Отговори
# 75
  • На края на вселената!
 Честита рожба на Туити! Да е здрава, весела и послушна!

Нелиани, така като чета до утре си родила! Леко, бързо и успешно раждане!

А не знам дали съм казвала преди но е хубаво да си подготвите едно свитъче със статии за кърменето за болницата. Много често още там идват проблемите - не идва кърмата, запушване на канали, рагади. Тогава се питаме какво пишеше във форума, ама там форум няма (освен ако не носите лаптоп, а и мрежа ще трябва). Затова аз ще си ходя със статиите на хартия. Много съм благодарна на Рени за помощта  bouquet
А и не знам дали сте си подготвили, но аз с каката не бях. Хубаво е да имате отделна кофа за къпане на бебо, в която да наливате водата за изплакване и тя да не е тази в която слагате препаратите за пода. Хубаво е да имате и отделна каничка, сапунерка само за бебо.

А на нас ни се налага да се изнасяме на квартира. За мен е по-добре да стане преди да родя, че после Лина няма да ходи на ясла (да не носи вируси на бебо) и с двете ще ми е по-трудно. Тъй като няма да е в Студенски град квартирата, се наложи да сменим градината на Лина. Единствено в Овча купел 1 е приета на градина и сега квартирата трябва да е там (поне ще съм близо до мама Simple Smile ).

# 76
  • София
Честито на Туити,да и е жива и здрава дъщеричката,да е кротка и послушна!Ей,вече четвърта мама с термин 9.7  Laughing
Леле,като ви чета как (не)се завивате,сигурно ще ми се смеете,че аз се завивам с чаршав и отгоре две одеала.И дори често се будя от студ и ме втриса.Още от болницата съм така,но никога пък не вдигнах температура и не мога да си го обясня от какво е  newsm78
Честито на NaMeLeSz (ако не бъркам)за фотоапарата.Благородно завиждам,че аз си нямам,това е и причината досега да не съм качила снимки-мои и на бебока  Sad
Пак съм се сетила за Bima,какво става с тях,изписаха ли ги вече  newsm78

# 77
tweetybaby,честито!Да ти е жива и здрава малката принцеса!
И мен днес ме боли ниско долу,но ще се държа до 3-ти,че ако разкарам моя мъж още веднъж до Варна ще ме остави там до операцията.
Никой нищо не казва за подутите глезени-мажете ли ги с нещо за облекчение.Моя днес не е толкова подут,но ме боли все едно някъде съм се ударила.
nellyani-късмет,всичко ще мине наред.
Отивам да купя скринче за бебока,че само това остана.
Лек ден на всички! Hug

# 78
Здравейти мили мами!
Ние от понеделник сме си у дома. Добре сме, растем - изписаха ни на 2 530. Стояхме в болницата 23 дни. Важното е, че вече сме у дома. Нямам никакво време обаче да ви изчета, че доста сте изписали тези 23 дни  Laughing

Навсички, които вече сте станали мами пожелавам много здраве, щастие и бебчетата да са ни късметлий.

На всички, които са още в очакване искам да кажа да не се притесняват. Всичко ще мине добре.

Първата вечер у дома почти не можахме да мигнем. Вчера съм дремала с нея почти цял ден. Но снощи беше по-спокойна вечер за нас. Това е засега от мен.

# 79
Честито на мама туити! Да й е живо и здраво бебенцето, а тя бързо де се възстановява от секциото!   bouquet
Шушонче, честито!   bouquet
Искре, аз имам паролата за общия юзер и бих могла да пускам темички, но ако може да ми пратиш кратка инструкция на лични как става това - да си го имам черно на бяло написано  Grinning
освен това имам предложение - да пишем термина в скоби, когато пишем за новородените бебчета, за да може по лесно да се следи кой кога ражда... Grinning
и аз си купих протектор за матрак, въпреки че сестра ми ми твърди, че нито веднъж не е пропускал на Мариса памперса...ако видя, че нямам нужда от него, ще го махна
Бима, радвам се че с Кати сте си вече вкъщи  Grinning  bouquet

# 80
Ейй още едно бебче  Joy Да е жива и здрава и много щастлива малката Бояна. И на мама бързо възстановяване и да се гушкат скоро в къщи.  Hug

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 15:16 от беболинчо

# 81
 newsm51 newsm44
4ЕСТИТО НА НОВАТА МАМА !!!
Нека да са много здрави с нейното бебче и скоро да се прибират у дома Peace

# 82
Simple Smile Rolling EyesХей милички 'юлки"...стискайте палци ,,,днес съм на ЖК...та да видим акво ще ми каже моята лекарка-иска ми се да ме придружи на раждането,но спомена за отпуск....та да видим
СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е ОК Wink

# 83
  • София
Оцелях. Голяма жега е навън, но за днес повече никакво мърдане - на хладно в хола. Подписахме договор с клиника Малинов за замръзяване на стволови клетки, така че бебо има карт-бланш да излиза, ако му е омръзнало.

bima, добре дошли bouquet Да разкажеш по-подробно и когато имаш време да качиш снимки Grinning

NaMeLeSz, ама разбира се, че знам, че са различни неща . Гърмян заек съм аз Wink. А и ти много добре си обяснила що е то протектор за матрак Grinning. Обаче до сега не е ставало въпрос за подложка за преповиване от гумиран плат/от тези за 3 - 4 лв/ май. А аз си коментирам само за протектора за матрака и затова реших, че под "подложка" Ренката е имала предвит него, защото е адресирала отговора до мен. И тъй като ти беше писала, че протекторите, в зависимост от размера струват 20 - 22 лв, писах че за същите пари има и подложки за преповиване:
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_76&products_id=2049
Ама то голяма каша стана Laughing

# 84
  • София
Сега вече въпроса е изяснен- що е то протектор и подложка за пишкано  Laughing
Честито на tweetybaby много да я слушка момата малка Боянка!  bouquet  bouquet  bouquet Искре, така е, момите са по-нетърпеливи май! Peace
Мими, честиа ви количка и скоро да ви честитим нова квартира, а че е до мама аз го оценявам високо- аз поен съм си при моята и мисля че е чудесно Peace
Бима, добре дошли и от мен, да сте здравички и послушнички! Hug
Понеже днес досегабях навън и съм труп, после ще пусна снимки на столчето, много е слаудурско и ми се иска аз да му седна в него ама не можееее  Laughing Laughing Laughing От продавалника го взех, на Бертони е. Peace
Веси, къде се моташ не те виждам Naughty

# 85
Биме, добре сте си дошли Simple Smile Дано след болницата вече нямаш никакви притеснения с отглеждането на малката бързачка Simple Smile
За глезените - аз само ги поливам със студена вода, и днес стоя близо до климатика, но и това не помага вече...

# 86
  • София
Сега вече въпроса е изяснен- що е то протектор и подложка за пишкано  Laughing
Ъхъ Mr. Green
А какво значи като виждаш звездички? Трети ден вече ми се явяват "звезди посред бял ден". Сигурно е от ниско или високо кръвно? Или от жегата? Или аз нещо издивявам?

# 87
  • на пистата
лекси само да те питам ти като си с термин 10.07 би трябвало да си в 37 седмица а не в 36,защо така ти излиза лентичката newsm78

# 88
Честито на новата ни мама и да и е жива и здрава малката принцеса
Добре дошли и на мама Бима и Кати.

# 89
  • София
Лекси и яз виджам, на мен ми е ниско кръвното пък не знам

Общи условия

Активация на акаунт