Споделете 11.8

• 15 838
  • 584
  •   1
Отговори
# 120
Тогава все още не бях ССФ  Grinning

# 121
ай стига с тая ССФ
у сека тема ССФ  Crossing Arms

# 122
мога ли да се натровя с разтворим аспирин? изпих 3 за последните 2 часа... а сега ме загложди тази мисъл

# 123
Не можеш, споко!

# 124
  • UK
Изкарах 4.50 на изпита, което никак не е лошо, като се има предвид че не знаех нищо, ама нищичко. Равносметката досега ми харесва - две пълни идеални шестички и 4.50. Не е лошо.

# 125
  • UK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кажете ми къде да си заведа компюътра на ремонт, защото ще го убия собственоръчно вече. Искам просто да не ми вземат всички пари за месеца, със 150 лева живея, все пак... Преинсталация на уиндоуса ли иска, не знам какво на майната си, но нямам възможност да платя много пари за него... Просто нямам.

# 126
   Споделям, утре е втория дубъл в опитът ми да взема шофьорска книжка, ще видим какво ще стане.

# 127
Споделям, че една от най-добрите ми приятелки постави недостижим дори за мен рекорд в дисциплината "абсолютна шматка". Сега трябва да изкопая 200 лв от някъде, за да я спася, а никой не ще да и даде на заем, щото тя не връща Laughing А аз и нашите дадохме сума пари за Франция и няма от къде newsm78 Бившият ми отказва да комуникира с нея (единственият, който по принцип има пари, хаха )и каза, че ще предаде съобщението на компанията в Пловдив, та ако някой може, да и даде. Ако не могат, ще трябва да допра до един източник, детоооооо ooooh! не ми се допира до него. Тва момиче, ако знае кво правя за нея, направо не знам как трябва да ми се отблагодарява, ха! Crazy

# 128
  • При хората, които обичам
Ще стискам палци, Кифле /ако не карам, де/ fingerscrossed

# 129
  • UK
А дали ще ти се отблагодари?

# 130
Не знам, бая сладолед ще трябва да изям на неин гръб тва лято, ако я върнем, а не я оставим да си ходи от Полша насам на автостоп Grinning

# 131
  • UK
Ужас. Е, успех. Wink

# 132
Не мога да отворя прозореца в стаята и ще се задуша. В момента в който отворя нахълтват десетина оси, сега тук има поне пет, но не мога да отворя и да се махнат, защото не излизат, а влизат още. Мразя ги тея животни...

сложи мрежа  Simple Smile
И аз за мрежа си мислех. Но ако не става не може ли поне от онези нарязаните дълги разноцветни ленти от нещо като найлон да се сложат (не знам как по-добре да ги обясня)?

# 133
  • UK
Ще трябва да направя нещо, защото не може да не се отваря. Сега ги няма, гадините, но днес беше голяма борба докато ги изгоня. Седят и се блъскат в стъклото, тъпите, и не могат да намерят отвора да излязат.

# 134
Споделям, че днес съм ужасно самотна - духовно. И все ми се плаче, а причина няма.

Кифле, ще стискам палци. Дано утре във форума да се появи "кифла с книжка"  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт