Прасковки сладки си хрускаме, АВГУСТ ний бебче ще друскаме!

• 11 826
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Колко най-рано може да се извади бебето при плановото секцио?

# 226
  • вкъщи
мегита брех много голямо беб4е си имаш! а на мен доктора ми каза 1800 ,4е било едро Thinking
а на склада до новата поща има ли различни марки шишета или само на авент.майка ми като ме е заюркала всичко да купим,та не ме оставя на мира.идва сега ,взела съм вика 100 лв,трябва да ги изхар4им.луда работа.взехме козметика на бюбхен в малки опаковки,да видя дали ще понася на бебо.аз в петък ще омиткам магазините,нали вече няма да съм на работа Mr. Greenобаче тогава ми е и важния разговор с шефа,от който зависи ще взема ли майчинство или не.да ми стискате палци,4е много ме е страх.
а мойта теди ходи само с рокли и поли,не мога да и обуя панталони по никакъв начин.голяма фръцла.дано да отмине,4е не си е работа

# 227
  • UK
Е като тръгне, ще му мислиш. То какво ли да му мислиш, ще си излезе, няма вътре да стои я hahaha.

да ама не трябва да тръгва нормално  Cry има вероятност да не очижея от нормално раждане и за това... доки каза ако ми изтекат водите да и се обаждам веднага ама мен ме е страх... Моята приятелка дето роди в неделя беше за 24 юни термина и а роди на 17 юни а аз съм за 24 август  Tired

# 228
  • ГОре на черешата...
Е, и да ти изтекат водите няма да родиш веднага - ще сформират спешен екип, всички болници имат такъв вариант, спокойно. И не го мисли, че да не предизвикаш съдбата.

# 229
  • UK
мегита брех много голямо беб4е си имаш! а на мен доктора ми каза 1800 ,4е било едро Thinking
а на склада до новата поща има ли различни марки шишета или само на авент.майка ми като ме е заюркала всичко да купим,та не ме оставя на мира.идва сега ,взела съм вика 100 лв,трябва да ги изхар4им.луда работа.взехме козметика на бюбхен в малки опаковки,да видя дали ще понася на бебо.аз в петък ще омиткам магазините,нали вече няма да съм на работа Mr. Greenобаче тогава ми е и важния разговор с шефа,от който зависи ще взема ли майчинство или не.да ми стискате палци,4е много ме е страх.
а мойта теди ходи само с рокли и поли,не мога да и обуя панталони по никакъв начин.голяма фръцла.дано да отмине,4е не си е работа

Има шишета ама не много видове... и аз мисля да взема на бюбхен че много ми ги хвалят и там ще намериш един прах за пране мисля, че е немски и аз ще взема от него.... 9 лв е но е страхотен  Peace тук в форума са го обсъждали и всички са очаровани от него... за работата дано шефа ти да не се дърпа, че  #2gunfire

# 230
  • UK
Е, и да ти изтекат водите няма да родиш веднага - ще сформират спешен екип, всички болници имат такъв вариант, спокойно. И не го мисли, че да не предизвикаш съдбата.

Май наистина не трябва да го мисля...  Crazy като знам, че ме вика чак края на юли и после ще си раждам направооо  Party

# 231
  • ГОре на черешата...
Мегита, праха да не Сано - израелски е.

# 232
  • UK

Да същия е  Peace Blush

# 233
  • ГОре на черешата...

Да същия е  Peace Blush
Само че вземи Сано Сензитив - специално за бебета е - има бебче на кесията.

# 234
  • UK
 Да да момчето ми го показа и за бебета и за възрастни  Peace
 Ти ползвала ли си го???

# 235
Имам въпросчета. Даже май са две. Единият е дали сте чували, че не можем да пием тоник (заради хинина). Мнооооооооооого ми се пийва - напомня ми за лежерно лято с тоник и джин.
Как се справяте с комарите. Аз имам машинка с таблети, но не знам дали няма да навреди на бебо. Цялата съм нахапана от тия нощни разходки. генерала май утре започва да пръска?
Мами, които сте имали и имате контракции, има ли вариант да не разпозная контаракциите, които са за раждане. Явно честотата не може да ми е насочваща, защото те са ми чести. Сега ме боли доста силно кръста, но постоянно. сори за лудите въпроси.
Много голя2мо детенце имаш, Мегита. Много се радвам за това. не се боя за секциото. Едно момиче пред мен дойде по спешност и те го оперираха - явно имаше време да се реагира.

# 236
Здравейте от мене,много не влизам,но тука нямам нет,а по залите не ходя че много жега сега,отвреме на време при една приятелка.че ползвам нейният,аз скоро не съм виждала бебко,от 3 седмици,ама се движи доста,така че се надявам всичко да е ок с него,чак в 36 седмица ще ходя и тогава май се ходело всяка седмица,последниат месец,ако я докараме до края хехехе,абе влезна ли в 9 тия на 8 юли вече ще съм по спокойна,когато се появи,ама си го искам лъвче,така че най добре да си дойде август:)
От няколко дни се опитвам да сглобя кошарата която купих,но нещо не ми се отдава,то 8 неща са за сглобяване ама аз не зацепвам кое с кое с захваща,иначе отверки и болтове имам:) хехехех,изглежда си е мъжка работа и ще търся някой познат да ми помогне,ако не ще се мъчим с моята приятелка 2-те:)
Надявам се всички сте ок и бебчовците ви са супер:)
Матрак си купих на Тед детски 140 на 70 см,то и кошарата ми е такава де и нея я взех от Вис Виталис:) всичко от там пазарих.

# 237
Може ли да ми кажете как се пазарува в Пакостник. Регистрирах се и като дадох че купувам дадена вещ и ми излезе следния надпис : "За да може да поръчате, трябва да се идентифицирате като потребител!
Използвайте формата по-горе за да влезете в системата."

newsm78

# 238
  • UK
Може ли да ми кажете как се пазарува в Пакостник. Регистрирах се и като дадох че купувам дадена вещ и ми излезе следния надпис : "За да може да поръчате, трябва да се идентифицирате като потребител!
Използвайте формата по-горе за да влезете в системата."

newsm78

А ти сигурна ли си, че си влязла... може и да не те е пуснал... като си въведеш потр. име и парола ще ти излезе нещо като здравей ..... еди си кой или добре дошла

# 239
При мен предния път ме викнаха за планово секцио 10 дни преди термина, водите ми изтекоха в 4 часа сутринта и в 9 ме оперираха. Но знам, че може да се извади и първия ден на деветия месец.

Тиги, според мен няма как да сбъркаш истинските контракции, докато ме резнат вече бях с 5 см разкритие и на 5 мин. контракции и повярвай ми разпознават се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт