Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 840
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Мили мами, не съм ви писала поне по две причини - едната е, че лежах малко(4 дни) в болница - "фалшиво раждане". Причината е, че една вечер контракциите ми пак започнаха да стават на 2 минути и нервите ми не издържаха - просто реших, че съм длъжна да направя нещо. Отидох в Тина Киркова - там на апатрата не излезе нищо, но ме задържаха. Много се изплаших. Контракциите времнно отшумяха, защото се поуспокоиих, но после пак се върнаха. Изводът ми е, че са ми от ума и от тревожното сърце. В болницата бяха мили и не беше потискащо, но ме лекуваха с моите си лекарства (като изключим, че първата нощ бях на система). Най-гадното е, че от прегледа прокървих - една, две точки. А после цял ден имах едно зеленикаво-кафяво-сиво течение. На влагалищния секрет не излезе нищо:)Много се изплаших. Още се тревожа да не е засилил процесите тоя доктор.
Другата прична да не ви пиша е, че съм много потисната и ми е криво, че само за контракциите си говоря. Не мога повече от това нищо да направя и вече си мисля, че е нормално. просто са чести. Не ме боли. Сега ужасно се страхувам, че покрай тия лъжливи неща няма да различа истинаското раждане. Знам, че е тъпо. Е, оплаках се набързо. После пак ще ви пиша.
Днес си направих дълга разходка и нямах нито една контракция. Не знам какво да мисля. Още три седмици до 9-тия. Вече ми остана само вяра и надежда.
За преносването - всички бяха много мили с преносващите мами и беше много ведро, па макар и в болница. Не се бойте.
Сонитка, аз харесвам Самуеле. Но си мисля, че, когато го видиш, ще си разбереш, защото всяко име си има лице.
Мегитка, гласувах!
Пак ще ви пиша
hug

# 196
  • Ланкър, планините Овнерог
Айде, бе Тиги, най-накрая. Радвам се,че е било лъжливо раждане, че е рано още, все пак. А ти се успокой сега! Знам си, че трябва да те извеждам на разходки аз. Или по-скоро да идваш към нас, че съм с две деца в момента по цял ден/едно в корема и едно за ръката ми/. Не го мисли и времето ще мине. Ако щеш вярвай, но и аз съм се ошашкала, че няма да знам кога да ида в б-цата. Нищо, че ми е за 2-ри път. Съмнявам се, че ще е като 1-ят.

# 197
  • София
Тиги стегни се малко мила и не се тревожи толкова много! Hug
Все пак бебо ще излезне когато си реши и ние нищо не можем да направим Rolling Eyes
И аз доста се шашках но сега започнах да гледам малко по силно на нещата и не мисля за това и нямам контракции!Аз също лежах в ТК и останах много доволна от акушерките и лекарите Simple Smile а и най-важното стори ми се доста чисто  Peaceа съм чувала за други болници че не е така!
Гера мерси за телефона! До сега ние не сме прускали с нищо защото сме нямали такива гадости #2gunfire Sick и няма какво да им обяснявам Simple Smile ще се обадя тези дни да видим!

# 198
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Аз миналата седмица бях много зле и само лежах.Не можех да стоя пред компютъра.Пуснаха ми изследвания-всичко е наред,а на мен си ми е лошо.
Накупих разни дрешки за бебето и поне настроението ми е супер.Първо купих една зелена шапчица,нали първо шапка се купувало за да е умно бебето.А после и разни чорапки,ританки,бодита и др.За съжаление нямам апаратче да ги щракна и да ви ги покажа,но всеки ден влизам да разглеждам вашите придобивки.
Имам и едно въпросче.Вие усещате ли ниско в корема едно пулсиране?На мен ми се случва по 4-5 пъти на ден.Пише в интернет,че може бебето да хълца,но пък толкова често Rolling Eyes
В петък съм при лекаря и ще питам,но реших първо вас да попитам,то ние станахме по-компетентни и от лекарите.
Като си гледам лентичката и полудявам.Толкова малко остана.
Желая ви приятен ден.

