Споделете 11.8

• 15 890
  • 584
  •   1
Отговори
# 390
 Порастваш и ставаш зряла, осъзнаваш следствията и последствията, добре дошла в света на възрастните  Laughing, понякога ми се иска да съм пак на 18, тогава всичко ми беше ясно.

# 391
Ео, стискам палци за баба ти. Аз също избягвам да си чета стари мнения, ама даже и да поискам мисля, че не може да ги трия...Преди можеше, вече не ...
А за ето това порастване, за което говори Кифлата, моя рефрен си седи от толкова време под аватара...не искам, не искам да се сблъсквам с реалността...а няма начин  Rolling Eyes

# 392
Анджи, зелени са.
Мю, твърдо не, ако е минал повече от месец  Mr. Green
Ео, стискам плаци  Heart Eyes

# 393
Еовин.. стискам палци и аз. Дано възможно най-късно да порастнеш... в този смисъл.

Винаги пропускам мненията си. Хич и не искам да си спомням къде съм писала вчера, условно казано.
Мисля си, че всеки ден помъдрявам по мъничко (пак условно казано Mr. Green)

# 394
Днес имаше организирано почистване на междублоковата градинка. Ники участва с метла и лопата. От вчера си беше настроил алармата да го събуди в 8,30, за да не изтърве почистването  Grinning

# 395
Еовин, винаги има надежда, но се опитай да прекарваш повече време, ако е възможно, с баба си и дядо си. Откакто баба ми почина, все нахлува усещането, че не сме си казали много неща, че можех да я посещавам по-често...такива ми ти работи.

# 396
Party Party Party

Имам си цели 9 нови прекрасни фигурки за любимата колекция от малахитени фигурки  Party

куче, делфин, кашалот, пате, крокодил, пингвин, бухал, морж и златна рибка  Hug

Държат ли странни неща?

# 397
  • Sofia
в нас е голям купон 

цък
цък 2

# 398

Баси и дразнителя си Деяноооо Twisted Evil

Hug

# 399
  • България-Швейцария
Деянке, супер  Peace
Ей така се живее 100 години  Wink

Но си права, че басейнът идва малко голямшък за терасата.
Според мен - мятай го смело на ливадата, а пък за вечер ще приспособиш с нещо да се покрива, тъкмо ще пази и от насекоми, решили да изпробват плувни умения точно там.

# 400

Laughing Ох баня, ох кеф ... Не съжалявай за басейна, страхотен е и не се чуди дали да го връщаш. Чудя се защо се притесняваш да го изкараш на двора, цялата ти тераса заема. Може да му поръчаш на шивач калъф с ластик или връв покрая от някаква промазана материя и вечер да го покриваш. На село имахме, не толкова голям, но големичък и майка ми уши сама някакъв калъф подобен за да не влизат двете кучета. Свърши чудесна работа.

# 401
  • Sofia
CTramell, днес реших, че не е чак толкова голям, но вчера като го сложихме се уплаших. Водата беше преди малко 31 радуса, а изобщо не съм доливала топла. Утре ще взема от специализиран магазин за басейни теблетки за дезинфекция за да не плесенясва и ще чакаме вторника. Дават го 40 градуса
Калина, двора ни не е за показ все още .Пълен е със строителни отпадъци, бурени иначе като го оправим ще купим от големите басейни от Бриколаж. Огромни са , а ще мога и аз да си плувам в тях. Иначе вечер го покривам с един много голям найлон за да не падат листа вътре

# 402
# 403
  • Sofia
Не ми завиждай много са евтини към 40лв е този специлано. Голям плюс е, че не се надува. Пълненето е малко тегаво, ама сложих 3 стола по стените

# 404
Не ми завиждай много са евтини към 40лв е този специлано. Голям плюс е, че не се надува. Пълненето е малко тегаво, ама сложих 3 стола по стените

хАХАХА Е как да не ти завиждаме бе Де?
Аз в нас нямам място за кростренажора, та басейн ли да опъна? Confused

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт