Споделете 11.8

• 15 910
  • 584
  •   1
Отговори
# 330
Коя? Факти, факти, факти!

# 331
Коя? Факти, факти, факти!

Няма да ме хване сън сега, еййй, що ли влезнах тук? Mr. Green Коя, кога, къде, защо и как??? Hug Praynig

# 332
хм, Тео, да ти кажа, той се пообърна и спря да хърка... изяж го сладоледа, аз почвам диета, че август съм на море Hug

Ммммммммм, нямаш грижи, ще го изпапкам с кеф! Аман от вашите диети! ooooh! Joy

# 333
...Никой никога не забелязва веселите ми постове,...
Мърморанчо, напротив, забелязват се, а и хубавите Ти очи и разкошна коса също биеха на очи, когато бяха на аватара Ти, но Ти предпочета да ги скриеш зад фасадни сцени. А за ника Ти, голям е за малка г- ца като Теб, но Ти приемаш и съкратени варианти, нали?!
Бумеранг, честит Ти рожденник, макар и вече с леко закъснение!
...Видях "на живо" една дама от форума...
Маргаритке, недей така потайно, а и болднати думички...Споделяй по- нататък, моля!

# 334
 Shocked И аз сънувах Монда, ей сега, рано призори. За някакви кремчета обикаляхме, ама май не беше във Варна.

# 335
Споделям.
Едно приятелче ми подари страхотен постер днес.
Донесох си го, закачих го и много му се радвам. Един от любимите ми мъже.

Embarassed кой е този?

# 336
Мюриел да ти каже  Grinning

ЧЕ ГЕВАРА

# 337
  • Sofia
Аз готвех охлюви във вторник, никога не съм готвила и яла охлюви.  Sick мъжа ми и дядо ми твърдяха, че са много вкусни. Опитах един ми той си седеше лигав  Sick

# 338
Споделям, че позавидях на калпазанка  Blush
"Паула" на Алиенде е много хубава, преполових я вече и хич не ми се дочита, защото ще свърши  Grinning
Как ядете охлюви бе, хора? Бляк, сварен - преварен, все ще имам чувството че ще ми лази из корема, хръъъъ!

# 339
  • Варна
А, ще я купувам тогаз, и без туй Юли се оттеглям в прованса на безкомпютрие и силна храна, ще чета "Паула"

# 340
Не бъди глупава, жено, на път за прованса мини през нас да я вземеш, все пак.

# 341
А, ще я купувам тогаз, и без туй Юли се оттеглям в прованса на безкомпютрие и силна храна, ще чета "Паула"

И аз съм я наченала.

# 342
Делиорманът те приветства с добре дошла!

# 343
На мен ми е топло, ама много топло, планирам разходката чак към 7, планирам голямото почистване, пак за днес, ако ме видите в някоя тема изритайте ме от там.

# 344
  • България-Швейцария
Гледах реклама по телевизията на компания HILD, която предлага на хора над 65 години да откупи жилището им,  да им даде част от парите, а те могат да останат да живеят в него  Thinking

Има ли уловка или съм прекалено недоверчива?
Няма уловка, така е, както е обяснила по-надолу Divana.
Пазарното им проучване ми беше едно от най-тежките.
Въпреки резултатите обаче на мен лично ми се струва, че точно при нашите условия и народопсихология ще им е доста трудно да работят.

Общи условия

Активация на акаунт