Споделете 11.8

• 15 893
  • 584
  •   1
Отговори
# 375
За всеки влак си има пътници, МГМ!
Научила си си обаче важния урок.
Дълбокото деколте отваря много врати.

# 376
  • UK
Освен това е единствения начин да се охладиш когато задника ти е достатъчно голям за да не можеш да облечеш пола.

# 377
Абе, ако ти е толкова жежко,
може и гола да тръгнеш. Ама с
разперени ръце и крака все пак.

# 378
споделям, че Калин@ ме зяпаше почти цялата вечер по същия начин...

# 379
хъх, кажете някой по-спокоен и чист басейн в Сф
нооооогу жега тия дни, трябва да се спасяваме...  Crazy

В Рударци имало хубав басейн, не бил много известен.

за софиянци може и да не е известен, но за перничани....леле мале....пардон уеуе мауе

# 380
споделям, че Калин@ ме зяпаше почти цялата вечер по същия начин...

hahaha Измисляш си. Само веднъж те погледнах с възхита, после настана вечер, но месец не изгрея.

# 381
 Party Party Party

Имам си цели 9 нови прекрасни фигурки за любимата колекция от малахитени фигурки  Party

куче, делфин, кашалот, пате, крокодил, пингвин, бухал, морж и златна рибка  Hug

# 382
зелени ли са?  Grinning

# 383
Четете ли си старите мнения? Вчера за първи път си изтрих мнение, стори ми се толкова глупаво, че няма накъде. Ще взема да се прескачам, като чета темите  ooooh!

# 384
стори ми се толкова глупаво

Не, това означава, че трябва да стана новак.  Embarassed

# 385
Казаха ми, че баба ми е имала рак. Преди две години са я оперирали, тази година също, карала е химиотерапия...Сега е добре, нямала нови образувания. Rolling Eyes Не мога да разбера защо обаче от мен се крият такива важни неща?! Не съм на десет?! Те и самите ми баба и дядо са крили от мама и леля, но зимата са им казали...А аз кога разбирам?!  И леля ми така - в шестия месец разбрах, че е бременна и то защото и отидох на гости...Ако не бях отишла, щях да получа шок на рождения и ден, че вместо един, имам двама братовчеди. И после що аз не им казвам...Ми щот ей такива примери имам, за тва. Rolling Eyes
Моля ви, стискайте палци баба да бъде дълги години още здрава, много ме е страх  Sad

# 386
Ео - всичко ще бъде наред.  Praynig

# 387
Стискам палци, Еовин!  Praynig

Споделям, че мъжът ми се върна от Унгария. Чувствам се отново цяла. Не обичам да го няма вечер - леглото ми изглежда прекалено голямо.

# 388
Четете ли си старите мнения? Вчера за първи път си изтрих мнение, стори ми се толкова глупаво, че няма накъде. Ще взема да се прескачам, като чета темите  ooooh!
  Редовно се ужасявам от глупостите, които изтраквам на клавиатурата  Embarassed, опитвам се да свикна със себе си, явно  другите не ги притеснява моето безумие.

Ео стискам палци за баба ти, страхът за живота на близките е истинско чувство, част от живота ни.

# 389
Благодаря ви!
Кифле, може, до сега не ми се беше случвало  Rolling Eyes От роднините ми са починали само прабабите и прадядовците, все много отдавна , почти не ги познавах, както и те мен...

Общи условия

Активация на акаунт