Отговори
# 195
Браво на Вени на Betty L.   smile3501 Страхотна е! Явно наистина в компанията на по-големичко дете, бебетата се развиват по-бързо (цитирам selena6, която ми е съседка и има едно чудесно момченце на 2 годинки и едно чудесно бебе-момиченце). Така ми се иска и на мен още едно сега, ама няма как. На този етап от живота ми съм постигнала оптимума, ако има дядовата ръкавичка на живо, това е у нас - аз, таткото, бебка и от време на време брата на мъжа ми, който е още в пубертета, на обща площ 30-40 квадрата. Напоследък гледахме оферти за 3-стайни жилища и О! Ужас. И аз като Оскар Уайлд, имам прост вкус - харесвам най-доброто. (I have a simple taste. I like the best) Но преведено на нашенски, това е и най-скъпото...т.е. няма как да стане, поне засега. Не мога да плащам по 2000 лв вноска за ипотека  no Но дай Боже, един ден, аз също да съм многодетна мама, като пешеходка, Бети, селена6, бла-бла, Клеми и всички вас с поне по 2 деца... Praynig

Най-после ви разгледах всички снимки от 5ти и 6ти месец. Много са сладки бебетата ни! Някои снимки са направо за изложба! Какво чудо е животът, как само се развива и буди възхищение...А ние, вече майки - постоянно се изумявам и благодаря на Бога за чудото, мисля си каква щастливка съм и колко неописумо мил е с мен Господ! Детето ми е доказателство за това (от първия миг на живота на бебка).

detelini, наистина, замислям се за купонясването с бебка, прави сте с Ники, все пак това ще е през деня...и аз ще съм по-спокойна, а и таткото ще може да си я види. Иначе той цяла седмица мечтае за уикендите, когато не е на работа и може да си нагушка бебето. Що да я стресирам, като може и да си я взема с нас...Имам и утре да го мисля още.

Реших се и аз да пусна снимки, но може и да ги изтрия по-нататък...не знам  Embarassed
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3241850
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3241946
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3241949

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 00:06 от шамЕнет

# 196
  • София
Мн е сладка Ели:-)
А мазилото било Дактакорт, а не Дактарин, ама каквото и да е ще идем на дерматолог Wink

# 197
Един път и аз да пиша по нощите Wink.Не че инак спя,ама сега нарочно пиша, да не заспа.След малко пак ще меря темп. на Алекс ooooh!.Точно в 12  реши да честити рожденния ден на баща си по доста нетрадиционен начин-повърна на килима  #CrazyДруг път казва,че му е лошо,слагам леген до леглото,а пък сега направо спейки го извърши  ShockedДосега прах килима и сядам да видя кво правите.Извинете ама товае е вече 3 ден и много ми дотежа и исках да споделя какво ми е  ooooh!.Надявам се само Марти да не го хване гадния вирус.  Praynig
Много са хубави бебоците.Венета отново ме разби #Crazy Laughing

Лека нощ Heart Eyes

# 198
  • Русе
Добро утро!
Честито на бебоците, които стават на половин годинка!
Честит Рожден Ден на мъжа на Киркорова (дано Алекс се оправи бързо)!
      шамЕнет, после сподели подробности как е минала сватбата с бебка (преди всичко приятно изкарване), че ние след 2 седм ще кумуваме и  никак не ми се ще тя да пропусне, но пък кумовете си имат други задачи на този ден....
      браво на Венета - събра ми очите това детенце!!!

хубав и прохладен ден желая на всички   Sunglasses

# 199
Защо се карате, момичета?! Голям дебат, голямо чудо, добре че му сложихте точката! От всичко изчетено вече съм сигурна, че момите се развиват по-бързо. Венета е голям бонбон. Ники се задържа за секунди на крака и сяда. Но има други постижения: не иска да яде, защото му е горещо. Тогава сяда с лице към мен, хваща си с 2 ръце гърдата като шише и яде ли, яде. И той падна, нищо че го гледаме 2-ма с 6 очи. Научи се да се претъркалва по 4,5 пъти последователно и докато баткото се обърне - туп, уааа1 Нищо му няма, само аз полудях. И зъбче си имаме от вчера! Купих му сгъваемо легло, но не иска да свикне в него. Какво ще правим на Т-во, не знам. Скоро ще хвана баткото да му качи снимки. желая ви приятни разходки!

# 200
  • Vaudreuil Canada
Betty L. браво на малката сладурка - и на мен ми събра погледа - много е готина.
Момичета какво правите срещу жегите - моето зверче направо пищи от топлото. А аз съм болна на всичко отгоре - това ми е първото разболяване от както забременях. Много гадно и много ме е страх да не се прехвърли на дребосъка - дано да е просто настинка.

