АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 577
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
  • варненка от София
Да бе злато ама поне на двете да е, че аз съм чувала че само едната в тия случай пораства   Mr. Green
Едвали на мъжо ще му е драго да го гледам вече в леглото с различни "очи"  tooth
Ама то ние и толкоз се гледаме.... може и дан ме забележи  Mr. Green  Щото ейго на.... той спи от 23 часа, а аз се подвизавам още на компа  Crazy

Аз пък събудих моя и сега .....  censored Blush

# 271
Добре дошла на 4baby !

Ние се познаваме задочно от biberonbg.com, където ник-а ми е bebok. Помня, че работеше през береността си. Радвам се за Антоанета!

# 272
  • гр.София
 Марулка и Валка,стига сте ме разсмивали,че се разсънвам още повече Simple Smile
 А Моят,таванът да пада,пак не можеш го събуди. Сутрин пък е ранобуден. Нещо биологичните ни часовници никога не си пасват. А децата сме си ги правили все през деня!

Bebon,обявяваш сборен пункт и ще видиш  car003  car003  car003  grinning039

# 273
Марулка и Валка,стига сте ме разсмивали,че се разсънвам още повече Simple Smile
 А Моят,таванът да пада,пак не можеш го събуди. Сутрин пък е ранобуден. Нещо биологичните ни часовници никога не си пасват. А децата сме си ги правили все през деня!

Бланк, мило, на теб тогава противозачатъчни не ти трябват, просто секса трябва да е мираж за вас през деня  Whistling
А ти сигурна ли си че не мой го събудиш тоз човечец точно ей сега в тоз момент с нещо по ей тъй   smile3521 И моя е същия ама се буди лесно от такива неща, само зависи обаче на мен дали ми се буди точно в таз късна доба  Joy

Сори, за простотиите спирам вече  Blush

# 274
Ние тук на чат го обърнахме

Кой налива днес? Blanc, съблазнява с Мохито. Аз съм на 1 Маргарита-скромно го раздавам, но няма да откажа. В петък вечерта тръгваме, децата  спят. Събота на плаж, и в неделя вечерта обратно. Айде, има място

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 01:01 от bebon

# 275
Здравейте и от мен!
Лелееееее marulka_s наистина трябва да се засрамиш - как може да показваш такива вкусотийки, особено пък на мами като мен  badscale
 welcome и от мен на 4baby и нейното слънчице  Hug
Радвам се, че са ви харесали снимчиците. Моето манекенче само като видеше апарата и заставаше в поза "снимай ме" /кво да се прави като има такава луда майка, която само ходи с апарата след нея  Embarassed / . Е, да ама от известно време ми прави бойкот и напук като види че се готвя да се снимам и обръща главата на другата страна и се прави на ударена. Няма да ви казвам на каква маймуна се правя за да постигнем този резултат.
Дани предполагам, че ме питаш за кърпата с козирката - купих я от едно квартално магазинче - много съм доволна, защото Лори се научи да си маха шапките от главата а с тази се озори. Сега съм в търсене на още подобни, но за съжаление нещо не мога да открия  Thinking

Ние днес ходихме да опаковат подаръците за кръстниците /момичетата в Мола на Стамболийски наистина правят прекрасни нещица/, а аз утре ще трябва най-накрая да се помъкна с Лори да изберем подарък за татко й. Решила съм да му взема някой хубав часовник, ама пусто като не разбирам нищо, въобще не знам какво да търся  newsm78...

# 276
  • Бургас
Здравейте и от нас! Simple Smile

Относно къпането-ние от един месец се къпем под душа  newsm37и голям кеф и е когато я поливам с подвижния душ.

А що се отнася за суеверията има и такива от рода,че първите няколко месеца бебето не трябва да е навън  когато е тъмно,а също и че не се държат на простора вечер дрехите на детето до 1 годинка. Rolling Eyes

Аз съм на мнение,че всеки гледа детето си,както намери за най правилно и не е нужно някои чужд да се меси в това.  smile3516
Утре сме на консултация,как ще се доберем до там незнам!? Shocked

# 277
Тъкмо навреме се включвам и аз  Heart Eyes
Марулче, всички ни засрами с тези жестоки вкусотийки, направо ти давай на американското бейби рецепти, че мен вече ме е срам  Embarassed Относно езичеството и християнството в нашите традиции съм напълно съгласна, всеки, който поне малко има представа от история ще се съгласи с теб Hug Hug Hug
Относно креватните историйки, май и ние сме така - аз съм нощна птичка волна, а тати си ляга даже преди детето. Нашето го направихме по време на сесията за дипломирането на татето  Joy То в такива моменти ти е едно напрегнато и почват едни флуиди да летят като подивяли из стаята Joy
Щом сте нагънали чашките, се включвам елегантно с едно просеко и едно голямо наздраве на другите совички.

# 278
Ама като гледам каква дружинка сме си заформили и веднага ми става едно такова опиянено  #Silly

# 279
  • Бургас
Предложения за тема:

С мама,тати на море заминава августинското дете.

На планина или море заминава августинското дете.

На море или планина заминават августовските ни слънчица.

# 280
  • гр.София
 Въздържах се да пиша,за да не изписваме темата,докато Бубчето блажено спи и не подозира,че рано утре работа я чака Grinning  Ама,като ме ръчка отвътре...
 Значи,таткото ще се разсъни само ако види красотите на marulka!

Заглавията за нова тема са все супер,въпросът беше,че някои августинчета ще си стоят вкъщи.

Софито не само под душа,ами и в мивката я къпя.

# 281
  • София
Добро утро, доколкото може да е добро в тази безумна жега.
И кафето не помага, след като изкарахме отвратителна нощ. С пет часа сън дано изкарам днес. Cry
Комарите пък стават все по-месоядни, май и райдът не помага Naughty

Относно къпането - Калоян го къпем в банята седнал в коритото с подвижния душ, откакто е навършил 5 месеца. Никакъв проблем нямаме. Даже си навежда сам главата, за да му я измие татко му с душа Mr. Green

Лек и усмихнат да ви е денят и по-малко навън, че днес ще е 41 градуса Sick

# 282
  • София
Момичета,изберете заглавие Peace

# 283
Всички са хубави но май съм за това:
На море и планина,ще летува АВГУСТовската тайфа! bowuu

п.п. макар че аз съм една от тия дето няма да я огрее никъде тая година Sad...ама какво да се прави Simple Smile

# 284
Здравейте и от нас!
Бубче, честито ти християнче!
Мис, нашият Сашко го къпем предимно под душа. С таткото се къпят гушнати двамата, рядко се случва да е в коритото.
Марулка и мойто дете е с вечно изплезен език  Laughing. И то започна да го прави тука от две седмици

Цитат на: val_stef
Едвали на мъжо ще му е драго да го гледам вече в леглото с различни "очи"
  Joy
И на мен ми харесва това заглавие за тема: На море и планина, ще летува АВГУСТовската тайфа!Лек ден на всички и внимавайте в жегите  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт