Споделете 11.8

• 15 902
  • 584
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Сега отидох да пипна водата 25 градуса е, дали да не се изкъпя  Rolling Eyes

# 361
  • Варна
В Бургас почна страшна буря  Shocked

# 362
В Бургас почна страшна буря  Shocked
Малко ти завиждам  Blush

# 363
Днес унищожих към 2,5  кг сладолед... Blush

# 364
  • UK
Искам сладолед... Искам няколко Бос Дабъл с ягоди.

Най после се добрах до блога си и писах в него - не този със стихотворенията, ми блога. Не съм писала от май месец. Не знам защо, когато имам време нямам желание, когато имам желание - нямам време... И така.

# 365
Боли ме гърло ,а пуша като луда  Rolling Eyes

# 366
Най после се добрах до блога си и писах в него - не този със стихотворенията, ми блога. Не съм писала от май месец. Не знам защо, когато имам време нямам желание, когато имам желание - нямам време... И така.
Ей така съм и аз с дневника на Пепи ooooh!

# 367
хъх, кажете някой по-спокоен и чист басейн в Сф
нооооогу жега тия дни, трябва да се спасяваме...  Crazy

# 368
някой фонтан  Wink гледах сега по ТВ, басейните-фул, а един фонтан бе приютил 2-3 момчета  Joy

# 369
някой фонтан  Wink гледах сега по ТВ, басейните-фул, а един фонтан бе приютил 2-3 момчета  Joy

а, лесно ти е на теб...фонтан, нали си имаш море  Crossing Arms

# 370
Ох, спасих се!!! Оживях! Поздрави от Боровец, тук се живее!!!  Hug
Заслужавам малко хлад, днес в най-горещия ден, превеждах на едни англичани от агенция за недвижими имоти... обиколихме целия Пловдив по всички строежи и важни места. Егати късмета дето го имам! По едно време направо имах чувството, че ще умра от претопляне... Съчувствам на пилетата на грил... ooooh!

# 371
  • UK
Убих една буболечка и тя изчезна. Чувствам се като Бъфи, убийцата на вампири.

# 372
Как ядете охлюви бе, хора? Бляк, сварен - преварен, все ще имам чувството че ще ми лази из корема, хръъъъ!
Охлювите са страхотни в чеснов сос.
Но не трябва да изяждаш повече от 6. Или от 12.
Не помня точно. Стигала съм до 6. Страшна вкуснотия.
Купуваме ги замразени, бухваме ги във фурната и после ммм.

# 373
хъх, кажете някой по-спокоен и чист басейн в Сф
нооооогу жега тия дни, трябва да се спасяваме...  Crazy

В Рударци имало хубав басейн, не бил много известен.

Толкова ми е топло цял ден, дори не излязохме от къщи, до средата стигнах в почистването, прецаках си кръста с пренасянето на разни шкафове, но успях да изрина почти всички играчки от детската стая. Положението е трагично имаме повече играчки от добре зареден магазин за играчки, свалям всичко в склада.
  Не ми се спи от жега, едва сега започна да се живее, ще се кокоря цяла нощ. Дори децата си легнаха в 11, дето по принцип в 9 са в леглата.

# 374
  • UK
Споделям, че ме зяпат по улиците. Аз ходя с дълбоки деколтета и, особено циганите, много ме зяпат. Днес една жена в трамвая направи забележка на 5 - 6 циганина че ми обсъждали бюста, на техния си език де... Един мина на сантиметри от мен малко по късно, не от тях, и ми каза нещо ама аз не разбрах, един ме зяпаше като бях на терасата... Свикнала съм да ми подвикват 'ей буцо накъде си тръгнала с тоя голям задник" и е по неприятно, а сега ми е странно и неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт