Отговори
# 225
Magesta тоз филм и аз до сега га скивах ма мъжо зе че смени канала и утиде..... по някоя от Диемите беше- май фемилито, не че има някакво значение.

Точно !  Peace  Grinning
Ето, види се има нужда от чат канал   Wink Grinning
Лелее Magesta вие сте направо шампиони!!!!!Браво на вас!!  bouquet
bowuu и шампионски ме хапят , по този повод   Rolling Eyes  Wink

# 226
  • Варна
Здравейте момичета ! Искам да споделя с вас нещо полезно особено за мамите , които се оплакват че дечицата им са станали неспокойни и са си променили режима на спане !
И ние така от близо седмица от спокойно , вечно усмихнато и бързозаспиващо дете се превърнахме във вечно мрънкащо и труднозаспиващо дете ! През деня спи към 2-3 пъти за около 45 мин , рядко за около 1,30 , а рекорда ни е 2 часа ! Hug При нас освен жегите много ни мъчат и зъбите , но изглед да избият скоро няма ! Та една приятелка ми препоръча да взема да давам едно чайче на Хип , казва са Успокоителен чай ! Препоръчва се след втория месец! Съдържа маточина , лайка и липов цвят , разтваря се добре в студена вода !
Аз вече втори ден го давам вместо вода  и да ви призная виждам голям ефект - ЗАСЕГА ! Казвам засега , щото доскоро и Дентинокса ни помагаше , но сега ефекта от него е за не повече от 10 мин .
Надявам се да съм ви била полезна !

# 227
Забравих, какво исках да пиша, но ще кажа за каквото се сещам.  newsm78

За рекордьорите и аз съм ЗА да бъдат изтипосани на първа страница.  Peace

Инес е наистина много красиво дете.....като името си.  Grinning

Апартамента ми е болна тема, щото ми отказаха да ми помогнат, а сега ми предлагат по-малък и по-скъп  #Cussing out

За мързела и мен ме гони, но тъй като от вчера съм сърдита на мъжа ми.......днес цял ден чистих, та да не се налага да седим заедно. В резултат и двамата лъснахме къщата чудно.  newsm28

Иначе какрто почти не си говорим ходихме на разходка от 19:30 до 21:30 с Теодора (беше ужасно горещо) от което малката остана очарована. Бяхме около едни въртележки и чудесии дето свирят, светят и какво ли още не. А и нали беше тъмно, та всички лампички ни бяха много впечатлителни.......особено блещукащите във водата. Като кача снимките ще ви покажа. Току виж се кандидатираме за първа страница............като първо бебе карало БМВ    car003 Joy

А за къпането днес се къпахме направо под душа, че много бяхме окъсняли и за щастие малката беше много доволна от нововъведението.  newsm37

Теа направи и друг рекорд  днес.......спа почти целия ден (за да можем да си се сърдим на воля с мъжа ми  hahaha) Беше будна два пъти по 1 час и вечерта за около 2 часа.....направо ми събра очите  #Crazy

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 01:18 от iva-bebe

# 228
  • Бургас
Добро утро!Тук от сутринта е такава жега,въпреки снощната буря!Пак трябва да стоим в къщи!Даже не мога да отида до морето да се топна малко Rolling Eyes  grinning039Вие как се спасявате от тези горещини?Тук чак след 19ч.става за разходки.

# 229
.... Успокоителен чай ! Препоръчва се след втория месец! Съдържа маточина , лайка и липов цвят , разтваря се добре в студена вода !
Аз вече втори ден го давам вместо вода  и да ви призная виждам голям ефект - ЗАСЕГА ! Казвам засега , щото доскоро и Дентинокса ни помагаше , но сега ефекта от него е за не повече от 10 мин .
Надявам се да съм ви била полезна !
и аз давам този чай вече 3 месеца, но сякаш при нас няма този ефект...буди си се нощем по 32455802857 пъти и само се налива с чая и после след час-два пак се събужда...за през нощта му слагам двойна доза, за да му е по-сладък и да го засища уж...ама ината си е инат!
Аз пускам климатика към 10ч на 25 градуса да духа. Мисля сега да направя едно кръгче в борисовата градина докато става все още и после ще му мисля. Най-много да отидем дружно на пазар в Пикадили...после у нас го 19 поне....
За среща на 2 юли хайде пак в Борисовата градина в пицарията, поне е сянка и мога да предупредя и да запазим най-сенчестата и обширна маса, т.е. няколко маси  Simple Smile, само да сте съгласни....и май по-големия проблем е в колко часа да се съберем???? трябва да е или 10 сутринта или след 18, ама тогава са задръстванията...казвайте?
Спокоен ден на всички!

