Отговори
# 210
Нели поздравления  newsm51,желая ти много успехи  Hug  bouquet.

# 211
Нели,  smile3501 честито и много успехи не само в професионалната реализация!  bouquet

...По този повод, Мади, виждам, че си от София - няма ли да има дежурна градина във вашия район. Ние живеем в Дървеница, но Деян ходи на детска в Студ. град. Юли ще е дежурна детската в Дървеница, а август - в Мусагеница...
Верче, естествено че ще има дежурни градини наоколо, но аз просто не съм се интересувала. Все пак си имаме баба в къщи и аз разчитах на нея...А аз даже съм близо до теб: живеем в Изгрев, а Неса ходи на градина в Дианабад. Просто в понеделник ще пообиколя малко и ще разреша проблема...

Hug Hug Hug

# 212
Цитат на: MissCaprice
Дими, радвам се да те засека и в тази тема. Не си се мяркала скоро в Дневника-защо така?
И аз се радвам да те срещна тук Grinning
Нямам много време да влизам във форума понеже съм на работа ,но при първа възможност го правя.Повече чета от колкото пиша Sunglasses

Цитат на: krasi_vasi
Мади, Дими   за постигнатата цел!
И аз много се радвам ,че за сега килцата хвърчат на долу.... Mr. Green
Ей ...ще го излъжем кантара бре. Laughing

# 213
...та се каня да му покажа вече, че и аз мога... да се справя...
НелиВБ, много се радвам да те видя сред нас и то с такава хубава вест. Честита Ти втора магистратура. А за справянето с кг, разбира се че можеш и ще го направиш, просто съзнанието не може да се инвестира в две области едновременно. Сега си постигнала учебната цел и е ред на РХ! Успех. Как е Вили и баткото?
Мади, успех с довършването на ремонта и с намирането на градинка за Неса!
...но пък кърмя, което май е причината...
Тандури, не мисля че кърменето е причина, аз също го практикувам и съм доволна от влиянието му. А колкото до въпроса Ти "лоши" са тез комбинации които не би трябвало да се правят, а "проблемни" са тез които не са препоръчителни/ в смисъл може да ги направиш но е по- добре да се избягват/.

...включително и към мене...
Ей, Вили, а Ти с какво си по- различна от другите, дори с Теб се познаваме от по- дълго. И не съм Ти написала нищо "мило", а просто това което видях на снимките. Ще се радвам че ще имаме и морски включвания от Теб. Как върви борбата със сладоледените изкушения?
Джема, поздравления за килограмчето и 1/2. Успех с лунуването.
Ками, приятно изкарване на морската ваканция!
...Стана ли 53 ще ви черпя...
Дими, не Ти искаме почерпките, а Те искаме Теб сред нас. Поздравления за постигнатите резултати, и последният кг ще си отиде, няма начин, желая Ти да ги задържиш!
Ани33, Вие с 1/2 изпратихте Криса при баба и дядо и сега събота и неделя ще има лично време за Вас?! Да не ходите някъде на риболов?
Миленнко, и аз не смесвам тестени с кашкавал, но също и с домати. Но всичко е до лично решение и зависи на коя система си заложила.
Мис Каприз, Ти вече си свалила 13кг, така че тез останали 10 скоро ще ги пребориш, особено като гледам колко ограничено меню имаш. Как успяваш да пребориш глада, а 1/2 как гледа на Твоите диетични предпочитания?
Верче, на Деян му се заформя морско лято, първо лагер, сега и почивка с мама и тати, а след това и при баба и дядо. А на Деян отделно ли му готвиш или Твоите манджи хапва?
...пробвам отново с РХ. Освен, че не ми се отрази негативно върху кърмата, съм и много доволна от резултата до момента...
Ода Мей, така и ще бъде занапред, ще видиш. А за корема, май по- добро от традиционните коремни преси няма. Поздравления за решението за късното захранване на Криси.
...за шестия и аз се двоумя, защото Тони върви едричък и все ме е страх от тази анемия,...
Краси Васи, според мен не би трябвало да се притесняваш от това, но Тони ще Ти е най- добрият пътеводител в захранването и точният момент за него. А въпросите, ясни или не напълно ясни и формулирани са затова да се задават, така ще можеш да освободиш съзнанието си от тях и да пресееш търсеният отговор.
Алексче, хайде чакаме те да разказваш, толкова много емоции си насъбрала- записа на Аля, срещата с Форумските дружки, РД...
Софи, Ти да не замина на Добрич?
Юзерче, приятни почивни дни Ти желая, и ако имаш време кажи как сте с Софийката!
Уондърфул, как сте с Йоанка? Как върви суровоядното спортно лято?
Шарли, къде изчезна, нали всичко е наред с Вас с Ивето?
РеГе, пожелавам Ти една слънчева и хубава събота и неделя и да презаредиш емоционалните батерий, да натрупаш само позитивни емоции и усмивки за новата седмичка! Ще имаш ли пак помощ поне за единият почивен ден за Дени и Грета?

# 214
...но пък кърмя, което май е причината...
Тандури, не мисля че кърменето е причина, аз също го практикувам и съм доволна от влиянието му. А колкото до въпроса Ти "лоши" са тез комбинации които не би трябвало да се правят, а "проблемни" са тез които не са препоръчителни/ в смисъл може да ги направиш но е по- добре да се избягват/.

Благодаря ти много за обяснението за комбинациите! Аз предполагах, че е така, ама исках да питам за всеки случай Simple Smile

А за кърменето, първият път след раждането пак бях така. Докато кърмих не свалих нито грам. Спрях да кърмя и свалих останалите 10 кг без диета за 3 месеца.  Peace

# 215
 Hug от мен. Чувствам се добре! Желая го и на вас от сърце!
И съм отслабнала с 5,5 кг, да не повярваш. Wink
Вече почнах да се захранвам по малко, но продължавам основно да ям плодове и зеленчуци.
Хубав ден!

# 216
Здравейте  Hug и от мен!

Аз не мога да се похваля с минуси, но да ви кажа намерих си оправдание : трансформирането на подкожните мазнинки в мускулна маса - от фитнеса. Ми май се самоуспокоявам, но пък искренно се радвам и поздравявам всички дами, постигнали добри резултати!  bouquet
А за РХ уж съм стриктна, поне за тази седмица нямам издънки,(мислех и да лунувам, но изникна един РД и няма как да стане) пък нещо съм забоксувала. Та даже май съм и качила, съдейки по опънатите ми дънки. Но стига съм мрънкала, ще гледам философски на нещата....

МНОГО хубави почивни дни ви пожелавам и   много newsm51

# 217
Привет на всички!

Преди малко се връщам от плаж, но времето не биваше. Стоях 1 час само, слънцето непрекъснато се скриваше  Sad. Обаче съм доволна, самата мисъл, че остава само седмица до отпуската ме кара да се усмихвам. Да, Калида, свекито още снощи взе децата и ще останат там и днес през деня и довечера, когато както всяка събота излизаме. Харесала съм едно заведение на плажа, нещо между бар и дискотека и мисля тази вечр да се разходим първо из центъра, после в морската градина, а след това на плажа. Ще завършим сигурно с дискотека а кой знае може и да посрещнем July morning с едно нощно къпане  Wink. Вече се подготвям за отпуската. В крайна сметка решихме да отидем до Приморско за няколко дни вероятно с мъжа ми и сестра му и нейните 2 деца (на 10 и на 4 години). Днес си купих 6-7 книги и още от сега предчувствам приятните следобеди, когато ще се излежавам с книжка след плажа  Laughing
И съм отслабнала с 5,5 кг, да не повярваш. Wink
Wonderful, много се радвам за теб!!!  bouquet
Аз не мога да се похваля с минуси, но да ви кажа намерих си оправдание : трансформирането на подкожните мазнинки в мускулна маса - от фитнеса. Ми май се самоуспокоявам
Вичи, и аз така се успокоявам  Tired Нищо, важното е да се поддържаме  Peace
Нели, честито!! Много успехи ти желая в работата!
Приятен следобед на всички!!!

# 218
  • Варна
Здравейте bowuu, май се стопи още 1 кило, в понеделник ще се разбере така ли е Grinning
Цялата седмица задържах много вода и днес явно дойде време за оттичане, та качвайки се на кантара установих,че 1,4кг съм си носила цяла седмица с мен си.
Продължавам да съм на РХ, но тази вечер си направих ВМ миш-маш-със сирене и яйце-извинете, но не се стърпях. Blush
Продължавам си тренировките, Слава Богу,че времето се поразхлади малко, за да изляза на стадиона да тичам, много ми се играе тае-бо, но вкъщи ми е задушно като подскачам, а в зала не влизам-там е още по-прашно Close
Служебните проблеми, които ги преживявам прекалено много си оказаха влияние в/у мен и се чувствам много изхабена, но съм решила от понеделник да бъда най-прозрачното перде и всичко да пропускам като вода през цедка-ама че образно говоря Crazy
Приятна вечер на всички Sunglasses

# 219
Здравейте и от мен Hug

Калида...нямам думи   bouquet на всяка от нас ще намериш да кажеш по нещо хубаво Hug

tonimirka ,надявам се следващия път да се похвалиш ,че служебните проблеми са решени и повече дано няма такива Peace  Хубаво е ,че следваш съветите на РХ

ReGe ,  то не останала вече до отпуска...седмицата ще мине бързо.

Vi4ito,е това е много хубаво ,че нямаш издънки.
Аз от време на време имам,но от бач и не ми остава време за ядене Mr. Green

# 220
Neli VB, поздравления!!! Много успехи за в бъдеще ти желая  newsm51
krasi_vasi, разсмя ме.  И аз имам същите терзания по отношение на захранването. Даже скоро исках да пускам тема в кърмаческия, но не бях сигурна какво точно искам да питам newsm78 Но сигурна съм, че ще се справим  Simple Smile
Калида, права си за коремните преси, но никакво време нямам за такива работи. Даже си открадвам по малко от нощния сън, за да прочета набързо какво сте писали. А и мотивацията ми за физически упражнения никаква я няма  Embarassed Но иначе се разглобявам от разходки. С малкия сме по 4-5 часа навън и навъртам доста километри.

Да ви се оплача, днес изневерих на РХ и много ме е срам Blush Но от утре пак съм стриктна, само не мога да измисля какво да проготвя за хапване

Поздрави

Последна редакция: нд, 01 юли 2007, 15:53 от Oda May

# 221
...Докато кърмих не свалих нито грам. Спрях да кърмя и свалих останалите 10 кг без диета за 3 месеца...
Тандури, явно си е до човек. Аз не само свалих, но дори в момента се опитвам да запазя 1-2 кг отгоре заради кърмата. От кога Калин ще тръгва на Монтесорито?
Уондърфул, поздравления за минусовите кг, но сега най- сериозната битка Ти предстой със захранването и как организма ще приеме храната. Успех и шапка Ти свалям за силната амбиция и воля която имаш. Явно стимула/ какъвто и да е си заслужава/, приказна Фейо.
Вичито, приятно изкарване на РД, но дано да успееш скоро да се похвалиш с резултати. Как успяваш да се справяш с всичко в Твоето спортно сем- во/ нали и мъжете Ти спортуват/?
РеГе, дано да си имала приятна лична съботна вечер, дори и увенчана с първо юлско къпане. Съботата изглежда че успяваш да я направиш твоят ден, нали?! Само 1 седмичка до предстоящата отпуска, мога да си представя колко нетърпелива се чустваш. А имаш ли си заместничка във фирмата?
Тони Вафелени, поздравления за напредъка. А за неприятностите в службата, не ги взимай много навътре, това е стрес който в никакъв случай не допринася за успешната диета. И в понеделник чакаме официалното подвърждение на кантара.
Дими, много работиш, Момиче! Дори и в събота ли във фирмата?
...мотивацията ми за физически упражнения никаква я няма...
Ода Мей, не я мисли сега мотивацията. Тя ще си дойде когато й е времето. Сега и това което правиш е достатъчно за изгаряне на калории- кърмене и дълго ходене- помагаш и на себе си и на Криси. На какво се спря да сготвиш в новият разделен неделен ден?

# 222
Тандури, явно си е до човек. Аз не само свалих, но дори в момента се опитвам да запазя 1-2 кг отгоре заради кърмата. От кога Калин ще тръгва на Монтесорито?
[

Ох, за съжаление и аз се убедих в това... Sad

Калин тръгва на 10-ти септември.  Peace

# 223
Първо искам да кажа ДОБРЕ ДОШЛИ на всички решили да започнат разделния начин на хранене.Много силна воля ви пожелавам!
Калида - благодаря за пожеланието  HugВ петък като забрах Софи от градина и ме попитаха дали ще я пусна на лагер за 10 дни.Много ме ядоса това , че и бяха напълнили главата колко хубаво ще е там , без да и обяснят че ще е без нас и др.С 1/2 решихме да не я пуснем.След първата новина ми казаха , че градината няма да работи мин. 2 седмици . ooooh!
Софи - къде се изгуби?
Нели - честито и от мен!Много бъдещи професионални и разделни успехи!
Wonderful - поздравления за постигнатия резултат!Още колко искаш да свалиш и до къде стигна в борбата с целулита?Спортуваш ли нещо?
Реге - плановете ти за почивката звучат много добре,ти и по време на отпуската ли смяташ да си само на плодове?
Изпих си кафето сега отивам да правя упражнения , а след това следва разкрасяване. Mr. Green

# 224

Дими, много работиш, Момиче! Дори и в събота ли във фирмата?

Да  Mr. Green
Дори след десет минути заминавам пак на работа.
Живот и здраве сряда и четвъртък ще почивам ,а в петък съм от 18,00 часа  Crazy
Работя в ресторант. Wink

Може да се каже ,
че съм загубила ориентация за ден и дата ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт