Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е състоянието на сина на Сверир?
Какви са критериите за оценяване на преразказа по БЕЛ и колко точки носят въпросите от теста?
Какви са мненията за многодетните майки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е състоянието на сина на Сверир?
-
Какви са критериите за оценяване на преразказа по БЕЛ и колко точки носят въпросите от теста?
-
Какви са мненията за многодетните майки във форума?
-
Какви са най-новите новини за Елли и Криско?
-
Как да помогна на детето си, ако има висока температура?
и честито на другите рожденници на патерица 
Големият батко тренира лека атлетика и трябваше да стана в 5 сутринта и да го закарам на гарата.Състезанието е в Сливен и днес ми се обади ,че е взел медал в бягането на 60 метра
Вчера ,като се прибрах сутринта от гарата си направих кафе и си викам-днес ще си почина и ще се наспа хубаво
бях забравила за близнаците в един момент и си помислих че съм сама. Кога ли ще почина наистина 
Целуни го от нас
Беше забавно кака караше тротинетка батко с пистолет и бебето спеше а и трябва да свиквам кака и батко са почивка 1 месец и сме поцял ден четиримата 
Аз ги пържа във фритюрника преди да си сменям олиото
Иначе е МНОГО капризен .... предполагам това е в реда на нещата. Дразни се,че е едноръкия Джо ...
Аз направо се глезя като казвам, че ми е трудно.... А за лекарствата дадоха му 2 капки валериан - спа като заклан
има ли още желаещи?
Дано да е по-хладничко.
БЛАГОДАРЯ НА БОГ,ЧЕ Я Е ОПАЗИЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! Видимо няма никакви рани или подутини.
Така или иначе и 2те групи ще пишат и в двата форума и темите ще се дублират
- днес завършват 2ри срок /от общо 4 срока/
А като са толкова отворени да поеме държавата половина сума на мини вана и всичко ще е ОК