и шампионски ме хапят , по този повод
При нас освен жегите много ни мъчат и зъбите , но изглед да избият скоро няма ! Та една приятелка ми препоръча да взема да давам едно чайче на Хип , казва са Успокоителен чай ! Препоръчва се след втория месец! Съдържа маточина , лайка и липов цвят , разтваря се добре в студена вода !

) Беше будна два пъти по 1 час и вечерта за около 2 часа.....направо ми събра очите
, само да сте съгласни....и май по-големия проблем е в колко часа да се съберем???? трябва да е или 10 сутринта или след 18, ама тогава са задръстванията...казвайте?
Какво ли не пробвах вече,но нищо няма ефект,а ми е гадно да гледам,че детенцето ми се мъчи..Упорито търся хомеопат в Русе,където мога да заведа малкия,но засега безуспешно 

Честито на всички бебоци които днес навършват половин годинка 
и по тоя повод качих малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146808 Всичко мина нормално, даже памперса не напълнихме, но искаше всичко да сложи в устата си, включително и пясъка
Възмутена съм, огорчена, дълбоко, вътрешно, непростимо 
лошо ми става.Но се включихме пък дали ще успеем 
много ми хареса, но на другите не можах да се класирам.За това не се заричам, но мисля този път да успея.Мен като час ме устройва 10-сутринта 

Препоръчани теми