Споделете 11.8

• 15 951
  • 584
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
Пропуснах да спомена - винаги съм имала нервни тикове, които никога не съм можла да контролирам, тикове са, все пак. Винаги след като съм имала някакъв сериозен проблем, караница с някого, нещо такова и на следващия ден съм с нос тик. Повечето не се забелязват от хора, които не знаят за тях, но напоследък имам един, който допълнително усложнява положението с главата. Нещо като спазъм на мускулите на врата е, не се вижда, но след време започва да боли ужасно и не мога да направя ни-що. Пих едни хапченца мънички, действаха до едно време, после ги спрях. Просто трябва да съм спокойна... За да не се появяват.

Уф, оплаквам се. Два дни съм сама вкъщи и не съм говорила с никого, не съм казала една дума. Самотна съм.

# 196
Майка ми почва с нещо по-леко като аспирин или даже по два, но обикновено не минава следва кофергамин или едно друго, което е по-голямо такова и се разтваря във вода...забравих му името, а я няма майка ми да я питам, като дойде ще ти го кажа. То и помагаше преди много, не е скъпо толкова - към максимум лев таблектката, но тя май вече е привикнала и към него...а в по-тежките случаи, каквото и да пие го връща, но поне ако повърне и олеква малко, абе много кофти е, ужас..

# 197
  • UK
Мда, аз поне не повръщам... Мразя да повръщам, от години не ми се е случвало, последно - като ме оперираха, бях на 13.

# 198
Споделям- не смених една колежка. Ама и тя не ме помоли както трябва... сега ми е малко съвестно, защото ми е приятелка  Whistling Whistling Whistling

# 199
Искам да споделя, че подозирам едно девойче от работата че под вида на нищо не разбираща ми върти гадни номера - днес изслушах едно яко конско от шефовете и още не мога да се освестя откъде ми падна тоя гръм на главата. И единственото, което ми хрумва е че девойката нещо ме е топила, а аз й правех разни услуги, въведох я най-добронамерено в работата, за което не съм получила от нея нито благодарност нито някаква помощ в моята работа...тъпо ми е Cry

# 200
Искам да споделя, че подозирам едно девойче от работата че под вида на нищо не разбираща ми върти гадни номера - днес изслушах едно яко конско от шефовете и още не мога да се освестя откъде ми падна тоя гръм на главата. И единственото, което ми хрумва е че девойката нещо ме е топила, а аз й правех разни услуги, въведох я най-добронамерено в работата, за което не съм получила от нея нито благодарност нито някаква помощ в моята работа...тъпо ми е Cry

Нищо ново под слънцето! И аз не мога да проумея, докога ще се шокирам от такива хора, като ми се случва най-редовно. ooooh!

# 201
Аз ли съм пълен наивник или нещо дълбоко греша не знам но ми иде да се  smile3538 smile3538 smile3538

# 202
  • UK
Ъъ, някаква в Егмонт има ранг. Защо има ранг, регната е преди месец!!! Ранговете в Егмонт се раздават по точно определен начин, хората чакат с години да станат достатъчно познати, за да получат ранг.

# 203
Аз ли съм пълен наивник или нещо дълбоко греша не знам но ми иде да се  smile3538 smile3538 smile3538

Тресни се по главата, и утре пак й направи услуга, бъди добронамерена, и чакай да ти благодари! Mr. Green Тя ти е благодарила всъщност, много деликатно, зад гърба ти! Mr. Green

# 204
МГМ, питах - солпадеин се казва и си се продава спокойно на таблетки. Можеш да пробваш, но пък най-добре е да намериш време скоро да си направиш все пак консултация. Дано да се намери някакъв лек, че ... и кофтито наистина май е, че си е генетично, аз засега (пу-пу) не съм имала такива пристъпи, но знам ли...или пък някой ден ако имам дете и по-скоро дъщеря, щото май мъжете не страдат от мигрена  Rolling Eyes

# 205
  • UK
Дано да не ти се случи. Wink

# 206

Тресни се по главата, и утре пак й направи услуга, бъди добронамерена, и чакай да ти благодари! Mr. Green Тя ти е благодарила всъщност, много деликатно, зад гърба ти! Mr. Green

Не съм сто процента сигурна, но не виждам друг повод който да оправдае конското, но и да се тряскам по главата пак ще ми е трудно да се променя, наивна съм си ми е трудно да се отрезвя за повече от няколко дни

# 207
  • UK
Аха! Открих защо има ранг! Много съм добра.

# 208
Денят ми започна добре, но към края много ми се искаше да набия някой. Трябва да си купя боксова круша и да започна да разпускам.

# 209
Споделям, че вчера и днес поглъщам огромни количества храна! След всичките диети, все се намира някой , който не ме е виждал отдавна и ми се възхищава колко съм отслабнала. Аз пък се възхищавам на себе си и решавам да си хапна. Резултатите сигурно няма да закъснеят Mr. Green.
И един въпрос - защо жегата не влияе на апетита ми? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт