АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 586
  • 309
  •   1
Отговори
# 15
Блу страшна темичка с много морско настроение! Hug

Кайли заглавието е точно в десетката браво! Peace

Адрианска честита годишнина!Много любов и разбирателство ви пожелавам!  bouquet

Че нали знаете" децата са до време а мъжа за цял живот " Mr. Green(това ми го каза преди време една лелка в трамвая  )
Айла много се радвам за Ники ,браво на детето! Hug Да я нацелуваш много от мен!
albena_vladi мина и ръчичката вече ,сега просто е толкова почерняла колкото и отгоре  Wink Целувки и на Деничка!
Обърквация много свежи бяхте! Peace

Ние в тези жеги също се разхождаме главно привечер по хладното и то до доста късно напоследък,прибираме се все по тъмно. Rolling Eyes
Реших да я къпя вече на обед.Просто сутрин ставаме към 9 и докато направя попара,сандвичи за баткото,оправя 3 легла и куп други неща и станало обед  ooooh!А и сега като сме маса народ тук,трябва да си запиша ред за да се изпикая ,пък какво остава за къпане  Sick
Сега използвам момента ,че Еличето подремва и реших да се разпиша.Но френския ме зове,имам изпит на 25 ти а нищо не съм чела  Whistling

# 16
  • варненка от София
Само да се разпиша, после ще чета.

Спинки, моите съболезнования за баща ти! Hug

# 17
  • Sofia
adrianska, честита годишнина! Бъдете дълги години много щастливи заедно! Обаче една голяма критика - много тънко се опитваш да минеш с тази почерпка. Не така - какви са тези калорични неща. По-добре пияни, отколкото дебели Mr. Green

Спинки Hug много съжалявам

# 18
  • гр.Добрич
Момичета, много ми стана приятно за добрите думи, макар че не се познаваме лично.  bouquet

Адрианска, честита ви годишнина - много любов ви пожелавам.

За море няма да се готвим, защото сме близо и когато да решим палим колата и сме там. Решили сме да ходим на санаториум, че откакто родих има страхотни болки в лявата ябълка - нали съм с луксация. Вчера си набелязах няколко места - Вършец, Баня, Стрелча, Костенец и Павел баня. Ако якой е ходил или е чул отзиви - свиркайте. ще се опитам да мине по НОИ, но ако не стане ще си платим.
Голям жега е при нас, така че излизаме след 5-6ч. До обяд запълваме времето, но следобяд е лудница. Нямат умора тия деца.

Лек ден на всички.

# 19
  • Бургас
adrianska честита годишнина.Желая ви дълъг и щастлив семеен живот.  bouquet

ИМАМЕ СИ ПЪРВИ ЗЪБ newsm68

# 20
  • гр.Добрич
Ирра_78, честито. Ние си имаме 2 отдолу и е много смешен.

# 21
  • Бургас
Имам една питанка.
Искам да си сменя снимката на заглавната страница.Как става номера? newsm78 newsm78 newsm78

# 22
  • София
Имам една питанка.
Искам да си сменя снимката на заглавната страница.Как става номера? newsm78 newsm78 newsm78

Качваш снимката, която искаш в албумчето на августинчетата.  После пишеш на Блу едно ЛС и учтиво я помолваш да смени снимката на беба. След това отваряш бара Mr. Green и черпиш наред hahaha

# 23
Само се записвам, 4е нямам никакво настроение  Rolling Eyes
Адрианска, Честита ви годишнина HugВсе така да се оби4ате и да се радвате на живота заедно, както до сега  bouquet

# 24
  • София
само да се запиша, че главата ми ври и кипи вече от тази жега

Адрианска Честито !!!

# 25
  • Бургас
Благодаря nana77 ,ще се опитам да почерпя ,макар че и това с бара ми е непознато. Confused И за там незнам как става номера  newsm78 newsm78 newsm78,ама хайде ще се опитам.

Мале колко съм невежа. Embarassed

# 26
Момичета, благодаря за пожеланията.
Ето по едно аперитивче в жегата.

Irra_78, честито ви зъбче.

# 27
Spinki, приеми най-искрените ми съболезнования! Аз загубих татко преди два месеца и още не мога да се съвзема истински...

Адрианска, честита ви годишнина, да се обичате все повече и повече!

Ние отиваме на теглилките, до после!

# 28
  • Някъде там...
Най-накрая заспа дивачето ми  Simple Smile
Завряхме докато се прибереме. Водих го и на консултация в няй-голямата жега Sick Иначе сме 10.700 кг и 74 см. Фонтанелата ни се била затворила, но вика да му давам пак по 2 капки вигантол, но аз не съм му давала сигурно месец Sick ooooh!

Мале снощи ни наядоха комарите Sick. Бяхме на гости на едни наши приятели , на двора им и от райграса ли , откакво направо ужас... Вики го е заапал гадния комар на веждата баш Sick, а моите крака са ужас Sick направо някакви мутанти са това лято тая напаст .

Честита годишнина на Адрианска. Много щастие и любов вечно!

Обърквация бяхте много сладки Heart Eyes Снощи ви гледах в 1.30ч. Simple Smile

Спинки много съжалявам.  Hug

А иначе вече сме с 5 зъба- 3 отгоре и 2 отдолу:) Ама тези горните много големи ми се виждат newsm78

Айде лек ден !
 Heart Eyes Hug

# 29
Привет и от мен!  Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРОПУСНАХ ДА ПОЗРАВЯ ТЕЗИ ДНИ (Елиона, нана77, Блу, Дани и всички други които не мога да изброя  Embarassed)!
Честита годишнина на adrianska!
spinki поднасям ти моите най-искрени съболезнования!  Hug А за санаториумите, аз и майка ми имаме впечетление от Павел баня - рехабилитаторите са много добри!  Peace
Ние всеки петък пътуваме за да си намачкаме детето и се прибираме в понеделник сутринта. Но понеже пътя ни в една посока е 5 часа се изморявам много и затова едва успявам да ви изчета, а камо ли да пиша. Токи е вече с 3 зъба и чакаме четвъртото. Много се разбира с бабите и изобщо не ни търси. Но като ни види в събота сутринта, че спим при него (в неговата стая) се размазва от кеф. Събужда ни рано рано, показва ни новите си умения и после се гушка в мама и спим до 8 часа.
Ох, като гледам снимките от морето и аз искам да отидем, нооо едва ли ще стане. Пък и вече имам много работа в офиса и буквално почивам докато ям. Хубавото е, че така поне нямам много време да мисля и не изпадам в депресии.
blanc а София е станала голямо чаровно момиче.  Heart Eyes Направо незнам кога ни пораснаха децата!
dusheto много добре изглеждаш  Peace - чудя се къде са ти излишните килца.  newsm78
mmilena ние също сме фенове на Хамилтън!  Peace
Ами това е от мен - целувки!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт