Споделете 11.8

• 15 879
  • 584
  •   1
Отговори
# 405
То басейна не е за завист толкова, колкото мястото, където можеш да го сложиш... Айде у нас на мойта тераса дето е 1 на 2 къде да го сложа  Crazy

П.С. Засякли сме се с Вини  Laughing

# 406
  • UK
Стига писали бе, не мога да си постна съобщението.

Споделям, че текат последни доуточнения за награждаването на БигСистър 3, което е след 27 дни. Трябва ми място, където да могат да ми изкарат на гланцирана хартия логото на БигСис на А3, за да направя от него торбичка за подарък, както и чека на победителя на гланциран картон. Идеи? Ако въпросния победител не се появи на 20ти в София, ще го домъкна собственоръчно за косата. Стоян няма фотошоп, но логото е с достатъчно добра резолюция, за да излезе добре на А3... Само трябва да намерим къде ще го изкарат на хубава гланцирана хартия. Розово. Wink

# 407
Не ми завиждай много са евтини към 40лв е този специлано. Голям плюс е, че не се надува. Пълненето е малко тегаво, ама сложих 3 стола по стените
аз за голямата тераса завиждам повече...

# 408
  • Sofia
Вини, идвайте в нас бе входа е 2лв. Все пак трябва да си избия таблетките за дезинфекция ( децата често вършат физ. си нужди вътре)  Wink
бъзикам се
Ако утре не си на работа заповядай с детето
Не ми завиждай много са евтини към 40лв е този специлано. Голям плюс е, че не се надува. Пълненето е малко тегаво, ама сложих 3 стола по стените
аз за голямата тераса завиждам повече...
Не ме питай как я чистя, всеки денс се мете и  мие с маркуч. Станала съм и роб

# 409
Вини, идвайте в нас бе входа е 2лв. .........

Щом искаш 2лв, ша дода...Предният път ми каза да дойда с метла и парцали. Crazy

Предпочитам да си платя  Laughing

# 410
  • UK
И аз имам голяма тераса, но не я използвам, стаята е заключена. Иначе и аз искам басейн. Една приятелка също има много голяма тераса на 20тия етаж в един от онези високите блокове в Младост и сега ще си купува такъв басейн, но иска надуваем, защото тези казват че стените им лесно се огъвали. Колко струват таблетките за дезинфекция?

# 411
  • Sofia
Ама много финно ви поканих с Кифлата да чистите след ремонта, а?
За тези, които не знаят да ракзажа -  попитах ги 1-во дали някой иска трайно и бързо отслабване + стягане . Те проявиха интерес и аз им казах да ме чакт в 9ч , но да си вземат парцали, защото ще чистим  Laughing
Отказаха ми

# 412
  • Sofia
Една приятелка също има много голяма тераса на 20тия етаж в един от онези високите блокове в Младост и сега ще си купува такъв басейн, но иска надуваем, защото тези казват че стените им лесно се огъвали. Колко струват таблетките за дезинфекция?
Не се огъват толкова лесно стените, а надуваемите много се пукат.
За таблетките не знам колко струват утре като купя ще ти кажа
От този тип басейни имаше и много по-големи, но деца ще се плацикат в него за това взехме този

# 413
  • UK
Споделям, че пак ще се оплаквам. На който му е писнало, да не чете.

Много съм зле с парите. Просто искам да се оплача, защото като кажа на Стефан той ми обяснява че съм си виновна сама, а майка ми започва да ми пили да си намеря работа. Ето, преди малко говорих с нея по телефона и пак същата история. Да си намеря надомна работа, не знам какво си... Как да и обясня... Уфф, все тая. Дори не знам защо го пиша това.

# 414
Споделям, че пак ще се оплаквам. На който му е писнало, да не чете.

Много съм зле с парите. Просто искам да се оплача, защото като кажа на Стефан той ми обяснява че съм си виновна сама, а майка ми започва да ми пили да си намеря работа. Ето, преди малко говорих с нея по телефона и пак същата история. Да си намеря надомна работа, не знам какво си... Как да и обясня... Уфф, все тая. Дори не знам защо го пиша това.

А какво стана с онова предложение за опаковане на подаръци? Някой беше писал по-назад.

# 415
МГМ, ти сама ли се издържаш, Стефан ли
те издържа, родителите ти ли те издържат?
Цинично копеле е тоя Стефан, но е прав.

# 416
  • София
Споделям, че тези дни са ми особени, непрекъснато се връщам почти година назад, мисля си, как бях бременна, колко страшно ми се виждаше раждането, колко нервно ми беше и когато ми казваха да спя повече, аз се смеех и спях по 4,5 часа на денонощие Rolling Eyes
Как ми липсва корема, колко много ми е липсвало усещането да си близо до детето си и как за 1 година ми се промени света...
Колко хубаво е да си майка Hug

# 417
Това, ама в друг контекст, си е направо извратено.

# 418

Не, това са все пак диви животни, Точка  Joy

# 419
  • UK
За работата - нямам възможност да си търся постоянна, 8 часа дневно, защото след два месеца започвам пак даскало и не мога да уча и да работя на пълен работен ден. С една форумка се разбрахме, след месец ще се видим и ако сина и ме хареса, а и тя, разбира се, ще го гледам за няколко часа дневно, което е идеално за мен. Дотогава обаче...

Хахаха, Стефан да ме издържа, Стефан по скоро ще си отреже едната ръка, отколкото да ми даде пари без да ми се наложи да му ги връщам после. Имам да му връщам сто лева в момента - ни повече, ни по малко. И 40 лева на Стоян, които ми даде за да си купя ХП7. Родителите ми ме издържат, плащат ми наема (половината на 250те лева, другата половина си я плаща Стефан) и ми дават 200 лева седмично. С които като си купя карта за транспорт и платя нета и кабелната (пак делим наполовина) ми остават чисто 150 лева месечно за да живея в София. Всеки знае че това са по малко пари от критичната точка за живот тук, ама... Справям се. Но сега така се получи, че нямам никакви пари, много за връщане, скоро няма да получавам и наистина трябва да намеря работа, но сега нямам как... Какво да правя? И аз ли съм виновна?

Общи условия

Активация на акаунт