МНОГОДЕТНИ МАМИ 19

• 17 309
  • 313
  •   1
Отговори
# 120
Наталия, аватар - убиец имаш! Страхотен е! Не го сменяй!!!!!Не визирах теб.....

Сузи - ще се оправите с памперса...в края на краищата от 2 седмици сте на ясла...Първо в яслата, после и в къщи!А Йоан и ние не го глезим,пък става друго newsm78 newsm78 newsm78...И аз му се заканвам, не съм от глезещите, пък нещо не се получава....Леко пране!

# 121
Каква работа бе Наталка,аз все още си гледам най-малкото чаве!След септември евентуално ще търся работа,като ги пусна по градини и училища!В сряда съм на листовки - ти само в сряда ли ще си в Русе?
Ани,ще ти пиша на лични координати и токувиж се окаже ,че сме се виждали из града.
Това за шофьорките е яко и за брака също Mr. Green,да видим аз докъде ще я докарам,че пак взех да губя самоувереност.
Айде лека от мен! Heart Eyes  bouquet

# 122
Честити празници на всички, които съм пропуснала! Да са живи и здрави и никога да не ги пропускат! Hug
Засрамих се! Embarassed Така че давам отчет:
1. все още ( а и следващите две седмици ще е така) уча за изпитите - после 4 дни меден месец  1datingс мъж ми в Свищов. Стискайте палци някой да не ни развали плановете. Щото съм си купила и бански.
2.от тая жега не ни свърта нито мен, нито децата, затова преди два дни бяхме на пикник на Панчарево, само ние си. Децата едвам ги оттървахме от реката, като разбраха, че има вода.....
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3272582
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3272583
3.Вчера бяхме в Борисовата градина с брат ми и майка ми - еее страхотна прохлада. 1swing
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3272584
4.днес им правих домашен басейн - в банята, в коритата. Хареса им. После три часа спаха непробудно. newsm37
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3272585
5.Червена Шапчице ще се опитам да дойда на протеста- падам си по такива работи. Ще се опитам да навия и други майки от квартала. Дано да не е голяма жега само, че може това да ги спре повечето. Peace
6.Аз отново промених прическата - на още по-късо.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3272586

Това е засега! Целувки на всички!
Hug

# 123
Наде, направо ме убиват твоите деца! Страшни сладури! А, на близнаците имате ли мераклии, че нещо Сватята не ме обича вече! Аз и каката искам - таман ми е на Кардама...

# 124
Наде, направо ме убиват твоите деца! Страшни сладури! А, на близнаците имате ли мераклии, че нещо Сватята не ме обича вече! Аз и каката искам - таман ми е на Кардама...
Защо аз не мога да видя снимките?
Добро утро   bouquet
Дидуш тази снимка ме уби,твоята щерка ли е,без да искам видях я в интернет  Embarassed

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 08:20 от natalia_viktorovna

# 125
 Hug Добро утро! Hug

Наде,и аз не мога да видя снимките ,трябва парола или да напрвиш албума публичен.

bouquet

# 126
Добро утро на всички! Hug

Ами не знам защо не сте успели да отворите снимките. Аз успявам. Албума е публичен. Паролата е 150493 за всеки случай.

Пешеходке, за всички деца имам по много мераклии. Но няма да навредят още няколко. Да има избор все пак. Heart Eyes

Лек ден на всички Peace

# 127
  • Пловдив
Аз малко се изгубих... ама смятам да се връщам...

Моите дечица не искаха да чуят за селата през ваканцията, ама изведнъж, в неделя, се сетиха, че на селото на моите родители има река с вирове, а аз им обяснявах, че ме мога да давам по 9 лв на ден за басейн( по 3 лв на човек) - веднага решиха, че ще се върнат чак на есен Simple Smile

Бяхме на вировете - супер са - единият е дълбок 1.50м

Голямо цамбуркане пада...............
Инструктирах ги че само с дядо се ходи там и така...

# 128
Да кажа нещо...

Когато публикувате снимки - напр. както сега случая е от снимка....Избирате желаната снимка и кликвате върху нея, за да остане само тя...Да няма други...И давате нейният линк в отговора....

Напр. Панчарево; Панчарево пикник;С нова прическа - много ти отива....

Мами, дали не бъркаме,че записваме Рая на центъра...Трябва да пътува всеки ден с автобуса...И зимата...Незнам...А и днес класната и каза,че има вероятност в другото училище в квартала да се запази тяхната паралелка и при това условие - пак ли ще я местим в центъра. Аз и казах - да! Дали не сбърках?????Класната и не остана доволна от моя отговор,защото всяко дете е от значение...Но пък ...аз ли съм капризна, ама не ми допада ни класната, ни класа, разправиите дето ги имах.......незнам....Дали не бъркаме с Рая? newsm78 newsm78 newsm78

И все пак внимавайтекрай водоемите и по пътищата.....Свате Crossing Arms Crossing Arms

# 129
Цоци, мисля, че постъпвате правилно. Щом имаш "непоносимост" към класната в старото училище, тя неминуемо ще се пренесе в отношенията с детето: от една страна то усеща твоето отношение към класната, от друга - класната (ще не ще) пренася върху Рая отношението си към теб. В този смисъл по-добре да я водиш на училище на друго място - колкото и далеч да е. Ти не си обвързана с работно време (за което ти завиждам малко  Embarassed ) и не би трябвало да те притеснява особено. А и тя не е бебе, че да е проблем пътуването през зимата. Пожелавам ви успех на новото място.    bouquet

Аз да се пооплача за вчерашния изпит по математика. Гого има около 33-34 верни отговора, на Ади са малко повече. Но никой до момента не казва кой въпрос колко точки носи. Следователно не можем поне ориентировъчно да изчислим оценките. И младежите се тръшкат. До 2 юли ще ми побелее косата от тях. А като се има пред вид, че и аз много мразя да чакам.... 
  Sad

# 130
Мами, поздравления за всички празнуващи, които съм пропуснала (не по моя вина Blush).

Червена Шапчице, и аз те подкрепям  Hug
Ако мога да дам глас някъде, казвай.
На протеста обаче няма да мога да дойда.

Илиева, аз не успях да открия вашите снимки на момчетата от рождения ден.  Sad
Парола ли трябва, или...?

Радеток, от сърце желая много веселие, усмивки и незабравими емоции, както на дечицата ти, така и на вас  Heart Eyes  Hug

Мамо Цоцоланке, все още нямам ученици, но подкрепям напълно това, което ти е писала Феичката - аз също бих постъпила така.

И пак за тениските...

Дидка, ти не си ми давала адреса си, нали?
Търсих в моите ЛС, ама не видях.
Дай го, на лични моля, за да пусна тениските.
Паричките трябва да изпратиш на Джули направо.

Мили мами от София, мисля да изпратя и вашите тениски по пощата - предполагам така ще е по-удобно за вас...
Какво мислите?

За да не изброявам поименно, моля всички, които са поръчали тениски предварително и не са ми изпратили адресите си да ги пуснат на ЛС, за да не ги търся по страниците на темите.
Имам само 3 адреса, а ми се иска да изпратя колетите заедно, за да не се разкарвам всеки ден - изключение правят Дидка и Вълшебна, която отива на море след около 3 дни (нали тогава беше  newsm78) - техните ги пращам още днес или утре  Wink

А човечето на Наталия е дори още по-симпатично наяве  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лек ден на всички!  Hug

# 131
Цоци-за мен най важно е учителите на децата да са  newsm10.Имаш ли проблеми -бягай на далеч от тях.Големият ми син имаше една учителка до 4 клас-която се радваше от факта,че деца на 10г могат да прочетат един текст гладко и им пишеше /поне на него /незаслужено високи оценки,за да се представи пред колегите си ,колко добре преподава и какви силни ученици има./То се видя в 5 клас-що двойки ни нападнаха/Той така и не се научи да учи правилно.
 Пролетната Фея аз мисля,че това е чудесен резултат/колко са всичките въпроси?/
радеток-какво ще правиш без деца толкова дълго newsm03

# 132
Мами, днес разбрах за един лош коментар от страна на класната на Рая за нея и ...естествено и по мой адрес......Хич не ми стана приятно! Та казала нещо от рода,че Рая не била добра ученичка, не можела да пиши и т.н.,пък ние сме я бутали в друго училище и там,защото не е добра ученичка, няма да се справи.......А кой цяла година ми разправяше,че с Рая няма проблеми  исе справя идеално? А и що други неща разбрах.....Ама то не  есамо за госпожата, а и за определен родителски кръг...Все повече и повече се убеждавам в правилността на решението ми!

Децата са ми над всичко!

Маминка, разкажи какво парви докато се би изгубила.....

ani69 от 5 дена съм без деца и не ме питай какво правя по цял ден...до днес бях в дупка, от днес май започнах да излизам...Щом не съм по пижама в тоз час, значи съм добре май...Че до вчера нон стоп бях по пижама, нещо не ми идваше отвътре да се погрижа за себе си! Дупка ужасна...Май довечера с милият ще идем да ядем навън,че тук нещо превъртам......

# 133
  • Пловдив
Ами не знам дали ще издържим дълго - най-много и ние ще идем или ще си ги приберем!
Simple Smile)))))))))))))))))))))))))))))

# 134

newsm10

Ани69, задачите от теста бяха 50. Значи имаме повече от половината решени (по непотвърдени сведения  Wink ). Не знае обаче това колко точки са - съответно каква оценка носи. Но каквото - такова. Няма да си удавя децата заради резултатите от изпитите, я! Сега съм ги оставила да разпускат кой както намери за добре. Правене на таратор, излежаване във ваната, игрички на компютъра, разходки с приятели...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт