Споделете 11.8

• 15 927
  • 584
  •   1
Отговори
# 300
Каза ви се за алкохол да не говорите.
Кейси, да ти пратя "Пияна вишна"  Laughing

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 22:09 от Дуци

# 301
  • Варна
Не се ли разтапят шоколадите до Щатите?
Какво стана с форума, само аз ли не виждам аватари?

# 302
  • Sofia
И аз съм без деца, досега готвех пица, после ще си сипя малко бира, цигарка две и отивам да се къпя, че се омирисах на манджи

# 303
  • UK
http://www.vbox7.com/play:b3e3e4d7
Поздравче. Прекрасни са. И песента е прекрасна...

# 304
аз пък сготвих невероятно вкусни пълнени гъби  Crazy
иначе днес с нищо не мога да се похваля
пукнах от жега навън
климатика в колата няма фреон и мисля, че е време да се напълни, така де, преди да съм пукнала  Mr. Green
а, и ходих на фризьор
абе ползотворен ден, няма що  Joy

Дафинке, виждат се аватарите

# 305
Мозъка ми се е размекнал от жегата в Пловдив ... Мяу, не си сама, усещам телесния сок на всяка своя клетка особено в автобусите...Имаме си прекрасна и сравнително прохладна градина (нищо, че не е морска), ама е пълно с комари...просто непрекъснато трябва да се самопляскаш (идеално за мазохисти  Mr. Green) - много нагли твари са... Сега бях малко там, после като се прибирам, взимам си в автобуса и на билетчето поглеждам симетричните цифри дали ми е щастлив билета и те са 73 - 82 и си казвам на ум , хах идеално - 7+3 = 11 8 +2 = 11 щастлив билет! След малко еее как може бе , 8 + 2 е 10, за една бройка...а всъщност 7 и  3 ли видях - хм това също беше 10, ее в крайна сметка наистина ми е щастлив билета... Щастието е, че е петък и има сладолед в камерата, все пак  Sunglasses

# 306
Деянко, кога ще идваш в Русе, донеси пица.  Grinning

# 307
  • Sofia
Когато ни сложат вратите в нас, а те всеки ден ги "слагат". Вързали са ме жестоко

# 308
Споделям.
Едно приятелче ми подари страхотен постер днес.
Донесох си го, закачих го и много му се радвам. Един от любимите ми мъже.

# 309
Наздраве! Mr. Green

# 310
Няма уловка, просто сделка, доколкото аз схванах. Примерът, който даваше някаква жена от фирмата по една телевизия е следния
Човек на 65 г. Апартамент от 80 квадрата. Пазарна оценка - около 40 000 евро.
Човекът получава около 13 000 лева в кеш и след това до края на живота си по 500-600 кинта рента. А като се спомине - апартаментът остава за фирмата.

Aко се спомине след 2-3 месеца (не дай си, Боже!) остатъкът от парите на кого се дава и дава ли се изобщо newsm78

# 311
# 312
  • UK
Странно е да разговаряш с човек, когото не си виждал толкова отдавна...

И съм влюбена в момчето от аватара ми. Ъх.

# 313
И съм влюбена в момчето от аватара ми. Ъх.

И аз  Mr. Green

# 314

Общи условия

Активация на акаунт