# 199
Ди83, не се притеснявай, найстина бебето хълца.И на мен ми се случва и питах, казаха, че е това.Мен пък ме "боцка" от време на време, едно много гадно усещане и не знам от какво е.Пак ниско долу, при пикочния мехур.А по някога като пишкам, така ме срязва все едно, ще ми се спука пикочния мехур.На вас случва ли ви се?

# 200
Мариетка,честита ви нова количка,със здраве да я карате и много да обикаляте!Мерси за почерпката!
Тиги,успокой се мила,важното е че сега си добре,не мисли вече за минали неща,за да не се плашиш излишно.А относно раждането-няма начин да не усетиш кога е дошъл момента!Мисли позитивно!

# 201
Tigi, радвам се, че си по-добре. Спокойствие и много почивка  Hug

Аз нали  не ходя на работа и седя много вкъщи, откъдето бачкам като има какво,  или все в колата, досега не съм пострадвала, ама да не чува дявола. Дано в последния момент не се обърка нещо, ама хайде да не ставам параноичка!
Ще си имам хубаво и здраво бебе, ей така ще си мисля само  Peace Heart Eyes

Марти, ама вие знаете ли пола и се съмняваш да не стане разминаване после? Мен, ако питаш, измисли си мъжко и женско име ти, пък мъжа ти пак да му мисли като му дойде музата  Crazy

Аз усещам бебето само горе, в стомаха направо, даже тези дни имам чувството, че е напречно, тъй като го усещам в ляво и в дясно на едновременно, не като преди и долу, ама ще я видим тази работа  Crazy

# 202
Ди83, не се притеснявай, найстина бебето хълца.И на мен ми се случва и питах, казаха, че е това.Мен пък ме "боцка" от време на време, едно много гадно усещане и не знам от какво е.Пак ниско долу, при пикочния мехур.А по някога като пишкам, така ме срязва все едно, ще ми се спука пикочния мехур.На вас случва ли ви се?

О, да доста често - доки ми обясняваше че това боцкане било от шийката на матката, ама не било страшно.
А на мен пък много често ми се случва бебчо така да ме ръга в ребрата, че ми става толкова гъдел - направо подскачам и се хиля като луда....чак околните ми се чудят какво става  Embarassed

# 203
Тони, като решиш, че искаш да се видим, ще станеш 1 час по-рано, няма нищо да стане.Иначе не знам кога ще се видим на тая жега.Няма да ходим кой знае каде, там по алеята ще се размотаме или ще пиинем по 1 сокче и така.

# 204
tzvete_das  и аз съм така, мила Simple Smile Малкия като ме срита и имам чувството, че ще му изкочи крачето между ребрата ми... ама толкова сладко и мило ми става като видя как му се очертава крачето... Simple Smile

# 205
  • Пловдив
Да,това боцкане и аз го усещам.При мен бебето е седалищно и рита много ниско.Дано да се обръща вече.А понякога изведнъж ми се препикава,точно защото ме е ритнал в мехура.Много е неприятно,но остана още малко.

# 206
  • В светлината на слънцето
Тиги,   remybussi

# 207
  • Ланкър, планините Овнерог
Току що ми се обадиха от Пакостник, за да ми кажат, че и при тях са се изчерпали прословутите гащи. И на тях вносителите са им казали, че няма. Пууууу, нямам късмет, ще си джиткам по без....

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 16:42 от Гита Ог

# 208
Мариета-честита кола! Много да и се радвате!  Laughing

Тиги Мигъл
-не се притеснявай! Всичко ще е о.к. Гледай положително на цялата бременност и всичко ще е наред!

Аз тръгвам! Хубава вечер на всички!

# 209
Току що ми се обадиха от Пакостник, за да ми кажат, че и при тях са се изчерпали прословутите гащи. И на тях вносителите са им казали, че няма. Пууууу, нямам късмет, ще си джиткам по без....
Те тия гащи да не са златни бе? тцтцтцтцтцтц
и ко правим сега?

Общи условия

Активация на акаунт