Отговори
# 105
  • sf
аз се хванах да пера тапицерията от кошницата за кола и се разхладих чудесно в банята  Party
и аз взех некви куча марка памперси за ТК - 28бр. то кофти така некви смотани, само щото не знаем на кое дупе ще идат, ама като знам, че може да е на некое цигане и ме е яд./ да ме прощават мургавите сестри/.

Томасе, ти па в Овча купел, тва на края на света. тъкмо мислех, че може да се приближиш към мене и да хойкаме заедно , ама...  Crazy

# 106
Днес съм рекордьорка- направих почти 5 часа разходка. Разбира се с почивка за обяд, но все пак...доста походих. Пътьом си взех и резултатите от МБ- оказаха се "нормални за бременна" по думите на докторицата ми, т.е. нямам нищо за лекуване. Само на лактобацили и Gardnerella (каквото и да означава) пише "завишено".
Само носа си не знам какво да го правя, цялата къща е осеяна с носни кърпи и сгънати на топче домакинска или тоалетна хартия Embarassed

# 107
Опааааааа, ама аз чак сега виждам, че имаме ново бебе!!!  Hug

Да й е жива и здрава на twetybaby дъщеричката!!!!!!!!!!!! Peace Peace Peace

# 108
  • София
r0ksi, аз взимах по едно време Кортизалия на Боарон /хомеопатично/. Има ефект, но аз все го забравях... май и аз като Донси ще се заема с пране, че не се трае...

# 109
  • Sofia
абе и аз това си мислех за памперсите - ама утре ще карам Ники да купува от Billa малък пакет Pampers. Аз знам че не се знае на кое дупе какво слагат - тези Huggies ще си ги оставя вкъщи Simple Smile.
иначе сме купили 2 огромни пакета newborn на Pampers за вкъщи. номер 1 няма никъде - мисля, че те са за наистина дребни бебенца и за това не се продават.
между другото - бъдещата педиатърка каза да не се запасявам, понеже не се знаело какво ще му понесе на дупенцето на бебчо.

абе като казахте за количката - дали и аз да не се преселя в банята да и дръпна един душ на нашата ?!? Thinking
само требе да видя как се пере Grinning

# 110
Лекси, аз си слагам Пиносол, но ефекта е моментен. Отпушва ми се носа и после след 1час положението е същото. Чувствам се като "топ идиот" както казва един колега- в тея жеги да хвана хрема......

# 111
  • Sofia
r0ksi, вземи Коризалия - дори на мъжо дето е със синузит му помага. аз зимата само с това си лекувах хремата.

# 112
  • sf
Тедииииииии, виждам те  Mr. Green- не се крий, а докладвай ко стана при доки

ще ходи ли някой утре на лекция, да знам и аз дали да се дотъркалям?

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 16:15 от donsyy

# 113
Здравейте и от мен.
 Честито момиченце на туити   bouquet , скорошно прибиране у дома.
Честито и на Бима, че вече са си в къщи   bouquet
Аз да се отчета: вчера на прегледа ни казаха, че беба е готова, настанила се е и е заела "нисък старт"   Joy и може да излиза всеки момент, но може и след 2 седмици. Аз с пазаря с нея да изкара и тази седмица, иначе тежи 3350г, плацентата е 3 степен зряла.
 ДА СЕ ПОХВАЛЯ в събота най-накрая, и ние напазарувахме за бебка, купихме легълце и скринче, ваничка, количка и т.н. днес взех и няколко дрешоляци, вече са изпрани и съхнат. Останаха някои дребни неща, но вече съм по-спокойна, тях и мъж ми може да ги вземе.

# 114
  • София
Тъй, де и аз имах предвид Коризалия, ама като не мога да пиша като хората....

Татьяна
, чакаме, чакаме Wink И палци стискаме Grinning

# 115
  • BG
Стефи,аз ще раждам в Майчин дом
Сега видях, че си чак в края на месеца,  а така се надявах да си правим компания ...  Sad
Моя приятелка роди преди 2 седмици в Майчин дом и каза че е много доволна.
И аз чух добри отзиви за специалистите и ужасни за условията  Thinking
Stephy, мисля, че изборът на клиника си е изцяло твой и никой няма право да ти се кара за това. А и в края на краищата в Майчин дом бебето може да получи най-добрите грижи - там били едни от най-добрите неонатолози.
Arksi, много си права, че избора на клиника е мой и не разбрах, защо доки така се ядоса?!  newsm78

# 116
Момичета, днес се чух с приятелката ми, която роди скоро. Та тя разправяше за бързите бебоци как за по-малко от час излизат. В Сандански, тъй като няма асансьор към родилното и то е на последния етаж в болницата, една мама тръгнала да ражда ...по стълбите. И там си го и родила, де. И без помощ, без нищо... Та до последния етаж си го носила на ръце Simple Smile Направо се шашнах... То верно, че е хубаво да е бързо и леко раждането, ама нека поне да чакат бебовците ни да стигнем до магарето Simple Smile

# 117
  • sf
.
Цитат
В Сандански, тъй като няма асансьор към родилното и то е на последния етаж в болницата,

е тва ме разби, как така няма асансиор към родилното?!  #Crazy тва с цел ускоряване на раждането ли  Joy
ами ако има спешен случай?

# 118
Стефи моята приятелка за условията говореше. Каза че е било ремонтирано скоро, били са по 2 в стая и бебковците са били при тях. Почти като на хотел било.
Наистина беше много доволна и ме вербуваше да раждам там. Но моята докторка си е от ТК и предпочитам там заради нея само.

# 119
ето още снимки от вчерашното рисуване по-коремите
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145333&view=1&photo=9

Общи условия

Активация на акаунт