АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 617
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Валка,в сокчето има "Сталичная",нали  Mr. Green?

# 121
Здравейте!
  Ох,ако може това дете да се заиграе поне за пет минутки,ще съм много доволна Wink
    Нана,дано всичко е наред  Praynig с малкото човече.
Блу,да са ти живи и здрави рождениците!  bouquet и леко пътуване Peace

Столчето ние го постамихме с лице  към движението и засега стои там,дано и на дълъг път е така
за яденето и аз му давам по малко мляко към 6ч.че да поспим до по дълго Mr. Green и откарва до към 8,че и повече. А за потенето,мисля че в тия жеги е нормално,и Наско спи по боди и с чаршавче,но повечето време е отвит Mr. Green много се върти нощем ooooh!
   Хайде,после пак,че изяде две карти за игра Embarassed и е вкиснат ужасно Sick

# 122
Валка,в сокчето има "Сталичная",нали  Mr. Green?

smile3521 Аха  мило, разбира се иска ли питане.........то нали трябва да разпуснем след вида на тоя батко с балона дето пусна

# 123
Аууу Блу ще ме извиниш мило ама то с тоя алкохол забравих да честитя на твоите рожденици  Embarassed....................
Да са ти живи и здрави   bouquet

# 124
  • по света
Валка,честит рожден ден!!!Желая ти много красиви мигове !!  bouquet
Влу,честито и ва твойте рожденици!!

Днес се отдавам на събиране на багаж утре тръгваме първо да оставим кучето на скаутски лагер на една вила и после на море.
Малко ми е мъчно че не мога да я взема,дано да не я открадне някой Cry
На морето имам интернет така ще се включвам редовно Wink

# 125
Здравейте, отново!
Навън е ужас  sweating Аз едвам издържам, пък представям си какво им е на малките сладурковци.
Еlwing, и Сашко пие сутрин към 5,30-6,00 или 7,00ч мляко и после закусва към 9,30-10,00ч попара или нещо друго. Тогава се обличаме и излизаме. Спи навън откъм 11,00 до 12,30ч, аз през това време пия кафенце и като се събуди се прибираме да папаме. После заспива вкъщи към 14,30ч докъм 17,00ч и пак излизаме, докъм 20,30ч. А, за синките аз съм като него. Леко да се допра до нещо и веднага ми излиза синка.
Дани, на мене каката ми се поти така като Найа. Косата и става все едно току-що съм я изкъпала и е студена пот.
Блу, да са ти живи и здрави рожденниците, за да се радват още дълго, дълго време на хубави внуци.
И нашето столче за кола е по посока на движението, на диагонал на шофьора. В неделя, като ходихме на вилата на приятелите ни, Сашко все едно се возеше в количката. Гледа си през прозореца, после заспа, като се събуди пак си гледаше през прозореца. А пътувахме над 2 часа.
Albena_vladi, и ние много обичаме Велинград. Направо съм влюбена в него. Не е толкова топло, спокойно е и е евтино.
Kaili, казаха, че утре ще ни дават в Горчиво, но аз за всеки случай ще гледам и днес.

# 126
честит рожден ден val_stef!
Бъде все така лъчезарна и усмихната!

bouquet   bouquet   bouquet

blueeye® честити рожденници и на теб!

# 127
  • гр.Добрич
ВАЛКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  МНОГО, МНОГО ЛюБОВ ТИ ЖЕЛАЯ.

Блу, честито и на теб рожденици.

Аз отдавна давам розовия етикет на Девин.

След вчерашната консултация Ивчо е 76см. И 9600гр. Качил е само 100гр., а предния месец даже беше отслабнал. Доктора каза, че е нормало и много деца сега отказвали да ядат.

Момичета какви сандалки сте купили на децата. Ивчо е само по чорапки навън, но вече нали се опитват да пристъпват и трябва да взема нещо. Тук магазините са пълни само с турски боклуци. Единствено на Колев са малко по качествени, но са много ангажиращи като цветове – оранжево и синьо.

Елфче
, ние сме на 4-кратно хранене. Сутрин към 9-9.30. Му давам първото ядене. Понякога се буди към 8.30, но преди 9ч. Не му давам да яде. Сигурно ще ме замервате с камъни, но иначе се разваля целия режим.
Juliana, весело изкарване на морето и да внимавате със това силно слънце.
Нана, как е Калоян?

# 128
Спинки, моите най-дълбоки съболезнования. Адски мъчно е. Аз и систра ми сме били малки, когато нашия татко е починал-а той е бил едва на 29 години. Аз съм родила на толкова, а тои и майка ми са били вече с две дъщерички.

Елфче, ние ядем като станем -цица, след първия сън-попарка, на която ако откаже си я изяжда навън. Наобяд пюренце или зеленчуково, или месно. Следобяд плодово, цица. Вечер преди лягане давам от наща манджа или някакво бисквитено и заспиваме на цицата.После може пак да се събудим и да ядем. Абе ... и ние имаме един режим ....
Честит ден ден Val stef!Бъди весела и желана жена!Много любов и парички!

Дани по цял ден е навън в парка под дърветата с баба му. Аз като отида към 6 вече е хладничко, а през деня дано е така, че на тия температури!

Блу, честити ти рожденници! Бъдете здрави, веселяшки, много любов и късмет!

# 129
  • София
Ох едвам допълзях до форума...Тук е адска жега, а аз в най-големия пек ходих по центъра.

Калоян е добре, с изключение на това, че е кисел като лимон. Баща му не успял да го приспи добре и той се събудил след има няма 40 минути. Не е повръщал от сутринта, така че се надявам пак да е малкият дявол Rolling Eyes

Иначе доста работа свърших. Купих халки, записах дата, само да направим медицинските ни остана.

spinki аз купих на Калоян сандали на "Капчица"-Пловдив. Тъмносини, кожени за 23 лева.

# 130
  • софия
Такаааа...сега и Найа ми се е разкихала и има сополки и аз вече нали се сещате,как съм се спекла  Sick!Ходих и купих Виброцил-спрей,че с капките които купих за мен не ми дава да и капя.Дано не ми вдигне темп.,че както сме си сами не ми се мисли  Confused!
Нана,много се радвам,че Кокича е добре  Hug!Какви халки си избра?
Приятно море на всички тръгнали на там  Grinning!

# 131
Браво на Коки, дано нищо му няма!
Дани, дано малката ни адашка не вдигне температура.

# 132
  • софия
Ох,много съм тъпа  Close!Исках да ви питам,дали да я къпя,или да прпусна  newsm78?

# 133
  • софия
Душе,дано,мила  Praynig!

# 134
  • по света
Дани,по добре недей ако пропусне една баня нищо няма да и стане.Ако пък решиш я изкъпи с по-топла водичка.Дано не се разболее Peace

Общи условия

Активация на акаунт