВГУСТовската тайфа!  newsm10

Последна редакция: пн, 25 юни 2007, 21:50 от Kaili

# 262
Заради некадърни доставчици от петък вечер бяхме без интернет, до тази вечер. Почва много да ми писва от тях Close Отделно на Деница й проби четвърти зъб и беше малко кисела и с разстройство. Вече е добре и раздава хапещи целувки, много се радва Grinning Утре ще пиша по-подробно, но може и да е в нова тема. Спокойна нощ на всички, най-вече на болничките бебчовци и мами. Бързо да оздравяват.

# 263
Марулче, миличка, аз не съм против българските ни традиции Naughty, как да съм като съм българка и ги спазвам на всеки свят празник или при всеки хубав повод. Едно е замесване на погача, друго е залепянето на вестници до 40тия ден на всички прозорци, за да не види някой новороденото, което не трябва дотогава да бъде изкарвано навън. Не мислиш ли? И да не бъркаме християнски канони със суеверия.
Апропо, аз меся много вкусни и по стари български рецепти погачи и козунаци, гордея се с това Laughing

# 264
Душенце, кажи една рецепта бе мила, че като му дойде време за прощапулника (извинявайте ако има правописна грешка) да знам какво да правя.

# 265
  • варненка от София
Марулче, миличка, аз не съм против българските ни традиции Naughty, как да съм като съм българка и ги спазвам на всеки свят празник или при всеки хубав повод. Едно е замесване на погача, друго е залепянето на вестници до 40тия ден на всички прозорци, за да не види някой новороденото, което не трябва дотогава да бъде изкарвано навън. Не мислиш ли? И да не бъркаме християнски канони със суеверия.
Апропо, аз меся много вкусни и по стари български рецепти погачи и козунаци, гордея се с това Laughing

Аз също меся не лоши погачи, ей тук да видиш http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773, http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773&photo=26, http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773&photo=32  newsm03.
А относно християнските канони и суеверията, мога да кажа, че всички християнски празници са смесени с езически практики. Приемайки християнството народът прави една мешавица от християнските традиции и езическите и така се получават днешните обреди и обичаи. Когато учих фолклор в университета много ми беше интересно да чета за обичаите, интересни практики е имало около вчерашния празник Еньов ден - денят ня билките, билкарите и магьосниците. Някой ден ще разкажа, ако представлява интерес smile3529.

Иначе аз моето новородено съм го помъкнала по пътищата от 18-тия ден. Обличам го малко противно на очакванията, радвам му се и го целувам не докато спи, а докато е будно. Тук във Варна не правят погача, аз пък направих и обогатих познанията по обичаите на варненските си дружки, като му дойде времето ще омеся питка и за прохождането, водих я да ни четат чиста молитва, ще я кръстя.

Уф, много дълго стана, но се върнах във времето и спомените, извинете ме, за което Blush

# 266
Привет мами и бебчета !!!

Аз само да се разпиша. Ние сме добре, надявам се и с вас да е така!

Изпуснах поне 2 теми, утре ще наваксам с четене на тази, все още актуалната.

Често пътуваме  до Варна за уикендите, оставихме детето там при свеки за 5дни, че тук не се живее. У нас е 32, сега 31 градуса. Този петък пак ще пътуваме, ако има желаещи, да ви водим на море. На плажа е животът!

Лека нощ и сладки сънища!

# 267
Аз малко пак офф ще се включа де ама
marulka_s, бива ли такова нещо да показваш тез питки хубавите и тез изкушения какво искаш да ми се надуе цицката ли Joy Ако ще се надуят двете показвай, ама така ще стана за срам  Crazy

miss_74, аман от хазяи злато  #2gunfire

bebon, по често бе слънце се разписвай  Peace

Бубчеее, честито християнче    Heart Eyes Имате си вече ангелче хранител, браво на вас   bouquet
Ако blanc не беше казала, че мацката с червената рокля е систъра ти, аз с тъпата си главица нямаше да се сетя....мислех си че си ти, но сменяш просто тоалетите  Joy

За къпането и ние още към март месец започнахме къпането на Алекс в банята, ама това дете не се кефи на баня и тва е, голямо напрягане. Сега и при нас модата е да сме прави в коритото татко и я държи а аз я къпя със слушалката Crazy

Русенската групичка срещата е за утре в 17:30 - 18 часа на Кенора или пред него в случай
че няма места  Joy

и с тия комплиманси ме засрамихте  Blush
 dani777k, Elwing  Heart Eyes

Ами това е цунки мунки по муцунки на всички маймунки  newsm62 и мен ме изби на рима като Дани  Wink

# 268
  • варненка от София
Валка, то ако ти се надуе цицката, твойто мъжле ще е доволен предполагам и ще ми благодари. На мъжите никога не им стига, колкото повече, толкова повече  Mr. Green

# 269
Да бе злато ама поне на двете да е, че аз съм чувала че само едната в тия случай пораства   Mr. Green
Едвали на мъжо ще му е драго да го гледам вече в леглото с различни "очи"  tooth
Ама то ние и толкоз се гледаме.... може и дан ме забележи  Mr. Green  Щото ейго на.... той спи от 23 часа, а аз се подвизавам още на компа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт