АВГУСТинчето самичко иска да върви, мама вече кръста я боли!

• 11 586
  • 309
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте, мацки!
Ние Марти го къпем в коритото, но вече не слагам стойката, защото вече се изправя и ме е страх да не падне. Като бяхме на морето го къпах под душа, само и корито ми трябваше да помъкна  ooooh!

Искам да ви питам, някой ползва ли машинката против комари на Чико и има ли ефект. Трябва да купя нещо, мин. вечер в кошарката влязъл един комар и хапал, хапал, като го видях не можеше да мръдне, толкова беше тлъст, а Марти с три пъпки на лицето  #2gunfire

Bebon,обявяваш сборен пункт и ще видиш  car003  car003  car003  grinning039
Аз може би утре тръгвам за Варна, за три дни  Party Ще се разминем, точно в петък се връщаме.

Бубче, хващай едно и пускай новата тема  Hug

Исках да ви питам ще правим ли общ рожден ден, вярно е, че има време, но е добре да решим и къде и кога и да запазим нещо.

# 286
  • софия
Добро утро  Hug!
Ама снощи сте го ударили на голямо разпиване,разяждане и лаф моабед така ли се пишеше?
Ние днес трябва да сме на консултация от 16ч.,но хич не ми се води малката в най-големите жеги  Crossing Arms!Звънях на педито да я питам,за кога може да изместим ,но тя не вдига и се чудя к'во да правя  newsm78...
Айде лек ден от нас и приятно на елен@ и Марти на моренцето  Grinning!Аз слагам в контакта на Райд за комари и спим на отворена врата,а контакта с у-вото е тоооочно до вратата и  box и нямаме до сега и помен от тази гад!

# 287
  • Бургас
Здравейте от нас! Simple Smile

Преди малко се върнахме от консултация.Качили сме 275 гр и 1 см.Сега сме 9.175 кг и 77 см.Каза да спираме с Вигантола и чак септември да започнем с 1 капка,а предния път каза,че няма да го спираме. newsm78 newsm78 newsm78
Незнам докторски му работи.
Спирам засега ,че моята надава зверски рев.
 newsm45
Чао до после.

# 288
Здравейтеееее  Hug
Голяма жега ей,седя под климатика и се ровя из нета,днес изобщо не смятам да излизам  Naughty,добре че в момента Даяна спи,че иначе постоянно иска да си играя с нея и аз съответно нищо немога да свърша  Twisted Evil
Ама наистина снощи тук голям купон е ставал  smile3521
Марулка страшни вкусотии правиш  smile3501,на мен нещо кулинарията изобщо не ми се отдава  Weary /готвя,правя разни десерти,но такива разкошотии никога немога да направя/  Mr. Green
Irra_78
аз спрях да  давам Вигантол откакто започнаха жегите /така ми каза педито/,каза наесен като се захлади пак да и давам по 1 капка  Wink
Оф събудихме се  Close,а тъкмо смятах и аз да полегна  Wink

# 289
Аууу то това време е ад. Тук на слънце един термометър показа 44 градуса. Няма да мръднем докато не позахладнее. Предлагам за новата темичка : Юнските жеги никак не се нравят, августинчета обаче силни се справят.

# 290
Малее момичета ей сега сложих термометъра на терасата на земята (на не чак толкова силно слънце) и познайте махнах го на 49,9 градуса  Shocked че да не се пръсне живака ..... сигурно е над 50 в момента #Crazy

Егати мора sweating
Добре че едни умни главици са измислили климатика  Mr. Green

# 291
Вал, на вас в Русе със сигурност ви е още по-топло. Тука поне задуха вятър и е малко по-добре. Ние нямаме климатик, затова съм си направила течение и добре ми подухва. По-гадното в момента е, че ни спряха водата. Представете си в тази ЖЕГА без ВОДА!

# 292
Здравейте, момичета. Аз малко се поизгубих от теми4ката тия дни, но това е защото просто ме мързи ужасно да пиша Crazy.Бях на работа нон-стоп тия дни ,климатици така и не сложиха и едва дишах.Във всеки удобен момент излизах от стаята и  заблуждавах с моето онлайн присъствие Grinning Ина4е сме добре горе-долу. Днес отново водих Дари на дерматолог, 4е моята капризия  е хипер-хипер 4увствителна и не понася и собствената си пот ooooh!.Все ми прави някакви кожни реакции Rolling Eyes.От в4ера е на детска кухня и аз съм мноооого доволна.Готвят то4но както аз искам.В4ера й дадох само супи4ката( а аз изядох десерта Blush).А днес мисля да й дам вси4ко.Хапва си с охота.Следобед сме на РД на гаджето Flutter.Сега я сложих да поспи, 4е да има сили за   бесуване на празненството.
и аз исках да ви питам , какво ще кажете за идеята за общ РД newsm78.Елен@ ме е изпреварила Wink.Ако искате може да го обсъдим от сега( ако има желаеи , разбира се  Wink)
.Хайде, спирам , 4е то не пиша, не пиша, а като по4на се уливам Embarassed После- пак Peace

# 293
  • софия
Е.си морЪТ!
Ще ходим на консултация в 18ч.Дано маааалко поразхлади до тогава.
Найа още ми е сополива,а аз още повече от нея  Confused!
Сега гледах по реалите едно секцио и си припомних 7.08  Heart Eyes!
ВСТ,а от кой пазар взе шапчицата?Аз я искам,заради надписа  Grinning!Брат ми "взе" ресторант на морето и се казва така  Mr. Green!Та искам да го изненадаме ,като отидем отново  Flutter!

# 294
Леле, за какви температура става дума в момента, направо настръхвам Sad
Но спокойно, идва хладът, тук от днес е около 20 градуса, снощи през нощта пак ни брулиха бурите.
Марулче, давай мила рецептички, че много се ентусиазирах. А вие ли си ги ядете тези вкусотийки? Или са по поводи? Щото ние с мъжа ми както почнахме диетите, че сме грухчовци, няма да има кой да ги яде у нас. Но ти можеш спокойно да почнеш един онлайн курс в нашия форум, по една рецептичка на ден, какво ще кажеш Laughing

Пазете се от мора вкъщи и никакво директно излагане на слънцето!
Аз имам лекичък махмурлук от просекото, покрай това вече близо 2 годишно непиене съвсем съм изгубила тренинг.

# 295
  • софия
И аз съм "за" общ ден-ден  Laughing!Само дано сме тук,когато решите да го правите .Със сигурност,ще сме в Сф. между 2 и 12 август  Simple Smile!

# 296
  • софия
Дават го в събота да вали  Praynig!Много,ще съм щастлива от малко хлад!

# 297
Привет и от мен!  Hug
Да се включа и аз малко, че от работа и пътуване едва успявам да ви изчета!  Mr. Green
miss_74 аз пък си мислех, че си се покрила за да не си сложиш снимката на аватара.  smile3534 Имам огромно желание да те видя!  Hug А пък за хазаите само  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
За къпането - вземам Токи и влизам с него под душа. Дърпа се не дърпа това е положението. Иначе не стои и една секунда в коритото - все да е прав, все да прави нещо. В събота сложих коритото на терасата уж да си играе в жегите, но той изобщо не се впечетли. Абе не го свърта на едно място и това е. Незнам как вашите деца сядат и си играят.
Elwing много ме развеселиха стихчетата, а за храненето - ние сме на 5 кратно, 8 ч. - попара или каша, 12 часа - обяд, 15.30-16.00 часа - следобедна закуска (каша, кисел, бананов шейк с бисквити) и след това два пъти АМ, когато преценя.  Mr. Green
Аз пък изобщо не разгледах вкусотиите  Crossing Arms на marulka_s за да не ми се дояде нещо, че нали я занм от готварския какви хубави нещица твори.  Grinning
Исках да пиша на всички, но сега трябва да правя едни справки и като ме видят в бг-мама само ме подсещат за тях.
 Heart Eyes

# 298
  • гр.София

miss_74 smile3534 Имам огромно желание да те видя!  Hug 

Те това отдавна и аз си го мисля Simple Smile

За Големия общ Ден-няма ли да е чак през септември,когато всички ще са със сигурност пораснали?

Бубче,което и заглавие да сложиш,все ще е хубаво.
 Душе,какво значи просеко Embarassed?

# 299
И аз си мисля 4е ще е по-уда4но общия ДР да е септември, след като са минали пове4ето РД.Знам 4е не е хубаво да се празнува предварително Wink .Последното ни августин4е е родено на 3,09, така 4е, няма да е много след нашия  си месец август Peace

Общи условия

Активация на акаунт