# 201
Мамчета, след малко отиваме да кръщаваме Стефито.  bouquet

Simple Smile

# 202
Shrew, то в жегата как да е дейно момчето, нали...и на мен не ми се двиги много-много в тези жеги...Пък и нали е момък, има кой да му работи (мама, баба...)
iv4ok, не разбрах като му е горещо иска или не иска да яде!?
Адриана, непременно ще споделя опит, но за кумуването определено ще ви трябва и бавачка...
kirkorova80, дано се оправи бързо малкия  Praynig
macko, пиши после какво са установили!
shemet, бързо да се оправите!
dinka, прати снимки да се порадваме на християнчето   bouquet
Аз май пак сънувах по-голям апартамент тази нощ...Някои сънуват еротики, а мен ме е хванал синдромът "домакинката Цветанка"...

Последна редакция: сб, 23 юни 2007, 12:58 от шамЕнет

# 203
  • София
[ Аз май пак сънувах по-голям апартамент тази нощ...Някои сънуват еротики, а мен ме е хванал синдромът "домакинката Цветанка"...
Joy
Заще не ме хване и мен малко тоя синдром та да пооправя малко из къщи Tired

Отвратително е топло! Направо не знам как ще я караме, ужасно е за нас, какво остава за бебчетата Sick

dinka, всичко ще мине прекрасно и после чакаме снимчици  bouquet

shemet_neveroiaten, бързо да се оправиш, миличка!

esy, малката е страшна сладурана!
За куклата Еличка на ШамЕнет няма какво да говоря, щях да кажа, че я искаме за снахичка, ама по-добре за сега стратегически да замълча, че да не стане от два, три стола на земята Whistling

Венетка е супер, предлагам да я включим на първа страница при рекордите на нашите бебета - заслужава Peace

# 204
....ама по-добре за сега стратегически да замълча, че да не стане от два, три стола на земята Whistling

Като познавам майка му на Алексис...той ще е як в кръста!

Цитат
Венетка е супер, предлагам да я включим на първа страница при рекордите на нашите бебета - заслужава Peace
newsm26

# 205
Момичета, много сте мили! Благодаря за похвалите!
Елито и Инес са прекрасни! Аз имам дъщеричка, но внимавайте, че имам и синче! Та ще му търся на него мома!
И аз искам тоя синдром да ме хване, че вкъщи бомба е паднала. Добре, че мъжото казва да не ми пука!
Ей, не пожела да се похвали девойката и туй то! Пък и Ивето не казва...
Шемет, оправяй се! Както и Алекс на Киркорова! Hug
Динка, честито християнче, чакаме снимки!
Шру, Венета за снимката я нагласих аз, че да не я чакам, но иначе и сама се изправя дрисличката!
Честита половин годинка на бебе Нина на мама Sesa, бебе Нора на мама Moonlady,  бебе Божидара на мама secretbg!

# 206
  • Бургас
Аз отдавна се каня Венета да я сложа отпред при рекордите, че тя просто всички ни разби. Ама май трябва да го формулирам, като най, най, най, че тя всичко прави, седи, става  #Crazy

А пък за отмяната ми.....чакам желаещи  Laughing, ама като гледам никой не се престрашава, че то ще вземе да се престраши и после само той да ги прави....  Laughing

# 207
Привет  bouquet

Много бързо стигнахте до тук.Ние бяхме на гости при баба и аз изпуснах всички клюки Embarassed Но чесно да ви кажа сега много ме мързи да чета какво сте написали,к'ат ми остане малко време мога и да ви прочета Grinning

Да ви се оплача......онзи ден ходихме на ДК и се оказа,че нишо не е наддал малкия Cry Немога да разбера защо така Thinking Той напоследък яде добре,с апетит,а все си е същият-7200.

# 208
Писах,писах,писах,и сама си го изтрих Confused

Никки,аз немога да те сменя в тази задача.Толкова съм неграмотна,и толкова пъти питах за щяло и нещяло,нека който може да покаже на какво е способен,ние ще оценим неговия труд.

Аз съм за нашата рекордьорка Вени да е на първа странича,Бети нека ти е жива и здрава.Можем да сложим и Жижо за компания с неговите зъбчета-много е сладък! Mr. Green

Иси,Шаменетче,мадамите са ви приказно красиви,малеее колко гаджета ще имат след време.

Аз също си мечтая за един апартамент само за нас,а не малката спретната "кочинка"в която живеем.Този ми е любимия блян и само карам нашия татко да пуска тото,ама късмета ни е нейде другаде.

Болните бързо да оздравяват Naughty

В жегата съм заприличала на някоя баба,само се крия под сенките,махам си с ветрило и мократа кърпа ми е все на главата.Днес вкъщи ми стана лошо и се замаях за няколко секунди.Много е гадно,ту дъжд,ту силен пек,абе угодия няма.

ura newsm59  ura  на празнуващите днес-много здраве и щастие!

# 209
здравейте мами, трябваше ми малко време да изчета всичко Embarassed
и веднага почвам с въпросите, вие пасирате ли още , аз пасирам пюретата, но се чудя дали е време да ги намачквам само с вилицата? как се храните вие? ние сме на режим на обяд зеленчуково пюре и следобед плод или каша,през другото време на мляко, дали да въведа още едно ядене и кога и какво да е то?
уф затрупах ви с въпроси, всички сте много сладки ,айде доскоро

Общи условия

Активация на акаунт