# 230
Здравейте на всички!!!
troia благодаря за инфото,аз ще се възползвам,може и на нас да помогне,че малкия с тия зъби.. ooooh!Какво ли не пробвах вече,но нищо няма ефект,а ми е гадно да гледам,че детенцето ми се мъчи..Упорито търся хомеопат в Русе,където мога да заведа малкия,но засега безуспешно Rolling EyesЧувала съм,че хомеопатичните лекарства много им помагали.

# 231
Привет, чая е добра идея - ще я пробвам и аз  Peace
Борисовата - за срещата, също за мен.
Незнам за жегите наистина само  ....  newsm78
Тия дни все ме избива да излизаме в 8.30 навън, но познайте преди 9.30 /в най-добрия случай/ дали сме се приготвили ....  Rolling Eyes
Хладен ден  bouquet
P.S. Ха, нито едно от нашите бебета не се е родило на Бъдни вечер  Grinning

# 232
Честит Еньовден!  Честит имен ден на Еньо, Яна, Янко! Да са живи и здрави именяците!

# 233
  • Русе
Здравейте на всички!!!
Упорито търся хомеопат в Русе,където мога да заведа малкия,но засега безуспешно Rolling EyesЧувала съм,че хомеопатичните лекарства много им помагали.
чувала съм добри отзиви за д-р Калинов...
имаше и още една , някъде по Борисова, но й забравих името  newsm78
ще потърся инфо и ако открия нещо ще пиша  Hug

# 234
Честито 6 м. (половин годинка) на всички бебоци на 23 юни ( с малко закъснение) и днес на 24 юни.
Честито! Да са живи и здрави, щастливи и много да радват мама и тати!   bigdance2

Извинявам се за закъснението, но вчера бяхме на вилата и не съм влизала във форума.   newsm53

Днес 24 Юни е Еньовден. Майка ми Янка има имен ден.

Да е жива и здрава, щастлива, усмихната и всичко най-хубаво!     bigdance2  baloni  mamma

Честито и на всички именници: Енчо, Енка, Яна, Янка, Янко, Янчо, Янна, Янина, Яника, Янита и др.
Да са живи и здрави, щасливи всичко най-хубаво!
  baloni

# 235
Привет момичета  Hug
Честит имен ден на именниците   bouquet Честито на всички бебоци които днес навършват половин годинка   bouquet
Днес водихме за първи път Бояна на плаж  Grinning и по тоя повод качих малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146808 Всичко мина нормално, даже памперса не напълнихме, но искаше всичко да сложи в устата си, включително и пясъка  Mr. Green
Виржинийо как можа, точно ти да объркаш името на наборката ви  #Cussing out Възмутена съм, огорчена, дълбоко, вътрешно, непростимо  Mr. Green Ша ти измисля наказание аз, до следващата ни среща  Twisted Evil

# 236
Благодаря момичета!Много сте мили!Всички дичица са ни хубяви Simple Smile
Честито на всички именници!И нашият тати май има днес имен ден, но много, много не го празнуваме Confused
За жегите-ако не е климатика направо сме загинали, не знам други години как сме карали на тия жеги Rolling EyesА за излизането сложна работа чаак към 9,30-10ч. ако се изтутаме пак ще е добре Confused
За жилищата, май при голяма част от нас е болна тема Rolling EyesНие в  това си нямаме детска стая и се наложи да се включим наскоро в един сроеж, но ако Ви кажа какъв заем трябва да теглим преди да го завършат ooooh! лошо ми става.Но се включихме пък дали ще успеем Shocked времето ще покаже.Хайде стига толкова Laughing, че като се замисля лошо ми става Crazy
За срещичката много искам вече да дойда, първата, която беше и най голяма като че ли newsm78 много ми хареса, но на другите не можах да се класирам.За това не се заричам, но мисля този път да успея.Мен като час ме устройва 10-сутринта Peace
Желая Ви скорошни хладни дни, че ще изпукаме Hug

# 237
mutsanka много е сладка малката Бояна особено последната снимка, където спинка  love001

# 238
mutsanka, много е сладка малката Бояна на плажа. Hug
И ние и вчера и днес я водихме малката, много й харесва! Heart Eyes
Ходим към 5 часа, пълним лодката с вода и едно цопкане пада...а на "голямата вода" само крачетата потапяме.

ШаМнет
и твоята принцеса е страхотна!

Купих си списание "Бон апети" и там има една карта на която има код за неограничен достъп до всички рацапти за 35 дни от активирането му. Активирах го днес. Има детска кухня и разни рецепти за пюрета, намират се в дясно в менюто на Видове ястия.
А това ви го казвам, защото смятам да ви дам акаунта си да сваляте рецепти в несвяст следващите 35 дена. Hug
На вход пишете
albena_t@yahoo.com
паролата е:
scorpiofen

Хайде, да им е сладко на мъниците.....и на вас.

На e-maila между albena и t има долна черта

Честито на именниците, и малките рожденничета. Hug

# 239
блягодаря ти, moonlady, свалих си всички рецепти. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт