Споделете 11.8

• 15 909
  • 584
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
А, ще я купувам тогаз, и без туй Юли се оттеглям в прованса на безкомпютрие и силна храна, ще чета "Паула"
Делиорманът те приветства с добре дошла!

Че кой казал, че ще съм там?  Laughing

# 346
Прованс+безкомпютрие+силна храна=Делиорман. Има логика. Не много, но има.

# 347
  • UK
Ядосана съм. Никога, никога в стаята, в която спя не е палена цигара, всички много добре го знаят, с родителите ми съм се карала и тн, и сега един фр пуши тук. Знае колкомразя, казвала съм че не позволявам, видя че не искам да пуши тук и все пак... Бясна съм.

# 348
добре дошла, станахме две- можеш само безсилно да се нервиш... приеми го филисофски или изгони човека

# 349
Ура! Поръчах си Хари Потър през Хеликон, надявам се да ми го доставят още на 21 юли!

С трите диванета и сестра ми прекарахме 3 часа в зоологическата градина и се сварихме... Сега ги захвърлих на баба им, мъжът ми е в командировка а аз трябва да чистя. Къщата е потънала в мърсотия. Но, ей ме на, седя във форума, пуша и не ми се подхваща...

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 17:18 от Divana

# 350
  • UK
Офф, вони на лайна, с извинение, от тоя дим.

Иначе и аз си поръчах Хари Потър от Хеликон днес, записахме Стоян за изпити и той си замина. Сега ми се спи, та две не виждам.

# 351
Аз готвех охлюви във вторник, никога не съм готвила и яла охлюви.  Sick мъжа ми и дядо ми твърдяха, че са много вкусни. Опитах един ми той си седеше лигав  Sick
Аз си имам правило - не готвя това, което не ям Laughing
А тези охлюви за игра.

# 352
Въпреки резултатите обаче на мен лично ми се струва, че точно при нашите условия и народопсихология ще им е доста трудно да работят.

Точно това си мислех. Българинът гради дом за децата си.
Но ще видим Simple Smile

Топнах на Любо краката в морето, първото морско кръщение Simple Smile

# 353
  • UK
В лапите на безкрайната скука са попаднали всички форуми, в които влизам - няма такъв ден, няма такава скука. Иначе деня беше супер. Станала съм в 4.30, и то по чудо, защото си настроих алармата за 4.30, но като се събудих се оказа, че не е настроена, и добре че имам перфектен вътрешен часовник, та като знам, че трябва да стана около някакъв час, винаги ставам сама. С идеята да не слушам гадната аларма, най вероятно. После закъснях а гарата, защото нямаше автобус, но Стоян ме чакаше, после се прибрах, а после ходихме да си поръчаме книжките и на 21ви юли, след като изпитите му ще са минали, ще знаем дали е влязъл или не (Господи, една седмица по рано ще пусна тема за палцестискане и много, много разчитам на вас, както и той), ще четем Хари Потър и ще ни е тъжно, че свършва. Колко години станаха вече. Като цяло Лъчо трябваше да умре, но го пожалих, а и той се извинява за гадната цигара, та ще го преживея. Повече няма да се случи, де. Имам си тераса за пушенето. Изненадана съм от записването в НХА, нямаше нищо общо с познатите ми, особено в СУ, където се потиш по опашки цял ден... Стана за десетина минути, той беше адски нервен, но скоро всичко ще е минало. Дано да имаме още един повод за радост на 21ви... Наистина ще трябва да стискате палци. Ще го помоля да качи някои от работите си, за да ги видите, за да знаете, че не говоря празни приказки, като казвам, че е наистина много, много талантлив. Ух, дълго стана. Достатъчно ли е положително? Вижте като има нещо хубаво, как споделям хубави неща. Simple Smile

# 354
  • Варна
Точно когато не си нося апарата, попадам на страхотни кадри и ги изпускам.
Днес едни чичковци се бяха наредили вътре в морето, на столове, с лице към плажа и бири и менти в ръце. Чудно фото щеше да стане.
И един друг кадър - едно 6-7 месечно бебе го возеха в надуваема лодчица в морето  Grinning

# 355
И аз вчера се ядосвах, че не носех фотото.
6-7 мъжаги  Grinning бяха си сервирали бяли винце, ракийка и биричка + мезенце и салатка върху една кола, където имаше място върху капаците беше оползотворено.

На живо беше супер момент.

# 356
Споделям, че якото хапане от страна на шефовете ме доведе до извода, че това е точният момент да се спасявам, защото фирмата е такава, че не ми предлага шанс за развитие или усъвършенстване, така че вместо да свиквам е по-добре да се оглеждам за нещо друго. Защото човек като си харесва колегите или му е удобно на работното място и залинява, почва да го влачи инерцията...докато се окаже, че е загубил няколко години от живота си.

# 357
И аз да се включа.Днес ходих на плаж с двете ми дечица.Времето беше супер,топло с приятен хладен ветрец,и  водата си я биваше.

# 358
  • Sofia
Имам огромен басейн на терасата цели 3 метра заема ми я почти цялата и не го искам. Днес  го пълних от 12 - 15 ч огромен е побира 1700литра вода   Просто ега ти глупостта, стана някаква грешка с този басейн чудя се какво да го правим  newsm78 Мисля или да го върнем ( което е почти невъзможно, защото вечев го напълних) или да го сложа на двора ( където пък нощно време могат кучета да пикаят в него)

# 359
И ние днес бяхме на басейн, буквално от 8 до 20, не усетихме жегата почти, имаше ветрец през цялото време Flutter

Общи условия

Активация на акаунт