Споделете 11.8

• 15 918
  • 584
  •   1
Отговори
# 285
Гледах реклама по телевизията на компания HILD, която предлага на хора над 65 години да откупи жилището им,  да им даде част от парите, а те могат да останат да живеят в него  Thinking

Има ли уловка или съм прекалено недоверчива?

# 286
Ъ newsm78
А те къде ще живеят след това?

# 287
Дуц, там бре.  Laughing

# 288
В жилището си, ама няма да е тяхно.

# 289
Divana - ще ходя на премиерата й в Хеликон. Ще се събираме всички Егмонтци, понеже сме се запознали заради Хари Потър и е хубаво да сме заедно, като си купим последната. В цитата от Писобела пише, до осми юли може да се поръча в Хеликон с 10 лева намаление, на самата премиера сигурно пак ще е намалена, но на никого не му се рискува. Иначе ще е 50 лева книгата. И ще ходя да си я поръчам утре за 40 лева, ще си я взема на премиерата. Wink

Извинявай, че те тормозя в с въпроси, но не видях на сайта на Хеликон как точно да поръчам книгата. Би ли ми казала като на дете-идиотче?

# 290
Мда, Кейси, FDA-то дебне...чудно как са пропуснали да ти проверят шоколадите, ами ако бяха тъпкани с кока?!

Верги, вземи прочети някоя книжка, действа по-добре от скубане на косми с пинсети... как са температурите в Русе между другото? Че искам някой да сподели мъката ми от морната топлина...

# 291
Гледах реклама по телевизията на компания HILD, която предлага на хора над 65 години да откупи жилището им,  да им даде част от парите, а те могат да останат да живеят в него  Thinking

Няма уловка, просто сделка, доколкото аз схванах. Примерът, който даваше някаква жена от фирмата по една телевизия е следния
Човек на 65 г. Апартамент от 80 квадрата. Пазарна оценка - около 40 000 евро.
Човекът получава около 13 000 лева в кеш и след това до края на живота си по 500-600 кинта рента. А като се спомине - апартаментът остава за фирмата.

Просто фирмата е изчислила, че така ще получава евтини апартаменти след време, имат достатъчно капитал, за да изплащат месечните ренти...

# 292
  • UK
Divana - ще ходя на премиерата й в Хеликон. Ще се събираме всички Егмонтци, понеже сме се запознали заради Хари Потър и е хубаво да сме заедно, като си купим последната. В цитата от Писобела пише, до осми юли може да се поръча в Хеликон с 10 лева намаление, на самата премиера сигурно пак ще е намалена, но на никого не му се рискува. Иначе ще е 50 лева книгата. И ще ходя да си я поръчам утре за 40 лева, ще си я взема на премиерата. Wink

Извинявай, че те тормозя в с въпроси, но не видях на сайта на Хеликон как точно да поръчам книгата. Би ли ми казала като на дете-идиотче?
Просто отиваш там и си я поръчваш. Wink

# 293
Офф, направо незнам с какво да се занимавам вече - правих си маски, кола маски, маникюр, почиствах си лицето, слубах си веждите, сешоар и изправяне на коса. И все още е 18:30.  Tired

То и многото свободно време май не е на хубаво.
сготви нещо за болното стомахче на Ванко Mr. Green

# 294
Йееееееее,петък привечер е Party
Имах изключително натоварена работна седмица ( а и в офиса нямаме климатик,та с колежките изпукваме от жега всеки ден), но сега ще си мързелувам 2 дни - кеф!
Не знам защо всеки клиент си мисли, че работя по цял ден само за него.... Rolling Eyes

# 295

сготви нещо за болното стомахче на Ванко Mr. Green

Ванко е на отглеждане при баби, не ми го дават, какво да направя - сгтовени са му вече 17 ястия. 

# 296
ми сипи по една мента тогава  Mr. Green

# 297
ми сипи по една мента тогава  Mr. Green

Joy Ужас, колко съм предсказуема, преди 2 часа за ментите признах. На 4 съм.  Embarassed

# 298

Няма уловка, просто сделка, доколкото аз схванах. Примерът, който даваше някаква жена от фирмата по една телевизия е следния
Човек на 65 г. Апартамент от 80 квадрата. Пазарна оценка - около 40 000 евро.
Човекът получава около 13 000 лева в кеш и след това до края на живота си по 500-600 кинта рента. А като се спомине - апартаментът остава за фирмата.

Просто фирмата е изчислила, че така ще получава евтини апартаменти след време, имат достатъчно капитал, за да изплащат месечните ренти...

А дали ще се погрижат по-бързо да заминат в отвъдното.
Става въпрос за възвращаемост на капиталовложения все пак.

# 299
Офф, направо незнам с какво да се занимавам вече - правих си маски, кола маски, маникюр, почиствах си лицето, слубах си веждите, сешоар и изправяне на коса. И все още е 18:30.  Tired

То и многото свободно време май не е на хубаво.
Купи си гоблен. Супер релаксиращо е.

Общи условия

Активация на акаунт