Споделете 11.8

• 15 932
  • 584
  •   1
Отговори
# 270
Споделям, че пия кафе, вода, а малкия ми пренарежда обувките. Довечера излизаме по женски да пием бири и да ядем свински уши, ужасно са вкусни.
МГМ, я дай по весело! Какви са тия болежки?! След 10-20 години какво ще правиш с всики болести?

# 271
Мърморанке, кажи откъде ще я купиш, тутакси давам 40 кинта за нея? Ако е по интернет - нямам кредитна карта newsm78

# 272
Милен Цветков е паркирал камера във Варна, на входа на Морската градина. Гледам го по телевизията.

# 273
  • UK
Divana - ще ходя на премиерата й в Хеликон. Ще се събираме всички Егмонтци, понеже сме се запознали заради Хари Потър и е хубаво да сме заедно, като си купим последната. В цитата от Писобела пише, до осми юли може да се поръча в Хеликон с 10 лева намаление, на самата премиера сигурно пак ще е намалена, но на никого не му се рискува. Иначе ще е 50 лева книгата. И ще ходя да си я поръчам утре за 40 лева, ще си я взема на премиерата. Wink

# 274
МГМ, я дай по весело! Какви са тия болежки?! След 10-20 години какво ще правиш с всики болести?

Бих казала, по-скоро - по-малко самотъпчеща се.
Отдавна не съм попадала на така звучащ млад човек.
Мърморанке, нищо лично, но все повече хора спират да те четат,  защото си натоварваща.
Горе главата.
Има и много по-лошо...
 Simple Smile

# 275
  • UK
Знам, че има, спокойно. Но все някъде трябва да споделя и такива неща. Никой никога не забелязва веселите ми постове, само тези, в които се оплаквам. Може би трябва да си сменя ника...

# 276
Ха-ха, ма то била забавна темата, бре (Мюриель: Букетче? Laughing)

Мърмораната мрънка, ама каква интрига завърза с оная, дето получила ранг - чак и аз тръпнах в очакване.

Да си изведа ли телото на дълга разходка с колело и бири, или да се разложа пред ТВ, това е въпросът.

# 277
Шпек така и не получих, но преди малко пощаджийката ми донесе жълт пакет от Български пощи.
И вътре изненада - шоколади  Grinning
Благодаря на форумката (ще спазя обета за неспоменаване на никове)  Grinning

# 278
Колело? Бира? Противопоказна ми е дори мисълта за всякаква физическа активност и алкохол в тая горещина.... към 23 ч може и да живна (тук трябва да има разплескан емотикон, от който се лее пот)
Детето и него сигурно го е ударила жегата, щото откак се събуди много ме ядосва и биде затворен за малко в банята... там поне е хладно  Mr. Green
Метна една чехла по мен. После и аз по него. Пощурявам. ooooh!

# 279
Кейси, бих ти изпратила колет с кайсии, вече почнаха да тупкат от дървото... обаче докато пристигнат, може би ще са приели по-висша форма на съществуване...кайсиева ракия   Laughing
Пиши ми едно злобно ЛС с адреса ти  Wink, че и аз такива не съм получавала, само ЛЛЛ, никаква интрига...

# 280
В неделя съм кума, притеснено ми е дали ще ми направят косата както аз искам, не искам да се излагам все пак Laughing

Ако искаш да приличаш на Виктория Бекъм с цвете забучено отзад, за бога не ходи във варненски салон!!!
Зла жена такава  Mr. Green

# 281
Офф, направо незнам с какво да се занимавам вече - правих си маски, кола маски, маникюр, почиствах си лицето, слубах си веждите, сешоар и изправяне на коса. И все още е 18:30.  Tired

То и многото свободно време май не е на хубаво.

# 282
Мяу, тия дни споделих че съм изхвърлила и липовия чай и добри хора ми предложиха да ми пратят. Но, такива неща май не пропускат братята американци, защото как да докажа, че не е нов вид трева напр.  Laughing
За алкохол, ако обичате, не споменавайте в мое присъствие, поне в следващите 12-18 мес.  Mr. Green

# 283
Офф, направо незнам с какво да се занимавам вече - правих си маски, кола маски, маникюр, почиствах си лицето, слубах си веждите, сешоар и изправяне на коса. И все още е 18:30.  Tired

То и многото свободно време май не е на хубаво.
Яж сладолед.

# 284
Пробвай вместо кола маска да отскубваш косъмчетата от краката с пинсета. Действа безотказно за убиване на времето или за размишляване при тежки житейски дилеми.

Общи условия

Активация на акаунт