МНОГОДЕТНИ МАМИ 19

• 17 315
  • 313
  •   1
Отговори
# 195
Хе хе..шоколад им се прияло...в тази дивна жега...
Бирено време  е бре хора - осъзнайте се!!!! Mr. Green Hug
Деси, много съжелявам за инцидента. Не му ли дадоха обезболяващи на детенце за през нощта??Дано всичко мине бързичко.
Теди - и на вас ви се е насъбрало...Много гушки на малката Мони. Може би и жегата е провокирала инцидента. Дано всичко е наред и както казва Цоци - много сцени да ви пожелаем! Heart Eyes

# 196
като каза шофьори  Crazy ...
да ви кажа и какво друго днеска гадно ми се случи - нацелих колата на шефа си /последен модел мерцедес/ на паркинга...  Неговата е поодрана, моята малко нацепена....  ooooh!
Гадно Sad Нямах и възможност да му кажа... Embarassed сега се чудя дали и да му казвам  newsm78

# 197
Пешеходке,чакай де - това са само листовки LaughingАко знаеш как ми се беше свил стомаха само ,по едно време мислех да питам,а ако ми се доповръща,ще може ли да изляза?Ама - на,взех,че се справих.Обаче кормуванетооооо.........ох,незнам.Дано да ми е писано!
JuliS ,каква бира бе душа в тая жега - съвсем да се препотим - аз тогава от банята не трябва да изляза. Mr. Green
ходих аз да претършувам,ама съм омела всичко де е сладичко.... Sad
[desi] ,прави си пас Laughing,ако забележе тогава Mr. Green

# 198
    Деси,вчера май не ти е бил ден...Много съжалявам за инцидента с бебчо!Точно вчера и моят бебчо си притисна страхотно средното пръстче на вратата,бях се уплашила че есчупено,но му мина...И той плака много,пък си представям твоето!!!А за шефа ти,ако не пита,не му сенавирай сама...
     Теди,и за теб съжалявам,но вчера беше и много топло,може наистина това да е провокирало припадъка...Ох,не знам!Пак ще питам родата ,ако кажат нещо с което да и е по леко в такива моменти...?!
    Добре дошла на новата мама!!!

# 199
Галче, много са ти сладки момченцата! Единият май ще си го заплюя за зет. Wink

Наде, става. Ако се харесат младите, да се вземат Wink

Деси, много лош ден ти се е случил. Обаче, ако поговориш внимателно с шефа си, дали няма да е по-добре newsm78 Щото ако научи случайно, може да стане лошо - хем щета, хем лъжа... Ти предцени, как ще е най-добре.

Шофьорките, давайте по-куражлийски. Една позната ми разправяше как се надъхвала за шофирането като си казвала: След като манекенките дето ги имат за тъпи, могат да карат джипове и мерцедеси без проблем, то аз ли няма да се справя Laughing

Теди, много лошо това с Мони, но не се коси, че си я пуснала. Ако я държиш в къщи, тя ще се чувства непълноценна и нещастна. Тя ти е много умна и ще се научи с времето как да предотвратява такива ситуации  bouquet Дано всичко е наред с ТЕЛКа. Преди време в Шоуто на Слави гледах един младеж с диабет, който беше изкачил един доста висок връх сам. Беше се подготвил много добре, знаеше как да предотвратява кризисни ситуации и да реагира на всеки сигнал на тялото си. Много се гордееше със себе си, че живее пълноценно и може да упражнява любите си неща без да се подлага на риск. Така, че всичко е възможно вече на този свят, за този който иска да знае и да може. Grinning

Ивата и Оливети, като учителки с детска градина сте  Grinning Много са сладки дечицата и явно са се сдушили добре.

# 200
  • Варна
Деси, много съжалявам за пръстчето на бебчо! Горкият! Дано спинка повече тези дни - Криси след превръзки и рев заспива почти веднага, имам чувството, че детето само се опитва да се обезболи. Но ако докторите дадат нещо - добре, или пробвай с хомеопатична арника монтана - по 5 гранулки три пъти на ден, разтворени в биберона с вода - действат добре при травми и стрес. Дано бързо зарастне пръстчето, милото!

А за колата на шефа - предполагам е застрахована, освен това, щом и двете коли са одрани, не е ли очевидно, че са се "цункали"? Кажи му, по-добре да разбере от теб.

Тедивас, милата Мони! Точно когато е далеч от къщи да й се случи такова нещо! Дано ТЕЛК мине добре, а най-вече детето да е добре и да му е контролиран диабетът, да няма такива припадъци. Представям си какво ти е било да разбереш за случката, особено като си била далеч от детето.

Абе хора, как ги правите такива сладурковци? Всичките деца, дето ги публикувате са много сладки!

Мадлена, добре дошла! Желая ти много сили да се справиш с лудницата в къщи  и много радост, разбира се!

# 201
Теди,Деси как са децата днес,надявам се по-добре.
Иве ще ти пратя телефона си на ЛС,някъде към 10 ще съм пред консулството,имам работа за половин час и посла автобуса ми завръщане,доколкото си спомням 13:30.

# 202
 Heart Eyes Какви сладки дечица красят темата ни!Радост са окото и душата!  Heart Eyes

[desi] ,миличка,мъчно ми е когато страдат децата ни.Разбирам ти чувствата и към средното момченце.Нито да му се караш,нито да го биеш.Давид понякога ни шамари,рита и бие наред....аз съм синя по краката...Струва ми се,че иска да ни кажа нещо,а не знае как.Не може да разбере,че причинява болка на другите.Само с кучето вече е по-внимателен,то не му се дава много,много.Много е мъчително...ние си го знаем най-добре.Миналата седмица,когато бяхме с висока температура ,очите ми постоянно бяха насълзени...гледам го как лежи омаломощен не от Т,а от глад,не стига,че яде два-три вида храна,а тогава нищо не хапваше...Трудно ни е и стази диета.Знам,че трябва да съм силна,но понякога силите не ми достигат..ох...стига съм се оплаквала.Щастлива съм,че вече казва мама и тати,дори си пее по своему песнички...толкова е хубаво това.Деси,винаги,когато отворя картинките,които ми прати си мисля за теб...не се разделяме от тях...и през деня,и когато заспваме...От тях научи Давид думичките,които знае в момента!Благодаря още веднъж  ! bouquet

Теди,дано вече нямате такива инциденти!
Heart Eyes

Ели,възхищавам ти се!   Heart Eyes

Цоцоланче,мерси за почерпката!Сигурна съм,че децата ще са по-добре в новото училище .

Мадлена,добре си ни дошла! Hug

При нас днес е по-хладничко,кани се да вали.Пожелавам и на вас прохладни дни!

# 203
25.07 за 10 дни,Юле,Цоцоланке,не бяхте ли и вие по това време там? newsm78 Още кой?Можем да се видим help

Да, ние сме от 24.7., Юлето е след нас в нашите чаршафи Mr. Green......Дано се засечем!

Мами, хубав и спорен ден ви желая!И повече поводи за усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 204
Ох, днес пак ще морим гущерите...
Галче, те манекенките си получават книжките в жабката на джипа, да не мислиш, че ходят на изпит като нас - простосмъртните!
Деси, егати деня, а? Тоз го задраскай от календара за следващите години и го проспивай... Но, на шефа кажи - повече ще оцени признанието, ако е човек на място, де. Кажи му, че си се захласнала по страшната му кола и не си могла да отделиш поглед...
Лилибон, ти не знаеш ли как се правят хубави деца? Като ваште - с любов!
Шапчице, нищо не казваш....как беше?
Иве, не бой се, ще ги вземем някога...

# 205
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet  bouquet  bouquet Hugмакар и на патерица- ЧЕСТИТО НА ВЧЕРАШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ
.....минавам на бързо.... Praynig дано болничките съкровища да оздравяват по-бързо .....Теди,мила,успокои ли се вече Thinking.....Ели   bouquet август ако сте се завърнали във Варна ще се видим.......кандидатшофьорките......успех навред и моля   hahahaнекарайте по тротоарите в събота,че ще съм в София  Joy......леко преминаване през горещините.....ако нещо съм пропуснала,довечера ще го наваксам  bouquetОбичам ви Hug

# 206
  • Варна
Тедивас ,Деси съжалявам за това коети ви се е случило.Дано всичко бързо премине и то по възможност по-безболезнено.
Днешно време децата са много палави,очите ти трябва да са все в тях. Shocked
Мадлена welcome в нашето голямо семейство.
Ivata,снимките са супер.Особено много ми допадна общата.Каква мила картинка.

# 207
# 208
здравейте момичета
Деси -Теди -дано повече да не се случват такива лоши неща
ivata-честито за листовките.Кормуването по лесно се минава така,че споко.
ivata ,natalia_viktorovna -дръннете ми и на мен,аз утре съм сама /без деца/с кола съм и мога да дойда където кажете.
Момичета така като ви гледам снимките на сладурковците и направо ви се възхищавам.Как се справяте с 3 малки деца newsm78.При моите разликата е голяма  и ми е лесно.Направо нищо не знам аз,може би затова се и навих да правя четвърто.
Цоци- интересно......
Галче-в пакета на майкрософт има една програма-Microsoft office Picture Menager-със нея много лесно можеш да си смалиш размира на снимките

# 209
Привет на всички много се радвам че ви намерих!Ние сутринта ходихме на разходка и сега вече сме в къщи за следобеден сън в който мама да си почине:)За съжаление мъничето ми има колики и виждам доста зор:( Сега прочетоха  че доста майки във форума са доволни от Infacol и ще звъня на наши познати от Англия да го поръчаме!Дано има ефект!Докато се организирам немога много често да пиша но ще правя всичко възможно!Поздрави на всички големи и щастливи семейства от нас!

Общи условия

Активация на акаунт