Отговори
# 90
  • Sofia
за ниското и високото кръвно - симптомите са много подобни, така че ако имате възможност мерете го!

# 91
Честито на новата мама ! Много здраве,щастие и бързо въстановяване!  Simple Smile

# 92
  • София
лекси само да те питам ти като си с термин 10.07 би трябвало да си в 37 седмица а не в 36,защо така ти излиза лентичката newsm78
Ами в 37-ма съм. Днес ми е първи ден от 37-ма и затова пише 36 седмица + 1 ден. А истинският ми термин е 17-ти, но заради секциото е изтеглен на 10-ти т.е. раждането ще е в 39-та г.с.

elpet и моето до сега е било ниско/нормално - 60/90. Сигурно е от това.

# 93
  • София
Честито на мама Туити!   newsm51

И добре дошли Бима!   bouquet

И аз виждам звездички, мисля че са ми от ниското кръвно.
Снощи направихме с майка ми един удар в Слънчице, мнооо съм доволна.  Laughing Остават ми още само някои неща за купуване вече и съм що годе спокойна. Обаче от разходката пеша ме бяха хванали менте контракциите, ама регулярни на 5 минути. Голямо чудене падна кво да правя, добре че отшумяха.

Препоръката на Томасе за инструкциите за кърмене в болницата мисля да я последвам, защото вчера се опитвах да се сетя някои основни неща, а не можах - въпреки че си чета регулярно в Кърмаческия и въпреки курса...  Tired

# 94
честито на мама туити и от мен! скоро да се гушкат вкъщи и много да се слушкат   bouquet

аз днес съм се заровила дълбоко в какви ли не полезни статии и не ми остава време да се разпиша  wavey и с усилен климатик ми е страшен кеф  newsm68 - напук на жегата днес мога да дишам  smile3534

# 95
  • BG
Здравейте отново мами!   bouquet
Честита дъщеричка на tweetybaby - да и е жива и здрава малката Бояна и много да я радва!  newsm67
Margarita13, успех с паждането - стискам палци. Сигурна съм, че всичко ще е наред!  Peace
Добре дошла на Бима!  smile3525
Сега се връщам от ЖК. Доки каза, че било нормално да се появават спорадични болки и контракции. Не остана много доволна от избора ми на клиника и хубаво ми са накара   Sick , но реших да не и опонирам. Чудех се дали има още някоя от вас, която ще ражда в Майчин дом?  Confused

# 96
Честито и от мен на tweetybaby,да е жива и здрава малката и дъщеричка!
Стефи,аз ще раждам в Майчин дом

# 97
Моя приятелка роди преди 2 седмици в Майчин дом и каза че е много доволна.

# 98
  • Sofia
Stephy, мисля, че изборът на клиника си е изцяло твой и никой няма право да ти се кара за това. А и в края на краищата в Майчин дом бебето може да получи най-добрите грижи - там били едни от най-добрите неонатолози.
моя момък пак нещо се разшава .
А - да питам - за ТК какви памперси купихте - тук около нас намерих само на Huggies малък пакет с 20 памперса за новородено - и се чудя дали ще са достатъчни (а и много ме изкефиха, че са с мечо пух и ми се ще да си го обличкам с тях вкъщи.)

# 99
Аркси, аз взех Pampers малък пакет. Мисля че вътре са 24бр. или нещо такова. На обиколката казаха да занесем един малък пакет.

# 100
  • София
Искре, аз снощи нещо подивях и реших че не ми се търси повече и взех от Младост-кия Хит един пакет Памперс, размер 2, 24 бройки (нямаха 1 размер, дано не е проблем) за 10 лева и мирясах Peace

# 101
arksi аз взех pampers new born за ТК, мисля че са 24 броя
Но за вкъщи още никакви не сме взели.. Сигурно и с памперсите ще пробваме няколко вида и после ще си изберем какви да ползваме за постоянно

# 102
Искре, аз също се спрях на Памперс, от малките разфасовки - 24 бр, но Гоцето каза, че и те са им излишни. Слагали от отворените за момента, та се оказва, че може твоя избор да иде на дупето на майка, дето е донесла куче марка пампи... Остави си ги тези за къщи и си купи някакви по-евтини.

# 103
  • София
И аз щях същото да пиша като Рени. В болниците не слагат на бебо от помперсите, които си донесла, нито пък връщат остатъка. И почти всички носят от най-евтините. Иначе за вкъщи си взех на Памперс. На времето бях доволна и от Либеро, Хъджис и Молфикс

# 104
Ухх много жега днес!! ooooh! До сега обикаляхме наляво-надясно с мъжа и се разтопих в тая кола!!! Следващата ще е с климатик!!!  Naughty
Бях на ЖК за кръвно и тонове и всичко ни е наред  Peace По този повод реших да се сдобия с летни чехлички и съм много доволна  Hug Мъжа пък реши да си направи подарък и си купи нов телефон  Crazy

Мими, честита ти придобивка и чакам снимки на покупките за бебка!
Ние също днес си купихме bluetooth за PC, че съм си изгубила кабела и ще гледам да кача и аз снимки на бебешки джунджурийки до края на деня! Grinning

И една препоръка от мен - стойте си вкъщи, че навън е ад!

Общи условия

Активация на акаунт